Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Φυσική υγεία και Αδυνάτισμα με το Πρόγραμμα Φωνής EVOX Vivamus

Φυσική υγεία και Αδυνάτισμα με το Πρόγραμμα Φωνής EVOX Vivamus

by NIKOLE

Φυσική Υγεία και Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική

Σύμφωνα με την παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, ορισμένα συναισθήματα συνδέονται ενεργειακά με συγκεκριμένα όργανα, δόντια, σπονδύλους και μεσημβρινούς TCM. 1 Για παράδειγμα, το συναίσθημα του φόβου συνδέεται ενεργά με το νεφρό, τον μεσημβρινό των νεφρών, την ουροδόχο κύστη, τα μπροστινά 4 δόντια στο πάνω και κάτω μέρος και με αρκετούς διαφορετικούς σπονδύλους. Αυτό σημαίνει ότι ο μη ισορροπημένος φόβος στη ζωή ενός ατόμου μπορεί να οδηγήσει σε σωματικά προβλήματα σε οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδεδεμένους τομείς. Και το αντίστροφο ισχύει επίσης: ένα σωματικό πρόβλημα με τα νεφρά, για παράδειγμα, θα μπορούσε να προκαλέσει σε κάποιον υπερβολικό φόβο.

Πέρα από αυτές τις έννοιες των συγκεκριμένων συνδέσεων στο σώμα, όλοι γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας μπορούν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία μας. Συχνά, το κλειδί για να γίνουμε πιο υγιείς σωματικά έχει να κάνει με τις αντιλήψεις και τις στάσεις μας. Αυτό καθιστά το EVOX όχι μόνο ένα ισχυρό εργαλείο για την αντιμετώπιση των συναισθημάτων, αλλά και τις υποκείμενες αντιλήψεις και συναισθήματα για τη σωματική μας υγεία.

Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να σκεφτεί: «Όταν προσπαθώ να χάσω βάρος, δεν λειτουργεί ποτέ. Οπότε ίσως και να μην προσπαθήσω». Ή μπορεί να σκεφτούν, «Πάντα αρρωσταίνω. Έχω κακό ανοσοποιητικό σύστημα». Αυτές οι σκέψεις μπορούν στη συνέχεια να γίνουν μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία επειδή είναι αυτό στο οποίο εστιάζουμε συνεχώς.

Με το EVOX, μπορείτε να αντιμετωπίσετε επίμονες αρνητικές σκέψεις όπως αυτές που σας εμποδίζουν να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα σωματικά. Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο να μιλάς για τους αγώνες σου με την απώλεια βάρους, για παράδειγμα. Ή θα μπορούσατε ακόμη και να απαγγείλετε μια θετική δήλωση επιβεβαίωσης σχετικά με το βάρος, όπως “Κάθε μέρα και κάθε μέρα, γίνομαι πιο αδύνατη/ος και καλύτερη”.

Πρόσθετα σχετικά άρθρα για το πρόγραμμα φωνής EVOX μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.
Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!