Αρχική Vivamus ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ROYAL R. RIFE Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ RAYMOND RIFE – ΣΥΣΚΕΥΗ ΑLIXXOR RIFE VIVAMUS

ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ROYAL R. RIFE Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ RAYMOND RIFE – ΣΥΣΚΕΥΗ ΑLIXXOR RIFE VIVAMUS

by NIKOLE

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ. ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ROYAL R. RIFE

Σήμερα, η πρωταρχική αιτία του καρκίνου εξακολουθεί να είναι άγνωστη και δε συσχετίζεται καθόλου με ιούς. Ακόμα, η ορθόδοξη ιατρική δε δέχεται την ύπαρξη οποιουδήποτε χημικού φαρμάκου που να εξουδετερώνει οριστικά και αμετάκλητα τους ιούς και τον καρκίνο. Με την εκδήλωση της επίθεσης του ορθόδοξου ιατρικού κατεστημένου, πολλοί ειδικευμένοι τεχνικοί και συνεργάτες του Rife πέρασαν τα μεξικανικά σύνορα, μεταφέροντας μαζί τους ό,τι μπορούσαν να περισώσουν. Οι χειρουργοί Γέιλ και Κους διατήρησαν τις συσκευές τους και, 22 χρόνια αργότερα, ανακοίνωσαν πλήρεις θεραπείες καρκινοπαθών σε τελικό στάδιο, σε ποσοστό 60% – ένα ποσοστό πολύ υψηλότερο από το 2% της χημειοθεραπείας. Η δε RCA παρουσίασε το ηλεκτρονικό της μικροσκόπιο, παραγκωνίζοντας το Μικροσκόπιο του Rife, με τις μοναδικές του ιδιότητες.

Την δεκαετία 1960, ο John Crane (τεχνικός-ηλεκτρονικός, συνεργάτης του Rife) προσέγγισε την τεχνική του Rife, εφαρμόζοντας μόνον τις χαμηλές συχνότητες απευθείας στο σώμα: δύο ηλεκτρόδια σε επαφή με το δέρμα οδηγούν το σήμα μιας ηλεκτρονικής γεννήτριας χαμηλών συχνοτήτων στο σώμα του ασθενούς. Οι αναφορές κάνουν λόγο για ικανοποιητικά αποτελέσματα, ωστόσο υποδεέστερα της ακτίνας του Rife. Γενικότερα, σήμερα υπάρχουν αρκετές εξω-ακαδημαϊκές «αναβιώσεις» της «ακτίνας του Rife» από ιδιώτες, ανάμεσα στις οποίες όμως παρουσιάζεται μια ασυμφωνία ως προς τις συχνότητες που εξουδετερώνουν τις διάφορες ασθένειες.

Τέτοιες συσκευές εκπομπής συχνοτήτων υπάρχουν πολλές, οι οποίες εφαρμόζουν οξείς και απότομους τετραγωνικούς παλμούς, προκειμένου να πετύχουν ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων που φαίνεται να είναι πολύ αποτελεσματικό στους ασθενείς. Mε τη συμβολή του Διαδικτύου υπάρχουν πολλές αναβιώσεις της μεθόδου του Rife. Κάνοντας μια μικρή έρευνα, εμφανίζεται στο Διαδίκτυο μια τουλάχιστον κλινική, η Mayo στο Ρότζεστερ της Μινεσότα των ΗΠΑ (http://www.mayoclinic.org/rfatumortreatrst/) όπου εφαρμόζεται ραδιοσυχνότητα αντί ραδιενέργεια Κοβαλτίου 60 με χαμηλή ισχύ και μέσω καλωδίου, οπότε έχει υποδεέστερα αποτελέσματα εκείνων του Rife.

Η συσκευή Rife Alixxor (που χρησιμοποιούμε στο Κέντρο μας) εδώ και πολλά χρόνια, πέρα από την αρχική χρήση της από εμάς ως ιδιώτες, κρίνεται από εμάς από τις πιο αποτελεσματικές. Τα αποτελέσματα δε αποκατάστασης του οργανισμού ανθρώπων από τα λιγότερο μέχρι τα περισσότερο σοβαρά (με 2000 παθήσεις! και δυνατότητα προσθήκης) είναι εκπληκτικά. Υπάρχουν δε πολλά άρθρα στην ιστσοσελίδα μας γι αυτήν η οποία είναι οικογενειακή, συνδέεται στην υποδοχή του τσιγάρου στο αυτοκίνητο, λειτουργεί και ασύρματα. Τέλος εκτός από συχνότητες λειτουργεί παράλληλα και με μικρορεύματα. Τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αρκετοί ηθικοί λοιπόν ανθρωπιστές γιατροί και μηχανικοί ανακατασκεύασαν τα όργανα των συχνοτήτων και κράτησαν ζωντανό το πνεύμα και την εργασία του Rife. Η τεχνολογία του Rife έγινε ξανά δημόσια γνώση το 1986 με την έκδοση του βιβλίου The Cancer Cure That Worked (Η Θεραπεία Του Καρκίνου Που Δούλεψε) του Barry Lynes και άλλο υλικό για τον Royal Rife και το μνημειώδες έργο του. Υπάρχει τεράστια διακύμανση στο κόστος, τον σχεδιασμό και την ποιότητα των διαθέσιμων μοντέρνων φορητών συσκευών έρευνας συχνοτήτων Rife που είναι διαθέσιμες.

Η νεώτερη τεχνολογία εφαρμόζει τις συχνότητες και τις αρμονικές τους στο σώμα με πλάκες ποδιών ή κυλίνδρους που κρατούνται στο χέρι η αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια. (βλ. Alixxor Rife). Η κατάλληλη έκθεση στις συχνότητες και το ξέπλυμα του σώματος με μεγάλες ποσότητες απόλυτα καθαρού νερού, πράγμα που είναι κρίσιμο όσο και καίριο, για να πετύχει κανείς τα αποτελέσματα που πετύχαινε ο Rife. (Δεν είναι διαδικασία που ακολουθείται για όλο το σώμα, απλά πλένουμε τα χέρια με νερό). Αυτές οι διαδικασίες εξηγούνται στα εγχειρίδια των καλύτερων συσκευών της αγοράς. Συνιστάται φυσικά να χρησιμοποιούνται οι καλύτερες συσκευές της αγοράς.

Θα διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν πλησιάζει του τι μπορεί να επιτευχθεί από την χρήση αυτών των ασφαλών δοκιμασμένων στον χρόνο συχνοτήτων (οι περισσότερες υπάρχουν πάνω από 65 χρόνια) και όλα αυτά χωρίς φάρμακα, εγχειρήσεις η ακτινοβολίες.

Η κακοποίηση της εργασίας του Royal Raymond Rife

Το όνομα του Royal Raymond Rife πρέπει κάποτε να αναρριχηθεί στην σωστή του θέση, σαν ο πιονιέρος της μοντέρνας ιατρικής επιστήμης. Μέχρι να γίνει αυτό η εκπληκτική τεχνολογία του παραμένει διαθέσιμη μόνον στους ανθρώπους που έχουν το ενδιαφέρον να την αναζητήσουν.

Ενώ είναι απολύτως νόμιμο για τους κτηνίατρους να την χρησιμοποιούν για να σώζουν τις ζωές των ζώων, η λαμπρή Θεραπεία Συχνοτήτων παραμένει ταμπού για την ορθόδοξη επικρατούσα ιατρική λόγω

 Παραπομπές για μελέτη κι έρευνα: http://www.rife.org/ http://www.rifevideos.com/rife_machine_technology.html Thomas E. Bearden, President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired).

Στο Κέντρο VIVAMUS χρησιμοποιούμε περισσότερα από 12 χρόνια τη συσκευή Alixxor Rife σε πάσχοντες και πολύ περισσότερα εμείς ως ιδιώτες, με πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα.

Για απευθείας αγορά πατήστε εδώ. Εφόσον κάνετε απευθείας την αγορά από την εταιρεία, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας στείλουμε υλικό που αφορά τη συσκευή και να σας δώσουμε οδηγίες και σχετικές πληροφορίες στα τηλέφωνα που εμφανίζονται παρακάτω.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

Πηγή:

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!