Βιοσυντονισμος = Επαναφορά κυτταρικής δομής

Αρχική Βιοσυντονισμος = Επαναφορά κυτταρικής δομής
by 3dd

Βιοσυντονισμoς μια νέα εναλλακτική θεραπεία εφαρμόζεται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα, και όπως μαρτυρά το όνομά της βασίζεται στην αρχή του συντονισμού

Τι σημαίνει όμως αυτό ? Ο Βιοσυντονισμος και έχει σαν αποτέλεσμα το να επαναφέρει τη λειτουργία του οργάνου μέχρι την αναγέννηση των κυττάρων του, μια διασικασία χωρίς παρενέργειες και ανεπιθύμητες επιδράσεις. Βασίζεται στο συντονισμό οργάνων και συστημάτων. Κάθε όργανο λειτουργεί με δική του καθορισμένη συχνότητα. Κάποια όργανα έχουν δύο και τρεις συχνότητες Βιοσυντονισμού. 
Όταν ο παθολογικός παράγοντας εισέρχεται στον οργανισμό, τότε επηρεάζει το συντονισμό του οργανισμού και η ασθένεια επέρχεται, όταν το όργανο δεν είναι πλέον σε θέση να αντισταθεί στην επιρροή του παθολογικού παράγοντα.

Ο Bιοσυντονισμός λειτουργεί αυστηρά επάνω στις φυσιολογικές συχνότητες συντονισμού των οργάνων και επιτρέπει την επαναφορά τους στη σωστή συχνότητα και επομένως στη σωστή λειτουργία τους.

Ο καθένας μας έχει το δικό του προσωπικό φάσμα συχνοτήτων, το οποίο μάλιστα διαφέρει όταν είμαστε υγιείς, απ’ ότι όταν είμαστε άρρωστοι.

Σ’ αυτές τις δονήσεις στοχεύει ο Βιοσυντονισμος.

Τι εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του οργανισμού?

Τα παράσιτα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους ιούς, τα βακτηρίδια, τους μύκητες.
Για το λόγο αυτό βασιζόμαστε στο έργο του Raymond Rife. Είναι διάσημος Αμερικανός επιστήμονας που το 1931, άρχισε να κατασκευάζει ένα μικροσκόπιο, για να μπορέσει να δει πώς επιβιώνουν οι παθολογικοί μικροοργανισμοί. Όταν κατασκεύασε το μικροσκόπιο, παρατήρησε, ότι σε ορισμένη συχνότητα φωτός που αναβοσβήνει, αυτοί οι μικροοργανισμοί αρχίζουν να φέγγουν. Τότε ο επιστήμονας υπέθεσε ότι φέγγουν λόγω των συχνοτήτων Βιοσυντονισμού που έχουν. Η επόμενη εικασία του αποδείχθηκε σπουδαία. Είκασε, ότι αν τους επηρεάσουμε με τις ίδιες συχνότητες Βιοσυντονισμού που έχουν, αλλά με μεγαλύτερη ένταση, θα πρέπει να ξεκινήσουν να πεθαίνουν. Θυμάστε το πείραμα που κάναμε στο σχολείο με το ποτήρι που δέχεται συγκεκριμένη συχνότητα ήχου και σπάει; Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Αν δεχθεί ίδια συχνότητα με μεγαλύτερη ένταση ο μικροοργανισμός, πεθαίνει.
Μετά από πολλά χρόνια ερευνών σε αυτό το εργαστήριο, ο Rife απέδειξε ότι πράγματι πεθαίνουν. Έτσι ξεκίνησε η δημιουργία συσκευών που στηρίζονται σε αυτή τη θεωρία. Μια τέτοια εξαιρετική συσκευή χρησιμοποιούμε στο Ολιστικό Κέντρο Ευεξίας και Βιοσυντονισμού Vivamus, τη συσκευή Ιasis PS Rife (βλ. προϊόντα) που προωθείται και για ιδιωτική χρήση).

wellness-center-vivamus
ygeia-kai-evexeia

Καθαρισμός του οργανισμού

Ο Βιοσυντονισμος λοιπόν είναι μια μέθοδος που προσπαθεί να «καθαρίσει» το ατομικό δονητικό σήμα κάθε ανθρώπου από τις παθολογικές «παρεμβολές» διαφόρων ουσιών.
Πρώτο στάδιο: Καθαρισμός του οργανισμού (αποτοξίνωση). Τα προγράμματα αυτά ο Rife τα δημιούργησε ειδικά για μια μεξικανική κλινική αποτοξίνωσης ναρκομανών.
Ο ίδιος ο οργανισμός αρνείται να δεχθεί τοξικά προϊόντα. Αλκοόλ κακής ποιότητας, νικοτίνη κλπ. Ενδιαφέρον προκάλεσε η ανακάλυψη ότι ο παθολογικός μικροοργανισμός, επιβιώνει μόνο σε φιλικό περιβάλλον.
Όταν καθαρίζουμε τον ανθρώπινο οργανισμό, αρκετοί από τους μικροοργανισμούς αυτούς φεύγουν, επειδή πλέον το περιβάλλον δεν είναι φιλικό γι’ αυτούς. ‘Όσοι μικροοργανισμοί δεν φεύγουν, αντιμετωπίζονται με άλλα προγράμματα. Ίδιον της συσκευής είναι ότι ρυθμίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή.
Προηγείται η χαρτογράφηση ολόκληρη του οργανισμού, διαπιστώνεται τι είναι αυτό που εμποδίζει την υγεία του ασθενούς, επιλέγεται το κατάλληλο πρόγραμμα ή προγράμματα και εν συνεχεία επέρχεται το θετικό αποτέλεσμα.

Με ποιο μέσο γίνεται η χαρτογράφηση; Με τη συσκευή (Sensitiv Imago) που χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας VIVAMUS,η οποία χρησιμοποιείται και για βελτίωση της υγείας, βασισμένη επίσης στο Βιοσυντονισμό.

Δύο μέθοδοι χαρτογράφησης και βελτίωσης της υγείας σε μία συσκευή.
Στη Sensitiv Imago υπάρχει και δυνατότητα προσυμπτωματικής (πρώιμης ) διάγνωσης με πιθανές επιπλοκές μέχρι και 5 έτη.
Σε κάθε σημείο του σώματός μας υπάρχουν πληροφορίες για ό, τι γίνεται στο εσωτερικό του.

Με τη βοήθεια του Βιοσυντονισμού αποκρυπτογραφούνται οι πληροφορίες αυτές και μπορούν άμεσα να απαντηθούν κατά τη διάρκεια της εξέτασης 3 βασικές ερωτήσεις :
1. Από ποια ασθένεια νοσεί ο ασθενής
2. Ποιο όργανο αποτελεί στόχο και πάσχει περισσότερο στο συγκεκριμένο ασθενή
3. Τι προκάλεσε την ασθένεια
Γίνεται συνολικό σκανάρισμα του οργανισμού χάρη στη Sensitiv Imago, ακόμα και για περιπτώσεις ασθενών, που χρόνια περιπλανώνται στα ιατρεία ιατρών στενής ειδικότητας, ελπίζοντας να λύσουν το πρόβλημά τους χωρίς να έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Με τη χρήση αυτών των συσκευών, Rife & Sensitiv Imago ανοίγονται μεγάλοι ορίζοντες.
Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι οι ιατροί, θεραπευτές,
που χειρίζονται τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού,
βλέπουν μέσα από τον ασθενή!
Εκτός από τη δυνατότητα της σωστής χαρτογράφησης του εντοπισμού της αιτίας και του σταδίου της ασθένειας, μπορούν να αξιολογηθούν στοιχεία για την υγεία του ανθρώπου, που με τις μεθόδους της παραδοσιακής ιατρικής είναι πολύ δύσκολο συχνά δε αδύνατο.
Πχ. Αξιολόγηση αποθεμάτων υγείας του ανθρώπου, επίπεδο επιβάρυνσης από τις γεωπαθογόνες ζώνες, καθώς και την ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση.
Καμμία άλλη ανάλυση δεν τα δείχνει αυτά. Ούτε ο υπέρηχος, ούτε η ακτινογραφία. Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ασθενών που επισκέπτονται τους ιατρούς για εξέταση, που αν και αισθάνονται άρρωστοι, δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα, ούτε με τις εξετάσεις αίματος, ούτε με τις ακτινογραφίες τους.

Χάρη στις συσκευές του Bιοσυντονισμού και δη τη sensitiv imago, μπορούμε να εντοπίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορούν να ανιχνευθούν μικροοργανισμοί, ιοί μύκητες, πρωτόζωα και άλλα. Στην ουσία ο γιατρός καταφέρνει να κάνει καλύτερα το λειτούργημά του. Επιπλέον, πολύ σημαντικό, όλα αυτά, μόνο σε ελάχιστη σχετικά ώρα – συγκριτικά με το χρόνο που θα απαιτείτο για όλες τις εξετάσεις μαζί- άρα εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος και μάλιστα με σημαντική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα!

Και όχι μόνο αυτό!

Υπάρχει και η δυνατότητα βελτίωσης της υγείας με τη χρήση των συσκευών!
Με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού, μπορεί άμεσα, να βελτιωθεί η κατάσταση του ασθενούς!

Ο ασθενής ο ίδιος το αισθάνεται και δε χρειάζεται να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε κάτι.
Η εσφαλμένη διάγνωση με άλλες μεθόδους δεν είναι συνέπεια της κακής κατάρτισης του ιατρού, αλλά της μειωμένης αποτελεσματικότητας τους, σύμφωνα με την άποψη πολλών επαγγελματιών του χώρου. Με τη συσκευή Sensitiv Imago, είμαστε μάρτυρες της επαναστατικής εξέλιξης της ιατρικής. Στη θέση των παραδοσιακών ιατρικών διαγνωστικών μεθόδων έρχονται, μοναδικές πρωτοποριακές συσκευές χαρτογράφησης, που επιτρέπουν στο γιατρό να βλέπει μέσα στον ασθενή.
Η εκμετάλλευση αυτής της τεχνολογίας, από τη στιγμή που υπάρχει, δίνει νέα διάσταση στο χώρο της υγείας!
Με την τεχνολογία και την εμπειρία των γιατρών, οδηγούμαστε σε μια νέα εποχή!
Συχνά ξεχνάμε ότι ο οργανισμός είναι πολυσύνθετος.
Γι’ αυτό όταν αντιμετωπίζουμε τον οργανισμό ως σύνολο, έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, από όταν αντιμετωπίζουμε κάθε όργανο ξεχωριστά.

Οι συσκευές αυτές δεν μπορούν σε καμμία περίπτωση να βλάψουν!
Αρχή που εκφράζεται από όσους ασχολούνται με τον ηλεκτρομαγνητισμό όπως και από τους ιατρούς που τις χρησιμοποιούν πέρα από το εξωτερικό και στην Ελλάδα. Η τεχνολογία αυτή έχει μέλλον. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς της ιατρικής.
Ακόμα και για την πρόληψη: Πρόγραμμα αποτοξίνωσης, καθαρισμού, ευεξίας.
Ακόμα και όταν δεν υπάρχει πόνος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αισθάνεται κάποιος καλύτερα.
Εκτός από τους ασθενείς ή όσους θέλουν να προλαμβάνουν ασθένειες και να διατηρούν την ευεξία τους, το κέντρο μας μπορεί να είναι αρωγός και σε όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να εξερευνήσουν εναλλακτικές μεθόδους χαρτογράφησης και θεραπείας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους ασθενείς τους.

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Για εκπαίδευση στη χρήση των συσκευών ή χρήση των συσκευών για τους δικούς σας ασθενείς, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!