Αρχική Vivamus ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΑΜΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ – ΜΕ ΠΡΟΣΡΟΦΗΣΗ -VIVAMUS

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΑΜΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ – ΜΕ ΠΡΟΣΡΟΦΗΣΗ -VIVAMUS

by NIKOLE

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΔΕΡΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ; ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΤΑΜΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΟ VIVAMUS!!

Οι πρωτότυπες κάψουλες ταμπόν της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (TCM) για τον καθαρισμό της γυναικείας μήτρας -προερχόμενες από έναν από τους τέσσερις αρχαίους κινεζικούς θρύλους για τις πιο όμορφες γυναίκες της Κίνας – τον θρύλο της
Yang Gui Fei.
Ομάδα εμπειρογνωμόνων διεξήγαγε σε βάθος έρευνα για τη μυστική αυτή συνταγή “καθαρισμού μήτρας” από το αυτοκρατορικό παλάτι, κάνοντας πλήρη χρήση των σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων εκχύλισης και της υψηλής επιστημονικής βιοτεχνολογίας. Τελικά, οι επιστήμονες ανέπτυξαν ένα μοναδικά αποτελεσματικό προϊόν, ικανό να κάνει όλες τις γυναίκες ευτυχισμένες – με προφανή αποτελέσματα που προάγουν στην υγεία.

Συστατικά: Εκχύλισμα σπόρων δέντρου δράκου, ρίζα ραβέντι, ψευδολάρνα , ακακία catechu, βαφή κρόκου, στυπτηρία, κίτρινη σόφορα, βορνεόλη, hircha japonica, βόρακας και άλλα σπάνια φυτικά συστατικά της TCM.

Κύριο αποτέλεσμα:
Καθαρισμός: αποτελεσματική πρόληψη και ταχεία υποστηρικτική θεραπεία της κολπίτιδας, της διάβρωσης του τραχήλου της μήτρας, της πρόπτωσης της μήτρας, της λευκορροϊκής ειδικής οσμής, της πυελικής φλεγμονής, της φλεγμονής του κόλπου, του ινομυώματος της μήτρας και της θεραπείας των γυναικολογικών παθήσεων που προκαλούνται από μυκητιασικές λοιμώξεις.
Καθαρισμός της μήτρας από τα απόβλητα και τις τοξίνες:μέσω μιας μοναδικής μεθόδου αποτοξίνωσης με προσρόφηση, εξαλείφει γρήγορα την περιοδική συσσώρευση νεκρών ιστών στην περιοχή των γυναικείων γεννητικών οργάνων, τα κατάλοιπα της εμμήνου
ρύσεως και τις παραγόμενες τοξίνες, και άλλα κατάλοιπα στη γυναικεία μήτρα-εξαλείφει επίσης την κακή οσμή, απομακρύνει την πηγή των μυκητιασικών λοιμώξεων, και τον Candida διεγείρει το μεταβολισμό, διεγείρει την έκκριση των γυναικείων ορμονών, αποκαθιστά τις φυσιολογικές λειτουργίες στη μήτρα.

Αποκατάσταση: ταυτόχρονα με την αποκατάσταση της διάβρωσης (φλεγμονής) της μήτρας και των πυωδών εκκρίσεων , αποκαθιστά επίσης τα νεκρά κύτταρα, διεγείρει την αδενική έκκριση- αποκαθιστά, εξομαλύνει, λειαίνει και υγραίνει τις ανωμαλίες στους ιστούς του τραχήλου της μήτρας και του κόλπου, αποκαθιστά την ελαστικότητα και την ευαισθησία του κόλπου, βοηθά στις συστολές της μήτρας μετά τον τοκετό, αποκαθιστά το κατεστραμμένο γεννητικό υλικό ,υποστηρίζει και αποκαθιστά πλήρως την υγιή εσωτερική μικροχλωρίδα του κόλπου.

Αυτή η διαδικασία, προάγει και την εξαιρετική υφή του δέρματος, που συνιστά και το μυστικό των γυναικών της Κίνας, που είναι γνωστές για την υπέροχη επιδερμίδα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε και σε άλλα άρθρα μας αναζητώντας με τη λέξη ταμπόν στην ιστοσελίδα μας. Για αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που αναγράφονται παρακάτω.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!