Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός BIOMEDIS TRINITY ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ κ.α

ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ TH ΣΥΣΚΕΥΗ BIOMEDIS TRINITY ή ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ BIOMEDIS, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ vivamus.gr ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ BIOMEDIS η ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ

ΟΣΕΣ/ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΣ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ BIOMEDIS TRINITY

Συνοπτική Περιγραφή

Για τη BIOMEDIS TRINITY έχουμε αναρτήσει και άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι πρόκειται για μοναδική συσκευή προηγμένης αποτελεσματικής τεχνολογίας ευεξίας συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων, κομψή, αξιόπιστη, συμπαγή και ελαφριά. Είναι εύκολο να την πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε και σας κάνει να είστε σίγουροι για την υγεία σας.

Η BIOMEDIS TRINITY ενισχύει τις λειτουργίες και τα συστήματα του σώματος (νευρικό, κυκλοφορικό, αναπνευστικό, πεπτικό, αναπαραγωγικό, απεκκριτικό, ενδοκρινικό, μυοσκελετικό, λεμφικό, ανοσοποιητικό), βελτιώνει την ικανότητα εργασίας των οργάνων, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, διατηρεί τη φυσική ισορροπία. Η συσκευή παρέχει ασφάλεια, από μολύνσεις χάρη στην αντιπαρασιτική και καθαριστική λειτουργία. Βοηθά στην απομάκρυνση των απορριμμάτων και των τοξικών ουσιών. Φανταστείτε πώς μπορεί να είναι η υγεία σας με την ισορροπημένη και αρμονική εργασία νου και σώματος. Τέλος, απελευθερώνει την πρόσβαση στα αποθέματα και τις κρυφές δυνατότητες του σώματος. 

Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούμε κυρίως στις λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά της, πλεονεκτήματα, .

Η συσκευή έχει 4 λειτουργίες.

Επιλέγοντας την 4η λειτουργία, η συσκευή συντονίζει τον εγκέφαλό σας σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Μείνετε ευδιάθετοι όταν νυστάζετε. Συγκεντρωθείτε και συντονιστείτε για σπουδές και εργασία όταν είστε υπό πίεση. Χαλαρώστε μετά από μια κουραστική μέρα. Επιλέξτε το πρόγραμμα εργασίας από την τέταρτη λειτουργία που σας ταιριάζει καλύτερα. Νιώστε τι μπορεί να σας δώσει ο εγκέφαλός σας, μέσω της φυσικής ενεργοποίησης των βαθιών δομών του. Ξεκινήστε τη διαδικασία αυτοθεραπείας.

Το έργο της BIOMEDIS TRINITY είναι φυσικό και δεν προκαλεί αρνητική επίδραση στο σώμα και το μυαλό μας. Χρησιμοποιείται 100% ασφαλής και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία.

Το BIOMEDIS TRINITY είναι πολύ άνετο στη χρήση . Η εταιρεία συνδύασε τις καλύτερες τεχνικές λύσεις σε μία συσκευή:

 • φωτεινή οθόνη
 • πάνελ αφής με αντίστροφη ανάκληση.
 • υψηλής ποιότητας περίβλημα από ενισχυμένο γυαλί.
 • όχι μεγάλες διαστάσεις (14x48x92 mm).
 • συνεχή λειτουργία (1η λειτουργία – 18 ώρες, 2η,3η,4η λειτουργίες – 10 ώρες).
 • Επιτυχημένη σχεδιαστική λύση – πολλά εσωτερικά χωρίσματα αυξάνουν την ποιότητα και την αξιοπιστία στη λειτουργία.

Προσοχή! Η συσκευή αντενδείκνυται παρουσία εμφυτεύσιμου βηματοδότη.

Πλεονεκτήματα:

 • Μοναδική τεχνολογία συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων για αποτελεσματική αποτοξίνωση, έλεγχο παθογόνων μικροοργανισμών, ανάκτηση και προφύλαξη.
 • Ευρύ φάσμα δράσης. Περισσότερα από 1000 προγράμματα και συγκροτήματα για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων. Διαθεσιμότητα προγραμμάτων γενικής ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.
 • 4 τρόποι δράσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή να συνδυαστούν μεταξύ τους για μεγαλύτερη απόδοση.
 • Κάθε ένας από τους τρόπους βασίζεται σε μια θεμελιώδη ερευνητική βάση.
 • Επίδραση στο σώμα σε τρία επίπεδα ταυτόχρονα.
 • Τεχνολογία σάρωσης και ανίχνευσης συχνοτήτων συντονισμού απορρόφησης σώματος για ακρίβεια και βάθος δράσης.
 • Συνεχής λειτουργία χωρίς επαναφόρτιση έως και 18 ώρες.
 • Αξιοπιστία και ευκολία.

Λειτουργίες:

 • Στη λειτουργία 1 η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με τη μέθοδο BRT . Η επίδραση στο σώμα συμβαίνει μέσω ενός δικτύου αιμοφόρων αγγείων, ενός δικτύου νευρικών ινών και βιολογικά ενεργών σημείων στην επιφάνεια του δέρματος.
 • Κατά τη λειτουργία, στους τρόπους λειτουργίας 2,3,4 χρησιμοποιείται μια τεχνολογία συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων . Τρεις πομποί λειτουργούν ταυτόχρονα.

Στους τρόπους λειτουργίας 2,3,4 η επίδραση συμβαίνει :
– μέσω ενός δικτύου αιμοφόρων αγγείων, ενός δικτύου νευρικών ινών, βιολογικά ενεργών σημείων στην επιφάνεια του δέρματος.
– σε κυτταρικό και ενδοκυτταρικό επίπεδο.
– μέσω μιας μήτρας νερού.

Όταν ενεργοποιείτε τις λειτουργίες 2,3 και 4 η TRINITY σαρώνει το σώμα και αποκαλύπτει τις συχνότητες συντονισμού της απορρόφησης του σώματος . Η συσκευή προσαρμόζεται και ο αντίκτυπος των θεραπευτικών συχνοτήτων εμφανίζεται σε «ακουστές» για το σώμα συχνότητες συντονισμού. Οι συχνότητες απορρόφησης συντονισμού, που βρίσκονται σε λειτουργική διασύνδεση, αλλάζουν συνεχώς τις τιμές τους, επομένως, κατά τη διαδικασία επιρροής, το TRINITY προσαρμόζεται συνεχώς σε αυτές τις αλλαγές και διατηρεί μια επαρκή συχνότητα επιρροής με διορθωτικά σήματα. Λόγω αυτού, οι διορθωτικές συχνότητες διεισδύουν στο σώμα χωρίς εμπόδια, επηρεάζουν βαθύτερα και αποτελεσματικότερα.

Στη λειτουργία 2, οι διορθωτικές συχνότητες εισέρχονται στο σώμα σε τρία επίπεδα, συντονισμένη με τις δομές του σώματος, ενημερώνοντάς τες για υγιείς συχνότητες δόνησης και διεγείροντας το σώμα να εργαστεί για αυτοίαση.

Στη λειτουργία 3 , επηρεάζονται οι βασικοί ρυθμοί του οργανισμού. Οι βασικοί ρυθμοί είναι οι αρχικοί, βασικοί, βαθιοί ρυθμοί ενός ανθρώπου, που αναπτύχθηκαν στην πορεία της εξέλιξης. Σε κατάσταση υγείας, είναι σαφώς καθορισμένα και συγχρονισμένα μεταξύ τους. Χάρη στη φράκταλ (fractal-μορφόκλασμα) αλληλεπίδραση μεταξύ των συχνοτήτων διαμόρφωσης, επιτυγχάνεται η αποκατάσταση των βασικών ρυθμών και ο διασυγχρονισμός αυτών των ρυθμών σε όλα τα λειτουργικά-ιεραρχικά επίπεδα του οργανισμού, επιστρέφοντας την κατάσταση της υγείας.

Στη λειτουργία 4, , με βάση τις διαφορές στις φυσικές παραμέτρους των επιμέρους τμημάτων του εγκεφάλου, υπάρχει μια επιλεκτική επίδραση από διάφορες συχνότητες διαμόρφωσης, η συσχέτιση των οποίων συσχετίζεται με τους εγκεφαλικούς ρυθμούς. Η πολυκαναλική επίδραση στο σώμα πραγματοποιείται με την ίδια αρχή που χρησιμοποιεί ο ίδιος ο εγκέφαλος για τη διατήρηση της ομοιόστασης. Διεγείρονται οι βαθιές, αρχαίες δομές του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτές οι δομές είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση της εφεδρείας και των κρυφών δυνατοτήτων του σώματος.

Τρόπος χρήσης:

Λειτουργίες 1 και 2
Αυτές οι λειτουργίες χρησιμοποιούνται για διόρθωση βιοσυντονισμού για διάφορες ανωμαλίες στο σώμα και για προφύλαξη. Στη λειτουργία 2, η απόδοση διόρθωσης είναι υψηλότερη λόγω της ακρίβειας συντονισμού σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό και της επέκτασης της περιοχής διείσδυσης σήματος.
Λίστα προγραμμάτων για τις λειτουργίες 1 και 2
Για την επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος υπάρχουν μεταγλωττισμένα σύμπλοκα από τα μεμονωμένα προγράμματα, χρησιμοποιώντας το λογισμικό.
Στη συσκευή υπάρχουν έτοιμα συγμπλέγματα για τα πιο κοινά προβλήματα για τις λειτουργίες 1 και 2.

Λειτουργία 3
Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται ως μονομερής διόρθωση για τυχόν αποκλίσεις στο έργο του οργανισμού και για την πρόληψη ασθενειών.
Χρησιμοποιείται επίσης σε συνδυασμό με τις λειτουργίες 1 ή 2.

Λειτουργία 4
Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται ως μονομερής διόρθωση για ψυχοσωματικά προβλήματα.
Χρησιμοποιείται επίσης πριν από την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων τρόπων λειτουργίας ως ενεργοποιητής της αντίδρασης του σώματος σε ένα εξωγενές ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Για την πιο αποτελεσματική χρήση της συσκευής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

BIOMEDIS TRINITY ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ -ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Σήμερα έλαβα το νέο μου Biomedis Trinity και αυτή τη στιγμή έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα χαλάρωσης. Έχω ήδη παρατηρήσει ότι έχω πολύ λιγότερη ένταση στο σώμα, οι ώμοι μου δεν είναι πλέον σαν πέτρες.»
Σεργκέι Κοβάλσκι

«Υπέροχη επιλογή, λειτουργεί πραγματικά, συγκρίνοντας την ευεξία μου τώρα και πριν από ένα μήνα, νιώθω άλλος άνθρωπος τώρα. Ευχαριστώ τη Biomedis!»
Μαρία Πλότνικοβα

«Σίγουρα το λατρεύω!!! Το χρησιμοποιώ μόνο δύο εβδομάδες, αλλά έχω πολύ λιγότερο άγχος, νιώθω πολύ πιο ζωντανός και ενεργητικός και δεν χρειάζεται να πάρω τόσα πολλά χάπια όπως παλιά.!»
Nadezhda Kachurova

«Η λειτουργία πρωινής φρεσκάδας με βοηθά να ξεκινήσω τη μέρα μου και έμεινα πολύ χαρούμενος για αυτό! Ο άντρας μου λέει ότι άλλαξα. Χαμογελώ ανέμελα κάθε πρωί όπως όταν ήμουν μικρός και όταν παντρευτήκαμε.))»
Galina Smirnova

«Δοκίμασα ένα πρόγραμμα για ύπνο στη λειτουργία 4. Δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα, καθώς υποφέρω από αϋπνία εδώ και πολύ καιρό. Κοιμάμαι χωρίς προβλήματα εδώ και μια εβδομάδα, επιτέλους ξεφορτώθηκα την εξάντληση, όταν νυστάζω αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ.»
Vladimir Fomin

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!