Αρχική Vivamus ΔΑΓΚΩΜΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙ; ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ RIFE

ΔΑΓΚΩΜΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙ; ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ RIFE

by NIKOLE

Αρχές Δεκεμβρίου 2020. Την προηγούμενη εβδομάδα, κόρη Φίλης μας, Φίλη και η ίδια ήρθε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία όπου μας ενημέρωσε ότι την είχε δαγκώσει άσχημα σκύλος (έβαλε το πόδι της για να χωρίσει σκυλιά δικά της) και για ημέρες είχε ξεκινήσει να παίρνει αντιβίωση. Δε θέλησε να μας ταλαιπωρήσει κατά την άποψή της. Φυσικά η προτροπή και απάντηση της Μητέρας μου, καθώς εκείνη απάντησε στο τηλέφωνο ήταν να έρθουν άμεσα στο σπίτι μας, για να κάνουν θεραπεία με τη συσκευή Rife Alixxor (βλ. ιστοσελίδα μας αρχική σελίδα πατώντας εδώ).

Επιπλέον Κρέμα Βάλσαμο (δείτε στην ιστοσελίδα μας “Αλοιφή, Θεραπευτική και Καλλυντική Κρέμα Βάλσαμο από

Σουηδικά βότανα Ευ Ζην για Αιμορροΐδες, Κνησμούς, Τραυματισμούς, Κατακλίσεις, Τενοντίτιδες, Κονδυλώματα, Ουλές” Maria Treben μαζί με το Schweden Bitter με ή χωρίς αλκοόλη “Ελιξήριο Βοτάνων ΕΥ ΖΗΝ“.

Ήρθανε λοιπόν στο σπίτι, όπου ακριβώς γιατί έχουμε δει εξαιρετικά αποτελέσματα αποκατάστασης για πολλά προβλήματα ή/και παθήσεις, έχουμε 2 συσκευές οικογενειακές, λόγω του ότι θέλουμε πάντα να έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε εμάς ή άλλους εφόσον χρειαστεί.

Επέλεξα 2 απλά προγράμματα. Inflammation general φλεγμονή (διάρκειας 18 λεπτών μόνο) και μετά ακριβώς 2 φορές το πρόγραμμα 9 λεπτών bruise μελανιά (γιατί το πόδι της ήταν μαυρισμένο σε μεγάλη περιοχή της γάμπας από τη μελανιά και το δάγκωμα.

Το αποτέλεσμα αμέσως μετά, έχοντας ήδη η Μητέρα μου απλά απλώσει την κρέμα Βάλσαμο Eυ Ζην, ούτε η ίδια ούτε η Μητέρα της πίστευε. Η φωτογραφία που ακολουθεί την επόμενη ημέρα μετά την εφαρμογή (αμέσως μετά στην ουσία καθώς είχαν έρθει βράδυ και το πρωί της επόμενης ημέρας μας έστειλε τη φωτογραφία αυτή). Καταχαρούμενη και χωρίς πρήξιμο, πόνο, μελανιά και όχι πια μαυρίλα όπως ήταν πριν έρθει. Είχε συρρικνωθεί κατά πολύ επίσης η τραυματισμένη περιοχή. (της ζήτησα φωτογραφία να μας στείλει πριν την αγωγή)

No description available.

Αυτά και άλλα πολλά άμεσα μπορεί οποιοσδήποτε να καταφέρει με τη συγκεκριμένη συσκευή Βιοσυντονισμού με Μικρορεύματα Rife Alixxor. Ο συνδυασμός δε με τα προϊοντα Ευ Ζην Κρέμα Βάλσαμο και το Ελιξήριο Βοτάνων

Schweden Bitter έκαναν “θαύματα”.

Επιπλέον, άμεσα της σύστησα να σταματήσει τα αντιβιοτικά (και φυσικά της πρότεινα άμεσα να πάρει τα FLAVON δίνοντας έμφαση στη δράση τους ως προβιοτικά που είναι απαραίτητα όταν κάποιος παίρνει αντιβιοτικά και όχι μόνο και επίσης τη χορήγηση των ακόλουθων ομοιοπαθητικών με τη βοήθεια του αγαπημένου μου Φίλου και Συνεργάτη Γιατρού Ομοιοπαθητικού που μένει και βοηθά πολύ κόσμο στη Βόρεια Ελλάδα. (όποιοι θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί του μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στα τηλέφωνα που ακολουθούν).

ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ

1η ημέρα Ledum 200

2η ημέρα Apis 1M

3η ημέρα και για 4 επιπλέον Hypericum 30

Για να έχετε και εσείς τη συσκευή αυτή, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ και να την αγοράσετε άμεσα με χρήση πιστωτικής κάρτας ή/και Paypal.
Για οτιδήποτε χρειατείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!