Αδυνάτισμα άμεσο και αποτελεσματικό

Αρχική Αδυνάτισμα άμεσο και αποτελεσματικό
by 3dd

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να απαλλαγούμε για πάντα από τα περιττά κιλά και να είμαστε γεμάτοι καλή διάθεση & ενέργεια;

Αδυνατισμα μια λύση που η απάντηση της προβληματίζει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Στον ευχάριστο χώρο του Κέντρου μας Vivamus θα το λύσουμε μαζί και οριστικά με την δική σας συνεργασία, το Αδυνατισμα που σας ταιριάζει.

Η πιό αποτελεσματική »δίαιτα» με μακροχρόνια επιτυχία είναι μια προσωπική διατροφή που προσαρμόζεται στις ξεχωριστές ανάγκες του καθενός, μιας και ο μεταβολισμός έχει την δική μας ταυτότητα. Αδυνατισμα και η επίτευξη του στόχου μοιάζει συνεχώς πιό εύκολη μέσα από τις δυνατότητες του Βιοσυντονισμού στο Vivamus, σε συνδυασμό με πολλούς άλλους βοηθητικούς παράγοντες.Στα περισσότερα προγράμματα οι εξετάσεις που θα γίνουν με τα μηχανήματα του κέντρου μας θα μας καθοδηγήσουν για την επιλογή των τροφών που δεν βλάπτουν τον οργανισμό και δεν μειώνουν τον μεταβολισμό. Είναι το σημαντικότερο κομμάτι μιας επιλογής υγιεινού τρόπου ζωής και μας προσφέρουν το Αδυνάτισμα που ο οργανισμός μας έχει ανάγκη. O όρος υγιεινή σε σχέση με το Αδυνατισμα, αφορά το γεγονός ότι τα προγράμματα διατροφής έχουν ως σκοπό την καλύτερη υγεία. Η Μεσογειακή διατροφή που για εμάς του Έλληνες είναι η ευλογημένη επιλογή είναι η διατροφή που μας μαγείρευε η μητέρα μας, η γιαγιά μας….και εμείς!Η μόδα της Αμερικάνικης κακής διατροφής ήταν και ο σταθμός -για κάθε χώρα- της πτώσης ποιότητας διατροφής και επιπέδου υγείας. Άρα για ένα υγιεινό Αδυνατισμα μακριά από λάθος »πρότυπα» διατροφής.

Αδυνατισμα – Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία

Κάποιες φορές οι ελλείψεις σε βιταμίνες & ιχνοστοιχεία μπορεί να είναι οι παράγοντες που ευθύνονται για την παρεμπόδιση απώλειας βάρους. Επίσης οι συσσωρευμένες στο οργανισμό τοξίνες δεν βοηθούν καθόλου στο Αδυνάτισμα. Μετά την εξέταση καλό είναι να ακολουθηθεί μία αποτοξίνωση προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες και να προχωρήσουμε με το πρόγραμμα αδυνατίσματος.

Αδυνάτισμα & Τοξίνες

Όσο περισσότερες τοξίνες (παράσιτα) βρίσκονται στο έντερο μας τόσο πιό ευαίσθητος γίνεται ο πεπτικός σωλήνας, δημιουργώντας έτσι ακόμη πιό γόνιμο έδαφος για δημιουργία περισσότερων τοξινών. Στο συγκεκριμένο σημείο που συσσωρεύονται έαν ξεπεράσουν τα όρια αντοχής του οργανισμού μας γίνονται πλέον υπεύθυνα για πολλές παθήσεις, τις οποίες θα αναρωτιόμαστε πως αποκτήσαμε και επίσης για τα κιλά που έχουν γίνει μόνιμος ανεπιθύμητος σύντροφος!

adinatisma-sto-vivamus

Αδυνάτισμα & Άσκηση

Tο μυστικό για ένα σωστό και σίγουρο Αδυνάτισμα είναι η αποτελεσματικότητα της άσκησης που θα ακολουθήσετε, αλλά και η σωστή διατροφή. Tο καλύτερο είναι βέβαια να τα συνδυάσετε. Όλοι σας έχετε βρεθεί κάποτε στο δίλημμα της επιλογής ενός τρόπου άσκησης, η τελική επιλογή είναι συνήθως αυτό που σας βολεύει από άποψη χρόνου, και βέβαια σας ευχαριστεί περισσότερο, αλλά είναι καλύτερα να γνωρίζετε τα υπέρ και τα κατά, τα συν και τα πλην της κάθε δραστηριότητας. Το περπάτημα , το κολύμπι, το τένις και το aerobic είναι 4 από τις πιο αποδοτικές επιλογές άσκησης για το Αδυνάτισμα.

Χρήσιμες Συμβουλές

Θέστε εφικτούς στόχους, αποβλέποντας στην απώλεια μισού κιλού την εβδομάδα.
Ξεκινήστε το πρόγραμμα γυμναστικής με ταυτόχρονη βελτίωση στις διατροφικές σας συνήθειες.
Γυμναστείτε προοδευτικά, αρχίζοντας με 3 φορές την εβδομάδα από 20 λεπτά και αυξήστε σταδιακά τη διάρκεια και τη συχνότητα.
Προμηθευτείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την κάθε δραστηριότητα.
Aπευθυνθειτε σε ειδικούς για την εκπόνηση του προγράμματός σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες τους.
Aποφύγετε να ζυγίζεστε καθημερινά. Mία φορά την εβδομάδα αρκεί.
Aλλάξτε συχνά «ερεθίσματα» όσον αφορά την άσκηση, για να μη συνηθίσει ο οργανισμός σας. Δοκιμάστε όλους τους τρόπους αερόβιας άσκησης (περπάτημα, τζόγκινγκ, ποδήλατο, κωπηλασία κ.ά.).

Ξεκινήστε την άσκηση με προθέρμανση και τελειώστε με τις απαραίτητες διατατικές ασκήσεις.
Bάλτε στο πρόγραμμά σας την κυκλική προπόνηση με αντιστάσεις.
Mην καταπονείτε τον οργανισμό σας με πολύωρες προπονήσεις. Mια απώλεια 300-500 θερμίδων σε κάθε προπονητική ενότητα είναι αρκετή για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αδυνάτισμα & Στόχος

Η αλήθεια είναι πως τη στιγμή που δεν θα ακολουθήσουμε καμμία εξαντλητική δίαιτα αλλά μιά ήπια και άμεση διαδικασία με τα μηχανήματα του Vivamus και τους ειδικούς Διατροφολόγους, τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα όρατά. Ο στόχος σας θα πρέπει να έχει σχέση με την εικόνα σας, την υγεία σας και την καλή σας διάθεση και σίγουρα όχι με εικόνες/πρόσωπα περιοδικών και τηλεόρασης. Σε αρμονία με τον εαυτό σας/τα κύτταρα σας μέσω του Βιοσυντονισμού οι αλλαγές θα σας εκπλήξουν.

Γιατί Αδυνατισμα δεν σημαίνει μόνο υπέροχη σιλουέτα , σημαίνει μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση κάτι που θα αλλάξει θετικά, κάθε κομμάτι της ζωή σας και της σχέσης σας με τους γύρω σας.

Στο Vivamus βελτιώνουμε κάθε μέρα τον εαυτό μας, την υγεία και την εικόνα μας, μαζί και τη δική σας!

adynatisma-gymnastiki

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!