Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός OXYLIFT ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΙΕΣΗ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΥΠΝΟ, ΣΤΡΕΣ, ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ,CANDIDA…

OXYLIFT ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΙΕΣΗ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΥΠΝΟ, ΣΤΡΕΣ, ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ,CANDIDA…

by NIKOLE

Το Oxylift βασίζεται στην τεχνολογία διάσπασης του νερού που αναπτύχθηκε από τον επιστήμονα Everett Storey, ο οποίος αφού συμμετείχε στην ανάπτυξη της πυρηνικής βόμβας τη δεκαετία του 1940, έστρεψε τις δεξιότητές του στη θεραπεία, αντί να σκοτώνει ανθρώπους. Ακούγεται σαν κάτι έξω από τον James Bond, και ίσως ακόμη και δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά το Oxylift και το πολύ παρόμοιο, Oxygen Elements Max (και μερικές αντίπαλες μάρκες που κυκλοφορούν εκεί έξω που δεν παρέχει η finchleyclinic.gr), προέρχονται ωστόσο από αυτή τη διαδικασία Η ιδέα του Storey ήταν να διαχωρίσει το υδρογόνο από το οξυγόνο που βρίσκεται στο νερό (H20), το οποίο στη συνέχεια άφησε ένα υπόλειμμα αυξημένου οξυγόνου και βιολογικού υδρογόνου που το σώμα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει προς όφελός του. Από τα δύο παρόμοια προϊόντα που πουλά η εταιρεία, κατά τη γνώμη του ιδιοκτήτη Mark Lester το Oxylift έχει πιο ωραία γεύση και είναι αυτό που χρησιμοποιεί επειδή είναι vegan (δυστυχώς το Oxygen Elements Max περιέχει μια μικρή ποσότητα αμινοξέων, που προέρχονται από βόεια πηγή).

Παρακάτω είναι οι πιο πρόσφατες κριτικές πελατών για το προϊόν.

★★★★ Karen S – Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ξεκίνησα το Oxylift καθώς η κλινική Finchley σταμάτησε προσωρινά να πουλά το Oxygen Elements Max. Από τότε που το πήρα, δεν έχω παρατηρήσει αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο. Παίρνω 11 σταγόνες δύο φορές την ημέρα και λειτουργεί καλά με τα επίπεδα ενέργειάς μου και νομίζω ότι καθαρίζει και το αίμα μου. Αυτό είναι ένα πολύ ειδικό συμπλήρωμα για την υγεία του οργανισμού και σας συνιστώ να το δοκιμάσετε μόνοι σας και να δείτε. Θα χρειαστεί να συνεχίσετε για τουλάχιστον 2 μήνες για να βιώσετε τα υγιή αποτελέσματα που μπορεί να έχει. Νιώθω τόσο ευγνώμων για την κλινική Finchley και είναι καταπληκτικά προϊόντα.

★★★★★ Davinder K – Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Παίρνω 20 σταγόνες ημερησίως Oxylift εδώ και πολλά χρόνια . Όταν αποφασίζω αν θα λάβω συμπλήρωμα, κάνω το μυϊκό τεστ και το ΝΑΙ στο Oxyllift και το ΝΑΙ για τη λήψη 20 σταγόνων την ημέρα δεν αλλάζουν ποτέ, οπότε ξέρω ότι μου κάνει καλό. Υπάρχουν πολύ λίγα άλλα συμπληρώματα που έπαιρνα τόσο καιρό!

★★★★★ Kath W – Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Πήρα oxylift για ένα μήνα το πρωί, ακολουθώντας την ελάχιστη δόση και τι διαφορά έκανε για μένα. Η αρτηριακή πίεση μου ήταν λίγο υψηλή και ένιωθα κάπως κατώτερη. Η χοληστερόλη μου ήταν επίσης λίγο υψηλή, οπότε πρόσθεσα το oxylift στο καθημερινό μου πρόγραμμα βιταμινών και μετάλλων και μου έδωσε την ώθηση που χρειαζόμουν. Δεν θα διστάσω να προσθέσω ξανά στο καθεστώς μου, αλλά μέχρι στιγμής η ΑΠ είναι φυσιολογική και η ισορροπία έχει αποκατασταθεί! Ευχαριστώ.

★★★★★ Mary M – Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Πήρα το Oxylift πριν από μερικά χρόνια και σκέφτηκα ότι ήταν απόλυτο χάσιμο χρόνου. Μόλις διάβασα πόσα πήρε ο Mark Lester όταν ένιωσε ένα κρύο/κάτι να έρχεται (τα λόγια μου), το αποφάσισα. . Είχα μόλις αρρωστήσει από τον Covid (ήταν σαν ένα πολύ άσχημο κρυολόγημα) και εξακολουθούσα να νοιώθω άσχημα, αλλά είχα μια γαμήλια δεξίωση για να πάω. Νόμιζα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρω, αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά το OxyLift. Έπαιρνα 10 σταγόνες το βράδυ και εξακολουθούσα να νοιώθω έξαψη το πρωί. Νωρίς το πρωί, πήρα άλλες 10 σταγόνες και επέστρεψα στο κρεβάτι. Μετά από μια ώρα, πήρα άλλες 10 σταγόνες και πραγματικά ένιωσα τα απελευθερώνομαι. Πραγματικά παρατήρησα/ένιωσα τη διαφορά. Πήρα άλλες 10 σταγόνες αργότερα εκείνη την ημέρα. Συνέχισα με τις 10 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα μόνο και μόνο για να επαναφέρω το σύστημά μου. Το έπαιρνα τώρα για αρκετές εβδομάδες και το παρήγγειλα επίσης για μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της 95χρονης μητέρας μου. (5 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα, τώρα μειώνονται σε δύο φορές την ημέρα). Τώρα έχω μειώσει τη δόση σε 8 σταγόνες, τρεις φορές την ημέρα, είναι ένα θαυμάσιο προϊόν, αλλά δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι πρέπει να είστε συνεπείς με αυτό, να το τηρείτε, Χάρη σε αυτό ανταποκρίθηκα εξαιρετικά στη Γαμήλια Δεξίωση.

Annie W ★★★★★

Πολύ καλό προϊόν. Βοηθά πραγματικά να διατηρώ τα επίπεδα οξυγόνου μου ψηλά και βοηθά στην αναπνοή μου, ιδιαίτερα αυτές τις πιο κρύες μέρες. Χρησιμοποιώ μόνο μερικές σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό που πίνω όλη την ημέρα και με βοηθάει πραγματικά. Σίγουρα θα συνιστούσα αυτό το προϊόν.

Alex C ★★★★

Παίρνω 14 σταγόνες oxylift την ημέρα εδώ και περίπου 18 μήνες. Αρχικά το αγόρασα με σύσταση κάποιου για πρόβλημα αλωπεκίας. Αν και δεν νομίζω ότι είχε αξιοσημείωτο αντίκτυπο στην αλωπεκία*, αφού το έπαιρνα δεν υποφέρω πλέον από 3 έως 4 μηνιαίες κρίσεις στοματικής κάντιντας, έχω παρατηρήσει ότι οι αρθρώσεις μου δεν πονάνε πλέον το πρωί και είχα μόνο ένα κρύο. Επίσης, κοιμάμαι ήσυχος κάθε βράδυ και δεν φαίνεται να ξεμένω ποτέ από ενέργεια. Δεν μπορώ να πω ότι όλα αυτά τα οφέλη οφείλονται στο oxylift καθώς ήμουν αρκετά υγιής πριν το δοκιμάσω. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι με βοήθησε να απαλλαγώ από την στοματική candida. Υπολογίζω ότι το πήρα για ένα μήνα περίπου πριν βελτιωθεί η γενική μου ευεξία.

  • Σχόλιο από εμάς: Συνήθως συνιστούμε στους ανθρώπους να λαμβάνουν το Oxylift με Silica Plus για να βοηθήσουν στην τριχόπτωση και την αλωπεκία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Oxylift δεν θα είναι αρκετό από μόνο του.

Peter S ★★★★★

Προσπαθούσα να αποφασίσω μόνος μου ποιο από αυτά ήταν το καλύτερο προϊόν (Oxygen Elements Max έναντι Oxylift). Αυτό το πακέτο συνδυασμού μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω το ένα το πρωί και το άλλο το απόγευμα. Τα μπουκάλια έχουν το ίδιο μέγεθος, οι συνιστώμενες δόσεις είναι βασικά οι ίδιες και μπορεί όλα να φτάσουν στο μέγεθος του ανοίγματος, αλλά το Oxygen Elements Max φαίνεται να διαρκεί πολύ περισσότερο. Μου αρέσουν και τα δύο προϊόντα και ακόμα δεν μπορώ να προσδιορίσω ποιο είναι πραγματικά καλύτερο για μένα απλώς προσπαθώντας να προσέχω το σώμα μου. Πίτερ Στιούαρτ

Tony W ★★★★★

Έχω πάρει την πλήρη δόση των 7 σταγόνων σχεδόν από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ το Oxylift και δεν είχα κανένα πρόβλημα «εγκλιματισμού» σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι πολύ αποτελεσματικό εάν λαμβάνεται με συνέπεια και όχι σποραδικά. Είναι πιθανώς πολύ ακριβό για τους περισσότερους ανθρώπους να το λαμβάνουν σε μόνιμη ή συνεχή βάση, αλλά μια ελάχιστη δόση δύο φορές την ημέρα για μια σειρά από ένα ή δύο μπουκάλια θα είναι πιθανότατα ωφέλιμη για όσους αντιμετωπίζουν (ή είναι ευαίσθητοι σε) λοιμώξεις και ασθένειες που σχετίζονται με το στρες. όπως συνέβη για μένα τους τελευταίους μήνες.

Aalia A ★★★★

Όταν άρχισα να το παίρνω, είχα τόσο άσχημα συμπτώματα! Δεν είχα ενέργεια, δεν μπορούσα να κάνω πολλά και ήμουν κουρασμένος τις περισσότερες φορές. Επειδή έχω υπολειτουργικό θυρεοειδή που σημαίνει ότι κουράζομαι μερικές φορές, στην αρχή δεν συνειδητοποίησα ότι μπορεί να ήταν οι σταγόνες αλλά η κούραση συνεχιζόταν για μέρες, οπότε ήξερα ότι ήταν κάτι άλλο. Αυτό πέρασε σύντομα μετά από μια εβδομάδα και ένιωσα σαν να είχα μια έκρηξη ενέργειας. Έχω candida, άρα υποθέτω ότι αυτό είναι που προκάλεσε τα συμπτώματα της απώλειας. (Αν αυτό σας συμβεί τότε θα πρότεινα να μειώσετε τη δόση).

Μόλις τελείωσα ξανά και παραγγέλνω το 3ο μπουκάλι μου, καθώς πιστεύω ότι βοηθάει να κρατάω τον έλεγχο της candida μου, καθώς και τώρα που παίρνω άλλα προϊόντα candida από την κλινική finchley.Παίρνω τις σταγόνες σε νερό και δεν βρίσκω ότι έχει γεύση. Θα το συνιστούσα σε όλους, ειδικά αν έχετε candida.

Laura D ★★★★★

Έπαιρνα 8 σταγόνες ημερησίως για περίπου 7 μήνες και παρατήρησα ότι η μυρμηγκιά (verruca vulgaris) που είχα για αρκετά χρόνια σταδιακά μειώθηκαν σε μέγεθος μέχρι να μην υπήρχαν πλέον. Έτσι, αυτό το προϊόν φάνηκε να δρα ενάντια στον ιό που προκαλεί το verruca και τα κονδυλώματα. Ανάρρωσα από μια λοίμωξη που μοιάζει με γρίπη πιο γρήγορα από ό,τι θα περίμενα, όταν πήρα μεγαλύτερη δόση του προϊόντος, π.χ. 10 σταγόνες δύο φορές την ημέρα για την αντιμετώπιση της ασθένειας. Αυτό το προϊόν φαίνεται επίσης σαν ένα καλό γενικό «τονωτικό» που βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας και της θετικής διάθεσης. Βρήκα το προϊόν απολύτως ασφαλές στη χρήση – για παράδειγμα, κανένα σύμπτωμα «σβήνει» κατά την πρώτη λήψη του και κανένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Νταϊάνα Τζ

★★★★★ Πήρα το OxyLift γιατί είχα κρυώσει και διάβασα μια κριτική σου. Το Oxylift θα μπορούσε να σταματήσει τα συμπτώματα ή να τα διδάξει. Δούλεψε! Ένας ικανοποιημένος πελάτης, σίγουρα θα το αγόραζε ξανά. Ευχαριστώ.

Βερόνικα Β

★★★★★ Το έπαιρνα κάθε μέρα όταν είχα τον ιό, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι με βοήθησε να τον επιβιώσω, παρόλο που ήμουν στα τέλη της δεκαετίας του ’70 με μερικές άλλες καταστάσεις

Graham W

★★★★★ Αισθάνομαι ότι είναι χρήσιμο και σίγουρα με κρατά σε φόρμα μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση πριν από μερικά χρόνια.

Καρολάιν Σ

★★★★★ Λατρεύω αυτό το προϊόν! Έχω άσθμα από τη σχολική ηλικία και χάρη στην τακτική λήψη στοιχείων οξυγόνου max συν μαγνήσιο, δεν χρειάζομαι πλέον τις συσκευές εισπνοής μου. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζομαι τον γιατρό ούτε εδώ και 2 χρόνια! Σούπερ εύρημα!

Sally D ★★★★★

Παίρνω τη δόση συντήρησης καθημερινά για την ανοσία, αλλά θεωρώ επίσης χρήσιμο να λαμβάνω υψηλότερη δόση όταν έχω προβλήματα υγείας. Συνήθως αισθάνομαι ένα όφελος. Με βοηθάει και στον ύπνο.

Daisy D ★★★★★

Λατρεύω αυτό το προϊόν και το έχω ξαναπαραγγείλει αρκετές φορές. Το πήρα για πρώτη φορά όταν ήμουν 9 εβδομάδων σε μια κακή περίοδο του Covid 19 την περασμένη άνοιξη και φαινομενικά ανίκανος να σημειώσω μεγάλη πρόοδο, βελτιώνοντας. Έπαιρνα περίπου 10 σταγόνες κάθε φορά δύο φορές την ημέρα και είχα μια πολύ έντονη καμπύλη στην ανάρρωσή μου αμέσως. Το έχω χρησιμοποιήσει εντός και εκτός (κυρίως ανοιχτό) αν και όλο το χρόνο (μόνο ένα σετ 10 σταγόνων το πρωί) και αν νιώσω ότι εμφανίζεται κάποιο είδος ασθένειας, αυξάνω τη δόση μου και φαίνεται να το απομακρύνει πολύ γρήγορα . Το λατρεύω και είμαι τόσο χαρούμενος με τη διαφορά που έκανε στην ανάρρωσή μου

Helen L ★★★★★

Άρχισα να παίρνω μόνο μερικές σταγόνες μέγιστων στοιχείων οξυγόνου ανά ημέρα και σταδιακά έφτιαξα έως και 7 σταγόνες την ημέρα, που είναι μικρότερη από τη συνιστώμενη δόση, αλλά παρατήρησα αύξηση στα επίπεδα ενέργειάς μου μετά από περίπου μία εβδομάδα. Ένιωθα κουρασμένος αλλά σπάνια νιώθω έτσι τώρα. Είναι ακριβό αλλά, για μένα, αξίζει τον κόπο.

JANE G ★★★★★

Έχω δοκιμάσει και τα δύο προϊόντα Oxygen τώρα, αλλά προτιμώ αυτό από το άλλο. Πραγματικά δύσκολο να δικαιολογηθεί το γιατί, απλώς μια προτίμηση πραγματικά. Και τα δύο έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος σε επαφή. Δεν το παίρνω σε τακτική βάση, αλλά με το πρώτο σημάδι κρυολογήματος το καταφέρνω. Ακόμα και ο άντρας μου το ορκίζεται – και δεν πείθεται εύκολα για τέτοια πράγματα. Είναι ένα προϊόν που θα έχω πάντα διαθέσιμο – λειτουργεί για εμάς.

Αυτές και πολλές άλλες μαρτυρίες υπάρχουν για το προϊόν. Για να το αγοράσετε πατήστε εδώ , δημιουργήστε καρτέλλα με τα στοιχεία σας για την αποστολή και επιλέξτε στον επαγγελματία υγείας Νικόλ Κορδέλλα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!