Διακοπή Καπνίσματος εύκολα και γρήγορα

Αρχική Διακοπή Καπνίσματος εύκολα και γρήγορα
by 3dd

Διακοπή Καπνίσματος, με Βιοσυντονισμό. Διακοπή καπνίσματος και άλλων εθισμών (Αλκοόλ, Ναρκωτικά κ.α) με το Βιοσυντονισμό και τη Συσκευή SENSITIV IMAGO. Ανάλυση Anti smoking program.

Ο Bιοσυντονισμός είναι μια μέθοδος που μπορεί να βοηθήσει στη διακοπή της νικοτίνης και άλλων εθιστικών συνηθειών. Πράγματι με τη συσκευή SENSITIV IMAGO και τα προγράμματα για την απεξάρτηση από εθιστικές ουσίες (καπνό, αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες κλπ,) ο ασθενής βιώνει τη μείωση των συμπτωμάτων του στερητικού συνδρόμου των προαναφερθεισών εθιστικών ουσιών .

Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού όταν εφαρμόζεται με το σωστό τρόπο έχει αποτελεσματικότητα για τη Διακοπή Καπνίσματος, που φθάνει το 90% μετά τη θεραπεία. Παράλληλα εξηγείται στον καπνιστή πώς δημιουργείται ο εθισμός, τι είναι το σύνδρομο στέρησης καθώς και τι πρέπει να κάνει για την αντιμετώπιση του ψυχολογικού εθισμού. Εάν χρειαστεί γίνονται και επιπλέον υποστηρικτικές συνεδρίες μετά το πρώτο εξάμηνο. Εάν ο ασθενής ακολουθήσει μετά το πρώτο εξάμηνο και άλλες υποστηρικτικές συνεδρίες τα αποτελέσματα εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλά και μετά την πάροδο του έτους.

Κέντρο Vivamus & Διακοπή Καπνίσματος

Η διάρκεια αποχής μπορεί να είναι μόνιμη ή περιορισμένη, καθώς η προσωπική συμβολή είναι απαραίτητη, με άλλα λόγια το ψυχολογικό υπόβαθρο που καθορίζει και την επιθυμία του ασθενούς και την ενίσχυση της διαδικασίας. Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι οι θεραπείες δεν είναι μαγικές. Απαιτούν τη συνεργασία του ασθενούς, με την έννοια ότι η προσωπική συμβολή και συνειδητή απόφαση είναι καταλυτικές για την εξέλιξη της ίασης. Οπωσδήποτε ο Βιοσυντονισμός οδηγεί τόσο στην απεξάρτηση από τη νικοτίνη αλλά παράλληλα βοηθάει και στην αποτοξίνωση του οργανισμού από τις βλαβερές ουσίες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα – κυρίως των χρόνιων καπνιστών- με ένα τρόπο γρήγορο, ανώδυνο και εξαιρετικά αποτελεσματικό. Επειδή όμως ο άνθρωπος αποτελεί δυναμική οντότητα και έχει τη δυνατότητα να αυτενεργεί και να αποφασίζει και να αυτοθεραπεύεται (σημαντικός άξονας λειτουργίας στο Κέντρο VIVAMUS), το ψυχολογικό υπόβαθρο στήριξης της προσπάθειας είναι απαραίτητο. Διαφορετικά η μονιμότητα της αποχής από το κάπνισμα, διαταράσσεται και καθορίζεται η επανάληψη μετά από μήνες. Για το λόγο αυτό υπάρχει πάντα η δυνατότητα συνεργασίας με το σύμβουλο ψυχολογικής υποστήριξης και ανάπτυξης (βλ. παρακάτω).

Διακοπή Καπνίσματος

Πέρα όμως από το Βιοσυντονισμό, – για τη Διακοπή Καπνίσματος – είναι επίσης πιθανόν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά περισσότεροι από ένας τύποι Βιοσυντονιστικών συσκευών καθώς και ο βελονισμός, έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα.
Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού είναι εντελώς ανώδυνη και δεν έχει καμία παρενέργεια. Οι περισσότεροι ασθενείς χαλαρώνουν και αισθάνονται τη θεραπευτική ενέργεια στο σώμα τους. Σε κάποιους επίσης μπορεί δημιουργηθεί η αίσθηση συγκεκριμένων γεύσεων, όπως πχ μεταλλική γεύση ή η αίσθηση της μυρωδιάς του τσιγάρου και αίσθημα απέχθειας. Η μέθοδος: Η Βιοσυντονιστική θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια συσκευών που χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητικά κύματα που σχετίζονται με πληροφορίες που οι συσκευές λαμβάνουν από τον ασθενή. Με τη SENSITIV IMAGO, λαμβάνουμε δείγμα σάλιου, μαζί με το μισό τσιγάρο που έχει καπνίσει ο ασθενής και στάχτη. Η συσκευή αξιοποιώντας την πληροφορία από την επιβάρυνση των οργάνων, επιστρέφει στον ασθενή αντεστραμμένα τα αυτών με τη μορφή ενός μαγνητικού πεδίου (ηλεκτρομαγνητική πληροφορία) χαμηλής έντασης.

Sensitiv Imago

Ο Βιοσυντονισμός κινητοποιεί τις αποτοξινωτικές διαδικασίες του οργανισμού και σαν συνέπεια είναι πιθανό να παρουσιαστούν διαρροϊκές κενώσεις και δίψα σε περίπτωση που δεν καταναλώνεται επαρκής ποσότητα νερού.

Το σύστημα αυτό αποτελεί πραγματικά μια επανάσταση στην προσπάθεια αποκατάστασης της φυσικής ισορροπίας του οργανισμού.

Η θεραπεία επέρχεται με την αποκατάσταση όχι μόνο της φυσικής, αλλά και της πνευματικής ολότητας ενός ατόμου.

Αυτά τα κύματα αλλάζουν την «κυτταρική μνήμη» του οργανισμού συνολικά και ιδιαίτερα των νευρικών κυττάρων με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η ανάγκη του ατόμου για τη συγκεκριμένη ουσία, μέσα από την παραγωγή φαρμάκου με μήτρα νερό, αλκοόλ ή ζάχαρη (συνδέεται με τη διατήρηση της μνήμης στα στοιχεία αυτά). Σε συνδυασμό με τη διαδικασία αντιστροφής της επιβάρυνσης και καθαρισμό των οργάνων, μπορεί να γίνει και τόνωση του ανοσοποιητικού, από το ηλεκτρομαγνητικό στρες.

Διακοπή Καπνίσματος πληροφορίες για Μετά τη Θεραπεία: Μετά τη Βιοσυντονιστική θεραπεία συνιστάται η κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας νερού για τις επόμενες 2-3 ημέρες για να διευκολυνθεί η αποτοξίνωση. Επίσης πρέπει ο ασθενής να απέχει από αλκοόλ τουλάχιστο την ημέρα της θεραπείας όπως επίσης απαγορεύεται η χρήση υποκατάστατων νικοτίνης.
Ο Βιοσυντονισμός κινητοποιεί τις αποτοξινωτικές διαδικασίες του οργανισμού και σαν συνέπεια είναι πιθανό να παρουσιαστούν διαρροϊκές κενώσεις και δίψα σε περίπτωση που δεν καταναλώνεται επαρκής ποσότητα νερού. Κινητοποιεί επίσης τη διαδικασία αυτοίασης του οργανισμού και η θεραπεία συνεχίζεται για ένα μεγάλο αριθμό ημερών μετά τη διαδικασία του Βιοσυντονισμού.

Συμπτώματα του καπνιστή όπως το λαχάνιασμα, ο βήχας και η κόπωση υποχωρούν λίγες ώρες ή ημέρες μετά τη θεραπεία . Αισθάνεται ευεξία και μία αίσθηση βελτίωσης του συνόλου της υγείας του. Ο θεραπευτής μετά το πέρας της συνεδρίας ελέγχει με συγκεκριμένο τρόπο μετά από πόσες ημέρες πρέπει να επαναληφθεί η αγωγή. Η αγωγή επαναλαμβάνεται αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Τυπικά χρειάζονται από 1-3 θεραπείες Βιοσυντονισμού και το θεραπευτικό αποτέλεσμα φθάνει το 70-90%.

Συναισθηματικη υποστήριξη για την προετοιμασία

Είναι γνωστό ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν για τη Διακοπη Καπνισματος. Αν όμως έχετε πειστεί ότι έφτασε ή ώρα να κόψετε το κάπνισμα, τότε υπάρχουν γνωστά και καλά μελετημένα βήματα που έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πέρα από την απόφαση ότι τώρα ΜΠΟΡΕΙΤΕ να κόψετε το κάπνισμα -βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος- μερικές από τις πιο επιτυχημένες ψυχολογικές τεχνικές για να απαλλαγείτε μία για πάντα από αυτή τη βλαβερή συνήθεια ακολουθούν:
Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και ζητήστε τη βοήθεια φίλων και συγγενών, πέρα από τους ειδικούς του Κέντρου VIVAMUS. Αναζητήστε και μάθετε να αναγνωρίζετε τι σας κάνει να θέλετε να καπνίσετε. Υιοθετήστε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας. Κάποιος φίλος που επίσης επιθυμεί να ξεκινήσει τη διαδικασία αποτελεί σοβαρό σύμμαχο. Σημειωτέον ότι οι υποθέσεις που κάνει ένας καπνιστής σχετικά με το τι του προσφέρει το τσιγάρο, όπως μείωση του άγχους, της στεναχώριας –κυρίως στην εποχή μας όπου η οικονομική κρίση επηρεάζει σημαντικά τη ψυχολογία, ευτυχία, ικανοποίηση, πεποίθηση ότι υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου, συνιστούν ψευδαισθήσεις.

logo
Μετά τη θεραπεία: Η υποστήριξη από το κοινωνικό περιβάλλον καθίσταται σημαντική. Μπορείτε κάλλιστα να ζητήσετε από τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς να αποφεύγουν να καπνίζουν γύρω σας. Προσπαθήστε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και τις συνήθειές σας. Η εκμάθηση νέων συμπεριφορών και ικανοτήτων όπως το να γυμναστείτε, να βγείτε μια βόλτα, να κάνετε μια δουλειά που όλο αναβάλατε, να δοκιμάσετε φρέσκο χυμό φρούτων αντί για καφέ, να απολαύσετε ένα ενεργειακά ζωντανό πρωϊνό γεύμα, να πίνετε το απαιτούμενο νερό, να μειώσετε το άγχος σας, να βάλετε κάτι ευχάριστο στο καθημερινό σας πρόγραμμα, είναι μερικές από τις τεχνικές που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Η εικόνα της προσθήκης κιλών σε πρώην καπνιστές, που ασυνείδητα υποκαθιστούν τη στοματική απόλαυση με την τροφή, δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθειά σας: διατηρήστε καλές διατροφικές συνήθειες και βάλτε την άσκηση στο πρόγραμμά σας.
Μην ξεχνάτε ότι πάνω και πέρα από όλα είναι ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! Από εσάς εξαρτάται η πορεία και η ποιότητα της Υγείας σας. Εμείς, στο Κέντρο VIVAMUS φιλοδοξούμε με ώρες όπου θα διατίθενται για την ενημέρωση σχετικά με θέματα υγείας, διατροφής, ψυχολογικής ενδοσκόπησης και στήριξης, καθώς και ώρες για την ενίσχυση της ευεξίας με γυμναστική και μουσική, πέρα από το βιοσυντονισμό και τις υπόλοιπες μεθόδους θεραπείας (που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας), θα είμαστε δίπλα σας για να στηρίζουμε τη διαδικασία της αυτοθεραπείας σας. Να ενεργοποιούμε την ενεργοποίηση θετικής σκέψης και στάσης και τη διαμόρφωση μιας άλλης πραγματικότητας για όλους μας.
Με χαρά περιμένουμε να συναντηθούμε μαζί σας και να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηριχτές των επιλογών σας για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.
(Διακοπη Καπνισματος) Διακοπη Καπνισματος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!