Αρχική Vivamus ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ

by NIKOLE

To Ganoderma lucidum (κόκκινο μανιτάρι) είναι ένα είδος μανιταριού που χρησιμοποιήθηκε ως παραδοσιακή κινεζική ιατρική από χιλιάδες χρόνια πριν. Η φυτική ιστορία του Ganoderma lucidum είχε από καιρό τεκμηριωθεί στην παλαιότερη κινεζική φαρμακοποιία, «Sheng Nong’s Herbal Classic». Το Ganoderma lucidum θεωρήθηκε σύμβολο ευημερίας και ειρήνης για το έθνος και μακροζωίας για τον αυτοκράτορα.

Το Ganoderma lucidum έχει διαφορετικά ονόματα σε διάφορες χώρες. Για παράδειγμα, το Ganoderma είναι γνωστό ως «Reishi» στην Ιαπωνία, «Lingzhi» στην Κίνα και «Youngzhi» στην Κορέα. Το Ganoderma lucidum είναι μέλος της οικογένειας των μυκήτων που αναπτύσσεται φυσικά σε πεσμένα δέντρα και κορμούς άλλων πλατύφυλλων δέντρων. Αποτελείται από το μυκήλιο και το καρποφόρο σώμα. Το μυκήλιο είναι η βασική και λευκή λαχνοειδής μορφή που παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη, ενώ το καρποφόρο σώμα εμφανίζεται σε μορφή ομπρέλας, συμπεριλαμβανομένης της λαβής του φύτρου και της ομπρέλας του φύτρου. Τόσο το μυκήλιο όσο και το καρποφόρο σώμα είναι βρώσιμα και έχουν διάφορες φαρμακευτικές ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη και τη βελτίωση των ανθρώπινων ασθενειών.

Σήμερα, το Ganoderma lucidum εξακολουθεί να είναι ευρέως σεβαστό ως ένα πολύτιμο συμπλήρωμα υγείας και φυτικό φάρμακο σε όλο τον κόσμο και έχει μελετηθεί ευρέως στην Αμερικανική Φαρμακοποιία και Θεραπευτική Επιθεώρηση Φυτικών

Προϊόντα από γανόδερμα (συμπληρώματα διατροφικά, ροφήματα – καφέ, τσάι, σοκολάτα- προσωπικής υγιεινής – οδοντόκρεμα, σαπούνι-) μπορείτε να προμηθευτείτε στο Κέντρο μας Vivamus.

  • Αναφορικά με τα συστατικά και τις ιδιότητες του γανοδέρματος μπορείτε να ανατρέξετε στα αντίστοιχα άρθρα μας .
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γανόδερμα και τα συστατικά του, πατήστε εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!