Αντιγηρανση, νέοι πνεύμα και σώμα

Αρχική Αντιγηρανση, νέοι πνεύμα και σώμα
by 3dd

Συκώτι και Αποτοξίνωση για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού σας.

Απολαμβάνοντας μια υγιή ζωή, σημαίνει πολύ περισσότερα από ό,τι παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής. Αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα της ζωής. Για αυτό το λόγο, με την πρόληψη και θεραπεία ενάντια στην Αντιγηρανση στο Κέντρο Vivamus δίνεται έμφαση στην ποιότητα της διάρκειας ζωής.
Οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν την υγεία και τη μακροβιότητα, ακόμη και αν έχουν μια ασθένεια. Στο πλαίσιο αυτό, έστω και αν η ηλικία της παθολογική κατάστασης εξελίσσεται, το κλειδί είναι η διατήρηση της ολιστικής υγείας – την αίσθηση της άνεσης, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά – και μιας γενικότερης ευεξίας. Με άλλα λόγια πρόκειται για μια θεωρητική και πρακτική επιστήμη που έχει ως στόχο να επιτρέψει στους ανθρώπους να απολαμβάνουν την υγεία και τη μακροζωία.

Αντιγηρανση, η βασική αρχή είναι ότι, όταν το σώμα μας δεν λειτουργεί άριστα, όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια της νεότητάς μας (Η γήρανση είναι η συνέπεια της μειωμένης ικανότητας για ανακατασκευή των κατεστραμμένων κυττάρων του οργανισμού μας), αυτό οφείλεται στην ανισορροπία των στοιχείων μέσα μας (π.χ. πρωτεΐνες, απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικα κ.α.) και τα μόρια που ελέγχουν το μεταβολισμό (π.χ. ορμόνες, νευροδιαβιβαστές κ.α.). Οι ορμόνες είναι οι αγγελιαφόροι που δίνουν στα κύτταρα τις οδηγίες για την βέλτιστη λειτουργία (καλύτερη επούλωση, καλύτερη αναζωογόνηση των ιστών, βελτίωση της ροής του αίματος και ενυδάτωση του δέρματος, κάψιμο του λίπους και της κυτταρίτιδας, τριχοφυΐα, κτλ). Μέσω του Βιοσυντονισμού στο Κέντρο Vivamus δίνουμε στα κύτταρα νέες οδηγίες με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.
Μια σειρά αιτιολογικών παραγόντων της γήρανσης έχει επισημανθεί από βασικές έρευνες σε διάφορους τομείς, όπως η γονιδιακή μετάλλαξη, η μειωμένη κυτταρική λειτουργία, η οξείδωση των ελευθέρων ριζών, η ανοσολογική επιδείνωση, και το μειωμένο επίπεδο ορμονών. Στο Κέντρο Vivamus συνδυάζoυμε όλα τα τελευταία πορίσματα και τις πληροφορίες που έχουν αποκτηθεί σε όλους τους τομείς, για να αντιμετωπίσουμε τους διάφορες αιτιώδεις παράγοντες της γήρανσης του οργανισμού, προάγοντας με ποικίλες θεραπείες την Αντιγηρανση.

Οι βασικές αίτιες της γήρανσης του ανθρώπου

Οξειδωτικό στρες από τις ελεύθερες ρίζες
Μειωμένα επίπεδα ορμονών
Ανοσολογική επιδείνωση
Γονιδιακή μετάλλαξη
Μειωμένη κυτταρική λειτουργία
Άλλοι
Εκτός από τις παραδοσιακές ολοκληρωμένες ιατρικές εξετάσεις, οι φυσικές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, καθώς και τα συμπτώματα της γήρανσης μπορεί να προσδιοριστούν με την εξέταση των αιμοφόρων αγγείων, τα επίπεδα των ορμονών, τις λειτουργίες των αισθητήριων οργάνων, την ισορροπία μεταξύ ενεργού οξυγόνου και αντιοξειδωτικές ιδιότητες (Εξέταση Βιοσυντισμού).
Οι εξετάσεις αυτές επιτρέπουν την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία καθώς και οδηγίες τρόπου ζωής για την πρόληψη της γήρανσης που σχετίζονται με ασθένειες. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωριστούν τα συμπτώματα της γήρανσης και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα το συντομότερο δυνατόν. Τα βασικά στοιχεία της κλινικής ιατρικής αντιγήρανσης περιλαμβάνουν μέτρα για τη βελτίωση του τρόπου ζωής των ασθενών: διατροφικές συμβουλές, καθώς και κατευθύνσεις για τη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, προγράμματα άσκησης, και έλεγχος του άγχους.

Αντιγηρανση & Προσανατολισμός μέσω της διάγνωσης της

Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων, παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με τη διατροφή, τα συμπληρώματα διατροφής, και την άσκηση για τη βελτίωση του τρόπου ζωής, εμποδίζοντας έτσι τη γήρανση και τις ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία, για την παράταση της διάρκεια ζωής απολαμβάνοντας υγεία και ευεξία.

antighransh

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα