Επισκεφτείτε μας για την βελτίωση της υγείας σας

Αρχική Επισκεφτείτε μας για την βελτίωση της υγείας σας
by 3dd
veltiosi-ygeias

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Με στόχο την βελτίωση της υγείας, οι τρόποι χαρτογράφησης αλλά και αποκατάστασης της υγείας ποικίλουν ανάλογα με το πρόβλημα και την προσωπικότητα του ασθενή. Η ίαση εξελίσεται πιό ομαλά, άμεσα και απλά εφόσον ο ίδιος ο ασθενής νιώθει άνετα με τον θεραπευτή και το περιβάλλον και πιστεύει στην διαδικασία είτε αυτή είναι απλή είτε πιό εξελιγμένη.

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Βιοσυντονισμός είναι η συμπληρωματική μέθοδος αποκατάστασης της υγείας με την χρήση της συσκευής sensitiv imago και τη γεννήτρια μικρορευμάτων Rife Iasis PS. Eντοπίζονται οι αιτίες που δημιουργούν δυσαρμονίες στο ενεργειακή δομή του σώματος που σαν αποτέλεσμα έχουν την εμφάνιση συμπτωμάτων ασθένειας. Με την ενεργοποίηση και τον συντονισμό των πανίσχυρων μηχανισμών αυτοΐασης του σώματος επιτυγχάνεται χωρίς άλλες παρεμβατικές μεθόδους η εναρμόνιση του συνόλου της λειτουργίας του οργανισμού.

viosyntonismos-kai-vivamus
DETOX-BY-VIVAMUS

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Η αποτοξίνωση βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και άλλων χημικών ή συνθετικών από το σώμα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και παγιδευτεί στα στρώματα τις επιδερμίδας και του πέλματος και τα οποία φράζουν το σύστημα αποβολής. Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό και ορατό ανάλογα με την μέθοδο αποτοξίνωσης που θα ακολουθήσετε. Στη ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι στο πέλμα κάθε ποδιού υπάρχουν 2000 πόροι και μέσω αυτών, το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ενημερωθείτε για τη σωστή διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε και δείτε πως οι θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα και τα ροφήματα συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών. Θα σας δώσουμε τις πιό έγκυρες πληροφορίες και συμβουλές για ενηλίκους αλλά και για την παιδική διατροφή. Μάθετε για τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε αναφορικά με την οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και τις ανάγκες/επιθυμίες σας για αδυνάτισμα και δίαιτα.

DIATROFI-APO-TO-VIVAMUS
OMORFIA-KAI-VIVAMUS

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αισθητική είναι ο κλάδος της φιλοσοφίας που ασχολείται με τον ορισμό του ωραίου και αν μπορεί καταρχήν να υπάρξει ορισμός για το τι είναι ωραίο, αλλά και σε τι χρησιμεύει ένας τέτοιος ορισμός. Ο όρος εισήχθη για πρώτη φορά από τον γερμανό φιλόσοφο Αλεξάντερ Γκότλιμπ Μπαουμγκάρτεν, ο οποίος με το έργο του συνέβαλε στο να αναγνωριστεί η αισθητική σαν ξεχωριστός φιλοσοφικός κλάδος. O όρος ‘αισθητική’ παράγεται από την ‘αίσθηση’, την εμπειρία που προσλαμβάνουμε μέσω των αισθήσεων.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Με τον όρο ρεφλεξολογία αναφερόμαστε στην εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά – θεραπευτικά σημεία που υπάρχουν στο σώμα μας. Πρόκειται για μια ήπια και χωρίς φάρμακα επίδραση στο νευρικό σύστημα που έχει στόχο τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανθρώπου. Δεν συνιστά μεν ιατρική θεραπεία και δεν κάνει διάγνωση, μπορεί όμως να συνδυαστεί ως συμπληρωματική μέθοδος με οποιαδήποτε παραδοσιακή ή μη μέθοδο θεραπείας.

REFLEXOLOGY-APO-TO-VIVAMUS

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Η δύναμη της χαλαρωτικής μάλαξης οφείλεται στην διαδικασία που πυροδοτεί στον οργανισμό μας με τις κατάλληλες μαλάξεις: Μέσω της κατάλληλης επαφής με τους μαλακούς ιστούς του σώματος,  χαλαρώνει τους μύες, βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, και ως εκ τούτου, στην αποβολή από τους μύες των «άχρηστων» ουσιών που συσσωρεύονται σε αυτούς λόγω κούρασης, θεωρείται πως μπορεί να μειώσει το στρες, να καταπολεμήσει τον πόνο, να βελτιώσει την εικόνα του δέρματος και να κάνει ακόμη και κάποιον υγιή άνθρωπο να νιώσει περισσότερη ευεξία.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Η «Συμβουλευτική Ψυχολογία» είναι ο εφαρμοσμένος κλάδος της Ψυχολογίας, ο οποίος διευκολύνει την δια βίου προσωπική και διαπροσωπική λειτουργικότητα, εστιάζοντας σε συναισθηματικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, εκπαιδευτικές, αναπτυξιακές, καθώς και ανησυχίες που συνδέονται με την υγεία. Επικεντρώνεται σε ομαλά και συνήθη αναπτυξιακά ζητήματα αλλά και σε δυσλειτουργικά και ασυνήθη, που σχετίζονται με την ατομική, οικογενειακή, ομαδική ή οργανωτική ανθρώπινη εμπειρία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!