Αρχική Vivamus Βίντεο παρουσίασης ( καρκινοπαθείς )

Βίντεο παρουσίασης ( καρκινοπαθείς )

by NIKOLE

Συνοπτική παρουσίαση του Μοναδικά Σχεδιασμένου Διατροφικού Συμπληρώματος Poly Mva, που δρα Μιτοχονδριακά.

Ένας μοναδικός συνδυασμός από Μεταλλικά στοιχεία, Βιταμίνες και Αμινοξέα που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας και την προαγωγή της γενικής υγείας.

Το Poly Mva επίσης υποκαθιστά συγκεκριμένα θρεπτικά στοιχεία που μπορεί να εξαντλούνται κατά τη διάρκεια ορισμένων θεραπειών.

Ένα πατενταρισμένο διατροφικό συμπλήρωμα με πάνω από 15 χρόνια κλινικής εργαστηριακής έρευνας και εξετάσεων, το Poly Mva είναι ένα επαναστατικό προϊόν και το πρώτο σε μια αξιοσημείωτη νέα κατηγορία συμπληρωμάτων που ονομάζονται σύμπλοκα λιποικού οξέως και παλλαδίου (lipoic acid palladium complexes – LAPD).

Το Poly Mva  παρέχει σημαντική διατροφική υποστήριξη, βοηθά στην άριστη λειτουργία βασικών συστημάτων του οργανισμού.

Σαν διαιτητικό συμπλήρωμα για ενήλικες, συστήνεται η μισή κουταλιά γλυκού καθημερινά. 

Για ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (πχ καρκινοπαθείς), πάρτε μέχρι 8 κουταλιές τσαγιού την ημέρα, ή σύμφωνα με τις οδηγίες των επαγγελματιών υγείας. 

Μπορείτε άμεσα να το προμηθευτείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.thefinchleyclinic.gr/shop/polymva_236ml-e-1083.html
Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 vivamus.gr

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!