Αρχική Vivamus ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ GANODERMA ΑΠΟ VIVAMUS ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ LUCIDUM ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ GANODERMA ΑΠΟ VIVAMUS ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ LUCIDUM ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ

by NIKOLE

Η κατασκευάστρια και προμηθεύτρια εταιρεία του συγκεκριμένου γανοδέρματος είναι η στον κόσμο που κατέχει όλο το σύνολο της παραγωγής της σε Ganoderma lucidum, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Kedah της Μαλαισίας. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, από τα πρώτα στάδια της παραγωγής μέχρι το τελικό προϊόν.

Πόσες ποικιλίες υπάρχουν συνολικό στον κόσμο και από ποιές ποικιλίες αποτελούνται τα συγκεκριμένα προϊόντα

Υπάρχουν συνολικά 11380 είδη μανιταριών στον πλανήτη. Η ποικιλία Ganoderma αποτελείται από 3000 μανιτάρια. Η βάση όλων των συγκεκριμένων προϊόντων είναι τα 6 μανιτάρια της ποικιλίας Ganoderma lucidum. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ganoderma lucidum, πατήστε εδώ.

Θα μπορούσε μνα μην είναι αποτελεσματικό το Γανόδερμα Lucidum;

Σε γενικές γραμμές, με τη συστηματική κατανάλωση του, θα ανακαλύψετε τα θετικά αποτελέσματα του γανοδέρματος στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας. Η θετική αυτή επίδραση οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Ωστόσο, είναι πιθανό ορισμένοι άνθρωποι να μην δουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει  στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όταν το γανόδερμα δεν λαμβάνεται σύμφωνα με την συνιστώμενη δοσολογία και για το προβλεπόμενο διάστημα.
  • Διακοπή λήψης του γανοδέρματος κατά τη φάση της “αντίδρασης του οργανισμού με ανεπιθύμητα αποτελέσματα“, γνωστή ως θεραπευτική κρίση.
  • Πολύ ανθυγιεινός τρόπος ζωής, μη ισορροπημένη διατροφή και απουσία άσκησης.
  • Ύπαρξη πολλών ασθενειών, ή λήψη πολλών φαρμάκων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι τοξίνες δεν μπορούν να αποβληθούν πλήρως από τον οργανισμό.
  • Οι ασθενείς χάνουν την εμπιστοσύνη τους ως προς την αποτελεσματικότητα του γανοδέρματος, καθώς δε γνωρίζουν ότι η  σοβαρότητα της ασθένειας μπορεί να ποικίλλει μετά την έναρξη της θεραπείας. Έτσι , κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι ασθενείς που δεν καταναλώνουν γανόδερμα μπορεί να παρουσιάσουν διακυμάνσεις πριν τη σταδιακή μείωση του πόνου.
  • Μερικοί άνθρωποι μπορεί εσφαλμένα να έχουν επηρεαστεί και ενημερωθεί σχετικά με το γανόδερμα και να αποφασίσουν την διακοπή της λήψης του.

Ποιοί μπορούν να καταναλώνουν το γανόδερμα Lucidum που προτείνει το κέντρο μας

Με λίγα λόγια, όσοι έχουν δικαίωμα στο φαγητό, και δικαίωμα στο φαγητό έχουν από ένα έμβρυο έως και έναν αιωνόβιο. Άμεση ανάγκη των προϊόντων έχουν γυναίκες που εγκυμονούν, που θηλάζουν και όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, όσο ισχυρότερη είναι η φαρμακευτική αγωγή, τόσο πιο μεγάλη ανάγκη έχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα . Τα συμπληρώματα διατροφής με Γανόδερμα (Ganoderma lucidum) μπορούν να τα καταναλώσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.

Είναι πανάκεια τα συγκεκριμένα προϊόντα;

Όχι, δεν πρόκειται περί πανάκειας ούτε για ένα θαυματουργό προϊόν. Τα θαύμα είναι ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός, ο οποίος έχει την δύναμη για αυτοϊαση όταν:

  • Λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται: το συγκεκριμένο γανόδερμα ανά μερίδα δίνει πάνω από 400 αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά στοιχεία
  • Λαμβάνει πλούσιο οξυγόνο: τα έξι μανιτάρια που είναι η βάση όλων των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρείας μας δίνουν πολύ πλούσιο οργανικό γερμάνιο, το οποίο πολλαπλασιάζει τα επίπεδα οξυγόνου στα κύτταρα μας
  • Ενυδατώνεται και αποτοξινώνεται σε καθημερινή βάση: με το τσάι O’leaf Gano Rooibos πετυχαίνουμε πλούσια ενυδάτωση και αποτελεσματική αποτοξίνωση σε καθημερινή βάση

Είμαι απόλυτα υγιής χρειάζεται να καταναλώσω προϊόντα με γανόδερμα;

Τα προϊόντα με γανόδερμα lucidum τα οποία, ανά μερίδα, δίνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού, είναι τα ιδανικότερα για την αποτελεσματική πρόληψη και θωράκιση του οργανισμού σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δύναμη των μανιταριών Ganoderma lucidum, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή. Επιτρέπεται να παίρνω γανόδερμα;

Όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριένα προϊόντα καθώς θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση και αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Αποδεσμεύουν τις ουσίες των φαρμάκων, που δημιουργούν παρενέργειες και υποβοηθούν τις δραστικές ουσίες να διεισδύσουν στον πυρήνα των κυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο αποτέλεσμα της φαρμακευτικής αγωγής.  Φυσικά, όπως και με κάθε συμπλήρωμα διατροφής, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να διακόψετε την φαρμακευτική αγωγή που σας έχει συστήσει ο γιατρός σας.

ΠροσοχήΕάν λαμβάνετε αντιπηκτική ή ανοσοκατασταλτική αγωγή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν καταναλώσετε προϊόντα με Γανόδερμα.

Είμαι αλλεργική/ός στα μανιτάρια. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το γανόδερμα;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα προϊόντα καθώς τα μανιτάρια βοηθούν σε όλες τις αλλεργίες, που ταλαιπωρούν τον ανθρώπινο οργανισμό. Φυσικά όπως και με κάθε συμπλήρωματα διατροφής, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να διακόψετε την φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν σας έχει συστήσει ο γιατρός σας.

Για πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιώ το Γανόδερμα; Πρέπει να διακόψω;

Επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι 100% υδατοδιαλυτά, που σημαίνει ότι ο οργανισμός εκμεταλλεύεται το 100% της δύναμης των προϊόντων, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να τα διακόψετε ποτέ. Εδώ και περίπου 2000 χρόνια, που χρησιμοποιούνται τα μανιτάρια της ποικιλίας ganoderma lucidum, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερες παρενέργειες. Παρ’ όλα αυτά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τη γνώμη του γιατρού σας, καθώς κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δύναμη του gανοδέρματος και τη δράση του στον οργανισμό, κάντε κλικ εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!