Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός Aποτοξίνωση από την πρωτεΐνη Ακίδα (Spike) τόσο του εμβoλίου όσο και της φυσικής νόσου, εφικτή; Απαντά η δόκτωρ Λορέτα Μπολγκάν ΠΡΟΙΟΝ NAC VIVAMUS

Aποτοξίνωση από την πρωτεΐνη Ακίδα (Spike) τόσο του εμβoλίου όσο και της φυσικής νόσου, εφικτή; Απαντά η δόκτωρ Λορέτα Μπολγκάν ΠΡΟΙΟΝ NAC VIVAMUS

by NIKOLE

ΕIΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑ (SPIKE) ΤΟΥ KOBINT ΕΜΒOΛΙΟY; (rumble.com)

Ακολουθεί η μετάφραση στα Ελληνικά του βίντεο:

Είναι δυνατή η αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα (spike) τόσο του εμβολίου όσο και της φυσικής ασθένειας;

Μιλάμε γι’ αυτό με τη Δρ Λορέτα Μπολγκάν, πτυχιούχο χημείας και φαρμακευτικής τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα, όπου απέκτησε επίσης το διδακτορικό της στις φαρμακευτικές επιστήμες και εργάστηκε κατά τη διάρκεια του διδακτορικού της ως ερευνήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη.

– Ναι, ναι, σίγουρα ναι, επειδή πρέπει να έχουμε κατά νου επειδή γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα τόσο η φυσική όσο και αυτή από το εμβόλιο είναι ευάλωτη στα αντιοξειδωτικά, οπότε μπορούμε να σπάσουμε με τη χρήση αντιοξειδωτικών το σημείο δέσμευσης τόσο της φυσικής όσο και της εμβολιαστικής ακίδας και να προσπαθήσουμε να την αποβάλουμε από τον οργανισμό.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο προϊόν που αναπτύχθηκε και μελετήθηκε από την ομάδα της Rinascimento Italia, το οποίο είναι μια ενισχυμένη μορφή ακετυλοκυστεΐνης.

Η ακετυλοκυστεΐνη είναι ένα πολύ απλό χημικό μόριο, το οποίο είναι το δραστικό συστατικό του Flumucil, που δρα όμως ακριβώς στο σημείο πρόσδεσης της ακίδας σπάζοντας αυτούς τους δεσμούς που συγκρατούν το μόριο.

Η NAC (N-ακετυλοκυστεΐνη) είναι ένα παράγωγο του αμινοξέος L-κυστεΐνη. Η βασική της δράση είναι ότι βοηθάει να αυξηθεί η γλουταθειόνη

Και αυτή η NAC (N-ακετυλοκυστεΐνη) έχει ενισχυθεί με ένα σύστημα γνωστό ως H.I.T. (Holographic Information Transfer – Ολογραφική Μεταφορά Πληροφοριών), δηλαδή με ένα κβαντικό σύστημα, και έχει διαπιστωθεί ότι αλλοιώνει την ακίδα έως και 100%, ενώ η κανονική NAC το κάνει έως και 50% και σπό τις πρώτες μελέτες που έχουν γίνει, η ακίδα αποκολλάται επίσης από τους υποδοχείς και έτσι μπορεί να αποβληθεί μέσω των ούρων.

Έτσι, αυτό το προϊόν εδώ είναι πολύ ευεργετικό, επειδή μας επιτρέπει να καθαρίζουμε σταδιακά τον οργανισμό μας,  ειδικότερα σε σχέση με την ακίδα.

Συγκεκριμένα, σημειώστε ότι η ακετυλοκυστεΐνη έχει ενισχυθεί επίσης με πολλές άλλες πληροφορίες του αντιοξειδωτικού συστήματος και κυρίως δρα ως φορέας για το σύστημα αυτό στον εγκέφαλο, επειδή διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Επομένως, υπάρχει επίσης ένα πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση των νευρολογικών συμπτωμάτων. Πρέπει να πούμε, ωστόσο, ότι είναι πολύ σημαντικό να πάμε και να διορθώσουμε την οξειδοαναγωγική κατάσταση του οργανισμού, άρα και τη φλεγμονώδη κατάσταση, η οποία κανονικά είτε μετά την ασθένεια είτε μετά τον εμβολιασμό ενδέχεται να παραμείνει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Συνεπώς, οι αντιοξειδωτικές θεραπείες είναι πραγματικά πολύ σημαντικές.

– Δρ Λορέτα Μπολγκάν, εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με το να βοηθάω τους ανθρώπους να βγουν από την κατάσταση κακοδιαθεσίας και να βιώσουν την ευεξία, και το κάνω αυτό μέσα από στρατηγικές καθαρισμού και εξηγώντας πώς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Μιας και αναφερθήκατε στην οξειδοαναγωγική ισορροπία, πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος ζωής για τη διατήρηση αυτής της ισορροπίας και τη μείωση της συστηματικής φλεγμονής, στην οποία είμαστε όλοι επιρρεπείς;

– Ο αντίκτυπος είναι πολύ σημαντικός, κυρίως όσον αφορά το θέμα της κόβιντ όσο και του εμβολίου, διότι αυτό που έχουμε δει είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν, για παράδειγμα, έναν εντερικό μικροβιακό οργανισμό σε ισορροπία είναι πολύ πιο ανθεκτικοί στη λοίμωξη, δηλαδή τείνουν να έχουν ακόμη και ασυμπτωματική λοίμωξη.

Τα άτομα που έχουν (χρόνια) χαμηλού βαθμού φλεγμονή, ή ακόμη και παθολογική φλεγμονή, είναι αυτά που κινδυνεύουν να εμφανίσουν ακόμη και σοβαρές επιπλοκές, από λοιμώξεις και επιπλοκές από το εμβόλιο.

Επομένως, η φλεγμονώδης κατάσταση είναι πραγματικά ο δείκτης της ζυγαριάς όσον αφορά τις επιπλοκές που μπορεί να έχουμε. Ο τρόπος ζωής παίζει σημαντικό ρόλο, διότι αυτό που προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής είναι αυτό που μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τη μέγιστη βιοποικιλότητα στο επίπεδο του εντερικού μικροβιόκοσμου και να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή.

Η χρήση μιας βασικής δίαιτας, για παράδειγμα, μας επιτρέπει να εξουδετερώσουμε την οξέωση, η οποία είναι επίσης υπεύθυνη για φλεγμονώδεις καταστάσεις, και θα λέγαμε ότι η χρήση τροφών πλούσιων σε βιταμίνες και πλούσιων σε αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία μας επιτρέπει ακριβώς να εφοδιάσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα με όλα εκείνα τα συστατικά που απαιτούνται για να αποκατασταθεί η κατάσταση ισορροπίας και έτσι να εξαλειφθεί η φλεγμονή του οργανισμού, αλλά και να ανακατασκευαστούν οι ιστοί που έχουν υποστεί βλάβη είτε από την ασθένεια είτε από το εμβόλιο.

Σίγουρα λοιπόν ένας οργανισμός με μέγιστη εντερική βιοποικιλότητα και πλούσιος κυρίως σε βακτήρια ζύμωσης και η εισαγωγή μέσω της τροφής των ουσιών που χρειάζεται το ανοσοποιητικό σύστημα για να αναδομήσει τους κατεστραμμένους ιστούς και να απομακρύνει τις φλεγμονές των διαφόρων ιστών είναι η αφετηρία για να παραμείνουμε υγιείς ακόμη και σε αυτές τις καταστάσεις.

Επιπλέον, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι υπάρχουν επίσης χαρακτηριστικά που συνδέονται με την παραγωγή αντισωμάτων από το εμβόλιο, τα οποία μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αυτοάνοσων παθολογιών και σχηματισμού ανοσοσυμπλεγμάτων μεταξύ ακίδας και αντισώματος, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν, διότι μπορούν στη συνέχεια να οδηγήσουν σε επιπλοκές με την πάροδο του χρόνου.

Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο ενισχυμένη NAC ή ένα προϊόν που περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά, αλλά και, για παράδειγμα, βιταμίνη D σε υψηλές δόσεις ή άλλες ουσίες που εξουδετερώνουν αυτά τα συστατικά, οι οποίες δυστυχώς μπορεί επίσης να είναι πολύ επικίνδυνες για το άτομο, τόσο στη μακροχρόνια κόβιντ (long covid) καθώς και σε βλάβες που προκαλούνται από το εμβόλιο.

– Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τη βιταμίνη D και τη βιταμίνη Κ2. Μπορείτε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δοσολογία;

– Όσον αφορά τη βιταμίνη D, είναι πολύ σημαντικό η δοσολογία να γίνεται υπό την επίβλεψη γιατρού ή επαγγελματία υγείας.

Πιθανόν να έχουμε κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις στις οποίες η βιταμίνη D δεν απορροφάται, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να παρακολουθούμε διαχρονικά αν απορροφάται σωστά και αν δεν απορροφάται λόγω προβλήματος δυσαπορρόφησης, πρέπει να θεραπεύουμε την εντερική μικροβιακή χλωρίδα και την παθολογία που εμποδίζει την απορρόφηση της βιταμίνης D, διότι αυτό προφανώς θέτει τον οργανισμό σε ελλειμματική κατάσταση.

Για ένα υγιές άτομο μπορούμε να αξιολογήσουμε με την πάροδο του χρόνου αν υπάρχει μια κατάσταση ανεπάρκειας και μπορούμε να αποκαταστήσουμε την ανεπάρκεια υπό ιατρική επίβλεψη με δόσεις βιταμίνης D και βιταμίνης Κ2, η οποία είναι απαραίτητη για να αποφύγουμε τις παρενέργειες της βιταμίνης D σε συνεχή λήψη και αυτό γίνεται συνήθως με δόσεις κατά μέσο όρο 10.000 μονάδες την ημέρα, ωστόσο, το “κάντε το μόνοι σας” πρέπει πάντα να αποφεύγεται, επειδή πρέπει να ελέγχεται, επαναλαμβάνω και από κλινικές αναλύσεις.

Μεγαλύτερες ποσότητες ή υψηλότερα όρια βιταμίνης D στον οργανισμό, σύμφωνα με τους γιατρούς που έχω συζητήσε, συνταγογραφούνται σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών, μιλάμε δηλαδή για σοβαρές αυτοάνοσες ασθένειες και όγκους, εδώ μπορούμε να υπερβούμε την κανονική ποσότητα που χορηγείται, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνεται πάλι μόνο υπό αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

Το καλύτερο θα ήταν να την παράγει ο ίδιος ο οργανισμός, και γνωρίζοντας ότι η βιταμίνη D παράγεται από την επίδραση του φωτός στο δέρμα, συνεπώς και με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού που επιτρέπει τη διέγερση της βιταμίνης D στο δέρμα, μας επιτρέπει να την παράγουμε σε μια βιοδιαθέσιμη μορφή, και αυτή θα ήταν, ας πούμε, η καλύτερη στρατηγική.

Σε περίπτωση ανεπάρκειας, ωστόσο, η οποία πρέπει να αναπληρωθεί το συντομότερο δυνατό, μπορούμε επίσης να προχωρήσουμε σε συμπληρώματα, διότι η βιβλιογραφία μας λέει ότι η χορήγηση βιταμίνης D είναι πολύ ευνοϊκή και πολύ σημαντική για τις ανοσοτροποποιητικές της λειτουργίες.

Μια υπερβολική ποσότητα μπορεί επίσης να προκαλέσει ανοσοκαταστολή, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε να μην υπερβαίνουμε τη μέγιστη ποσότητα και το όριο της βιταμίνης D.

Θα λέγαμε ότι υπάρχουν διάφορες στρατηγικές, για τη διατήρηση ενός καλού επιπέδου βιταμίνης D στο σώμα.

Να θυμάστε ότι η κατάκτηση της ευημερίας σας βασίζεται πάνω απ’ όλα στις επιλογές σας.


Η πληροφόρηση είναι ελευθερία, η άγνοια είναι δουλεία… ένας ενημερωμένος πολίτης δεν ξεγελιέται!Γίνετε κυνηγός πληροφοριών >> Telegram @nio_land>> Rumble NIOLAND 


Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

NAC μπορείτε να παραγγείλετε στον ακόλουθο σύνδεσμο πατώντας εδώ και εδώ

Πέρα από αυτή την επιλογή του συγκεκριμένου συμπληρώματος συμφωνία με το άρθρο αυτό, μπορείτε να κάνετε συνεδρίες βιοσυντονσμού για απαλλαγή – αποτοξίνωση από βαριά μέταλλα (που ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικά σημαντική για την ενίσχυση του οργανισμού), χημικές ουσίες, πρόσθετα τροφών, ψυχολογικό στρες. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!