Αρχική Vivamus ΕΜΒΟΕΣ, ΑΙΤΙΑ & ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ VIVAMUS

ΕΜΒΟΕΣ, ΑΙΤΙΑ & ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ VIVAMUS

by NIKOLE

Πάσχετε από εμβοές; Κάποιες φορές είναι τόσο συχνές και τόσο έντονες που νομίζετε ότι θα τρελλαθείτε; Ίσως σε αυτό το άρθρο να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε και να λύσετε το τόσο εξαντλητικό αυτό ζήτημα, που αφορά όλο και περισσότερους ανθρώπους στην εποχή μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΕΣ

Οι εμβοές μπορούν να περιγραφούν ως κουδούνισμα στα αυτιά, ή αλλιώς αντίληψη θορύβου όταν δεν υπάρχει θόρυβος. Μπορεί να συνδέονται με ενοχλήσεις, ναυτία, πόνο ή και τραυματισμό. Πρόκειται για πρόβλημα που πρώτιστα συνδέεται με το νευρικό σύστημα. που συνδέει τον εγκέφαλο. Έτσι έχουμε αυτούς τους υποδοχείς στα αυτιά που είναι ηχητικά κύματα και στη συνέχεια το αυτί σας μετατρέπει αυτές τις δονήσεις σε ηλεκτρικούς παλμούς, οι οποίοι στη συνέχεια ερμηνεύονται από τον εγκέφαλο ως ορισμένες φωνές.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Η εμπειρία των ανθρώπων για τις εμβοές διαφέρει πολύ. Συνηθέστερα, θα το ακούσετε να περιγράφεται ως ένα ενοχλητικό κουδούνισμα στα αυτιά. Θα το ακούσετε επίσης να περιγράφεται ως αίσθημα βουητού, βουητού, συριγμού ή σφυρίσματος. Μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι βρίσκεται στο ένα ή και στα δύο αυτιά, στο κεφάλι ή ακόμα και έξω από το κεφάλι σε ορισμένες περιπτώσεις. Για πολλούς, είναι ένας σταθερός ή κυμαινόμενος ήχος που θα ακούνε όλη την ημέρα – ακόμη περισσότερο όταν είναι ήσυχος (όπως τη νύχτα, όταν υπάρχει λιγότερος εξωτερικός ήχος για να τον μειώσει) – αλλά για άλλους μπορεί να είναι κάτι που έρχεται και πάει. Μερικοί πάσχοντες θα αναφέρουν ότι άκουσαν έναν μόνο ήχο, ενώ άλλοι μπορούν να ακούσουν πολλούς ήχους. Εκτός από όλες αυτές τις κοινές παραλλαγές, ο ίδιος ο ήχος μπορεί επίσης να ποικίλλει τόσο σε ύψος όσο και σε ένταση.

ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ

Αν και δεν έχει συζητηθεί τόσο ευρέως όσο κάποιες άλλες παθήσεις, η πραγματικότητα είναι ότι περίπου το 10-15% ενός πληθυσμού θα παρουσιάσει ενοχλητικές εμβοές. Αν ελέγξουμε τα τελευταία στοιχεία πληθυσμού από τις ΗΠΑ (που το 2019 ήταν λίγο πάνω από 328 εκατομμύρια), εκτιμάται ότι 32-49 εκατομμύρια άνθρωποι θα ζήσουν με συμπτώματα εμβοών. Άτομα όλων των ηλικιών μπορούν να το παρουσιάσουν, ακόμα και παιδιά. Στατιστικά όμως, είναι πιο συχνό φαινόμενο στους ενήλικες καθώς σχετίζεται με απώλεια ακοής που πιστεύεται ότι αυξάνεται με την ηλικία. Πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν εμβοές για μικρό χρονικό διάστημα («οξεία εμβοή» είναι οι εμβοές που διαρκεί το πολύ τρεις μήνες). Μπορεί να εκδηλωθεί μετά από έκθεση σε δυνατή μουσική, ίσως σε μια συναυλία ή μέσω ακουστικών, αλλά μπορεί επίσης να προκύψει λόγω περίσσειας κεριού στο αυτί ή ως αποτέλεσμα κρυολογήματος ή γρίπης. Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, θα περάσει, αλλά για κάποιες, δεν υποχωρεί και μπορεί να είναι ένα χρόνιο και ενοχλητικό ζήτημα.

ΤΥΠΟΙ ΕΜΒΟΩΝ

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο τύποι εμβοών: οι υποκειμενικές εμβοές και οι αντικειμενικές εμβοές.

Οι υποκειμενικές εμβοές είναι οι εμβοές που μόνο το ίδιο το άτομο μπορεί να ακούσει. Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος εμβοών, που περιλαμβάνει όλα τα προαναφερθέντα συμπτώματα.

Οι αντικειμενικές εμβοές είναι οι εμβοές που μπορεί να ακούσει ο γιατρός σας όταν κάνει μια εξέταση και τοποθετήσει ένα στηθοσκόπιο στο αυτί. Αυτός ο σπάνιος τύπος εμβοών μπορεί να προκληθεί από πρόβλημα αιμοφόρων αγγείων ή συσπάσεις μυών του αυτιού. θα αναφερθούμε μόνο στις υποκειμενικές εμβοές παρακάτω.

Τι είναι η νευροπλαστικότητα;
Η νευροπλαστικότητα είναι η ικανότητα του εγκεφάλου να αλλάζει ή να επανασυνδέεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου, διαμορφώνοντας νέα δίκτυα και μονοπάτια. Η νευροπλαστικότητα μπορεί να είναι χρήσιμη (προσαρμοστική), όπως η ικανότητα του εγκεφάλου μας να μαθαίνει μια νέα γλώσσα. Μπορεί επίσης να είναι μη βοηθητικό (δυσπροσαρμοστικό). Για παράδειγμα, όταν ο εγκέφαλός μας επιχειρεί να επανασυνδεθεί ως αποτέλεσμα βλάβης λόγω απώλειας ακοής, η οποία πιστεύεται ότι οδηγεί σε συμπτώματα εμβοών, αυτό θα ήταν μια δυσπροσαρμοστική επίδραση της νευροπλαστικότητας.

ΤΕΧΝΙΚΗ

Eτσι υπάρχει ένα κύριο νεύρο που συνδέει το εσωτερικό αυτί με το μέρος του εγκεφάλου που ερμηνεύει τον ήχο, που ονομάζεται ακουστικός φλοιός και αυτό το νεύρο ονομάζεται 8ο κρανιακό νεύρο. Στη συνέχεια του άρθρου θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το νεύρο και να απενεργοποιήσετε το θόρυβο. Εχει αναπτυχθεί από τον Τροποποίησα ελαφρώς αυτήν την τεχνική, αλλά έβαλα έναν σύνδεσμο παρακάτω για το άτομο που την ανέπτυξε, ώστε να μπορείτε να λάβετε περισσότερα δεδομένα.

θα μιλήσετε με τα δάχτυλά σας περνώντας τον δείκτη σας πάνω από το μεσαίο δάχτυλό σας για να σας αποσπάσουν. δεν θα είναι σαν αυτό στο πίσω μέρος του κρανίου σας. υπάρχει μια μικρή κορυφογραμμή στο πίσω μέρος του κρανίου σας που ονομάζεται ινιακό και αν πάρουμε μια γραμμή από το αυτί σας, ρίξτε την ακριβώς στο πίσω μέρος, εκεί θα χτυπήσετε. οπότε θα πάρετε τα δύο δάχτυλά σας και θα πάτε σε αυτό θα κουμπώσει τα δάχτυλά σας κάτω από το πίσω μέρος του κρανίου σας. Έτσι, αυτό που θα κάνετε είναι να στείλετε σήματα στο νεύρο της όγδοης περιοχής για να το στείλετε στον εγκέφαλο. τι είδους ύπνου συμβαίνει κάποιο βραχυκύκλωμα ή ένα σφάλμα στον εγκεφαλικό υπολογιστή, αλλά προτού το κάνετε αυτό, αξιολογήστε από μια κλίμακα από το μηδέν έως το 10. Το 10 είναι ένα σημαντικό πρόβλημα χωρίς πρόβλημα μηδέν δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Αφού κάνετε αυτήν την τεχνική, ξαναδώστε την, για να δούμε τα αποτελέσματα. θα αρχίσετε να αγγίζετε 20 φορές.

Tο επόμενο βήμα είναι να επαναξιολογήσετε αυτή την αντίληψη αυτού του θορύβου. μήπως μειώθηκε από αυτόν τον αρχικό αριθμό, προχωρήστε και γράψτε το. Οπότε βασικά θα κάνετε μια σειρά από κινήσεις χτυπήματος στο πίσω μέρος του κρανίου σας και, στη συνέχεια, θα αξιολογήσετε ξανά την ένταση του θορύβου. περίπου οκτώ φορές ή 8 κύκλους. καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να δουν βελτιώσεις μέχρι να το κάνουν 8 *, άρα 8 * από 20 πατήματα. Εάν δείτε κάποιες βελτιώσεις που το κάνουν αυτό, θα συνεχίσετε να το κάνετε κάθε μέρα μερικές φορές την ημέρα μέχρι να μηδενιστεί. αλλά ας πούμε ότι για κάποιο λόγο δεν βλέπετε τη Βελτίωση, τότε θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια άλλα ρούχα για αυτό, καθώς δεν λειτουργεί σε όλους.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, το άλλο πράγμα που θα μπορούσα να προτείνω είναι να βρείτε ένα προϊόν που ονομάζεται Benfotiamine (μπενφοθειαμίνη)- μια λιποδιαλυτή μορφή της θειαμίνης ή αλλιώς βιταμίνης Β-1. Έχει ειδικές δραστικές ιδιότητες που την καθιστούν ευεργετική για την υποστήριξη του μεταβολισμού της γλυκόζης, ενώ παρέχει όλα τα συμβατικά οφέλη της τυπικής θειαμίνηςτην υγεία των νεφρών και την υγεία της όρασης. 150 mg τρεις φορές την ημέρα. Η μπενφοαμίνη είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη Β1 που βοηθά στη διείσδυση στον εγκέφαλο και μερικές φορές οι άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν προβλήματα από την ινσουλίνη επειδή έχουν πρόβλημα με το νευρικό τους σύστημα, επειδή αυτή η κατάσταση επηρεάζει τα νεύρα. Μπορεί επίσης να επηρεάσει τα αυτόνομα νεύρα, τα περιφερικά νεύρα στα πόδια και τα χέρια σας καθώς και το νεύρο στο εσωτερικό αυτί. Η βενφοθειαμίνη μπορεί μερικές φορές να βοηθήσει εάν έχετε την κατάσταση της αντίστασης στην ινσουλίνη και αυτή είναι η βασική αιτία. δοκιμάστε λοιπόν αυτήν την τεχνική και δείτε πώς σας βοήθησε.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Συμπληρώματα: argent max – κολλοειδής άργυρος σε σκόνη-, bwl – αντιπαρασιτικό-, γανόδερμα – ganoderma.

Συσκευές: όπως το Alixxor όπου υπάρχουν προγράμματα όπως: Νόσος Menieres, Βακτηριακό, Νόσος Menieres,
αποτοξίνωση, παθήσεις του αυτιού, γενικές, λιποθυμία, εμβοές που περιγράφονται ως “Μια αίσθηση θορύβου (ως κουδούνισμα ή βρυχηθμός) που συνήθως μπορεί να ακουστεί μόνο από τον πάσχοντα. Δείτε επίσης Κυκλοφορική στάση, Οδοντικά προβλήματα, Αντισηπτικά και συχνότητες ωτίτιδας. Μπορεί προκαλούνται από τοξικότητα βαρέων μετάλλων».

Biomedis Trinity όπου μπορεί να προστεθεί πρόγραμμα για Tinnitus εμβοές

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

__________________________________________________________________________________________________________

TINNITUS

Tinnitus is ringing in the ears it is a noise perception when there is no noise. In Latin it means discussed discomforts hurting injury damage. it’s not a problem itself shelf that in the nervous system. that connects the brain, so we have this receptors in the ears that are sound waves and then your ear converts those vibrations into electrical impulses, that are then interpreted by the brain as certain pitches.

For some, tinnitus is an issue that builds gradually. For others, it can present itself quite suddenly. It can be a temporary affliction or one that, unfortunately for some, becomes an ongoing issue.

Facts About Tinnitus

300 million people are affected by tinnitus around the globe.

60% of skilled workers over the age of 60 reported a sound in their ears.

Currently, there are over 1.9 million U.S. Veterans who receive compensation for tinnitus.

People’s experience of tinnitus differs greatly. Most commonly, you will hear it described as an annoying ringing in the ears. You will also hear it described as a buzzing, humming, hissing, or whistling sensation. It can be perceived as being in one or both ears, in the head or even outside the head in certain cases. For many, it’s a constant or fluctuating sound that they will hear all day long – even more so when it’s quiet (such as at night, when there is less external sound to dull it down) – but for others it may be something that comes and goes. Some sufferers will report hearing one single sound whilst others can hear a multitude of sounds. On top of all of these common variations, the sound itself can also vary in both pitch and loudness.

Many people get tinnitus for a short period of time (‘acute tinnitus’ is tinnitus that lasts for a maximum of three months). It can manifest after being exposed to loud music, perhaps at a concert or via headphones, but it can also arise due to an excess in ear wax, or as a result of a cold or a flu. In a lot of these cases, it will pass, but for some, it doesn’t go away, and can be a chronic and bothersome issue.

Though not as widely discussed as some other health concerns, the reality is that around 10-15% of a population will experience bothersome tinnitus. To put that into context, if you take the latest population figures from the US (which, in 2019, was just over 328 million), that’s 32-49 million people who will live with tinnitus symptoms. People of all ages can get it; even children. Statistically though, it’s more common in adults as it is associated with hearing loss which is believed to increase with age. Many people get tinnitus for a short period of time (‘acute tinnitus’ is tinnitus that lasts for a maximum of three months). It can manifest after being exposed to loud music, perhaps at a concert or via headphones, but it can also arise due to an excess in ear wax, or as a result of a cold or a flu. In a lot of these cases, it will pass, but for some, it doesn’t go away, and can be a chronic and bothersome issue.

CAUSES

What are the causes?Hearing loss, as a result of ageing, is by far the most common cause of tinnitus. Other common causes of tinnitus can include eardrum perforation, middle ear infection, Ménière’s disease, acoustic trauma caused by sudden exposure to loud noise, certain medications, head injury, temporomandibular joint disorder (TMJ) and stress.Less commonly, tinnitus is linked to hearing loss caused by a blockage or ear condition that affects the outer or middle ear and stops sound waves from passing into the inner ear.

What is neuroplasticity?

Neuroplasticity is the ability of the brain to change or rewire itself continuously throughout a person’s life by forming new networks and pathways. Neuroplasticity can be helpful (adaptive), such as our brain’s ability to learn a new language. It can also be unhelpful (maladaptive). For example, when our brain attempts to rewire itself as a result of damage due to hearing loss, which is believed to lead to tinnitus symptoms, this would be a maladaptive effect of neuroplasticity.

What do I do if I have tinnitus?

For a lot of people, identifying the specific cause of their tinnitus symptoms proves difficult.For this reason, it’s important that patients experiencing tinnitus go and see their GP for a full examination in order to diagnose the underlying cause. In some cases, resolving the cause may alleviate the perception of tinnitus, such as an ear infection.If the GP cannot find an underlying cause, patients may be referred to an ENT Consultant for further investigation. An MRI / CT scan may be carried out to further clarify the problem.Patients may also be referred on to an audiologist to have their hearing assessed.Audiologists who specialise in tinnitus can also explain to people the different types of treatments and management techniques available and highlight those which they deem as most suitable to a particular individual.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Τι κάνω αν έχω εμβοές;
Για πολλούς ανθρώπους, ο εντοπισμός της συγκεκριμένης αιτίας των συμπτωμάτων των εμβοών τους αποδεικνύεται δύσκολος. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό οι ασθενείς που παρουσιάζουν εμβοές να πάνε και να επισκεφτούν τον γιατρό τους για πλήρη εξέταση, προκειμένου να διαγνωστεί η υποκείμενη αιτία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επίλυση της αιτίας μπορεί να ανακουφίσει την αντίληψη των εμβοών, όπως μια μόλυνση στο αυτί. Εάν ο γενικός ιατρός δεν μπορεί να βρει μια υποκείμενη αιτία, οι ασθενείς μπορεί να παραπεμφθούν σε ΩΡΛ γιατρό για περαιτέρω διερεύνηση. Μπορεί να πραγματοποιηθεί μαγνητική τομογραφία / αξονική τομογραφία για περαιτέρω διευκρίνιση του προβλήματος. Οι ασθενείς μπορούν επίσης να παραπεμφθούν σε ακουολόγο για να αξιολογηθεί η ακοή τους.Οι ακουολόγοι που ειδικεύονται στις εμβοές μπορούν επίσης να εξηγήσουν στους ανθρώπους τους διαφορετικούς τύπους θεραπειών και τεχνικών διαχείρισης, που είναι διαθέσιμες και να επισημάνουν εκείνες που θεωρούν πιο κατάλληλες για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Είναι πρόβλημα οι εμβοές;
Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν εμβοές δεν ενοχλούνται ιδιαίτερα από αυτό. μπορεί να το βρουν ελαφρώς ενοχλητικό και τελικά να μάθουν να ζουν με αυτό. Για μερικούς ανθρώπους, ωστόσο, το να ζουν με εμβοές μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής τους, προκαλώντας άγχος, στρες, κατάθλιψη και παρεμποδίζοντας την ακοή, τον ύπνο και τη συγκέντρωση. Είτε είναι ήπιο είτε σοβαρό, τα καλά νέα είναι ότι οι εμβοές δεν είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

Ευτυχώς, η πλειοψηφία των ανθρώπων διαπιστώνει ότι οι εμβοές τους βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εγκέφαλος σταδιακά μαθαίνει να το «φιλτράρει» και να μην του δίνει σημασία. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται «συνήθεια». Η εξοικείωση είναι ένας από τους κύριους στόχους της θεραπείας και των θεραπειών διαχείρισης των εμβοών.

Πώς μπορώ να διαχειριστώ τις εμβοές;
Επί του παρόντος, οι δυτικοί γιατροί υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει θεραπεία για τις εμβοές. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν διαθέσιμες μέθοδοι θεραπείας και διαχείρισης που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του αντίκτυπου των εμβοών, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ενεργό ζωή. Ο στόχος των θεραπειών, όπως η ηχοθεραπεία, η θεραπεία χαλάρωσης και η γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία (CBT), είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αγνοήσουν ή να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις εμβοές τους σε σημείο που δεν είναι πλέον πρόβλημα. Ορισμένες θεραπείες στοχεύουν επίσης στη μείωση του στρες που μπορεί να σχετίζεται με τις εμβοές.

Φυσικά, εάν υπάρχει μια υποκείμενη αιτία των εμβοών που μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα, όπως μια απόφραξη του κεριού αυτιού ή μια λοίμωξη του αυτιού, η θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε απαλλαγή από τις εμβοές.

Οι ακουολόγοι μπορεί να συστήσουν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες επιλογές: ηχοθεραπεία, συμπεριλαμβανομένων γεννήτριων ήχου και ακουστικών βαρηκοΐας, ασκήσεις χαλάρωσης όπως γιόγκα, γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, θεραπεία επανεκπαίδευσης εμβοών ή θεραπεία νευροτροποποίησης.

Όποια διαδρομή θεραπείας σας προτείνεται, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να βελτιωθούν τα πράγματα, είτε πρόκειται για το άγχος που σχετίζεται με τις εμβοές είτε για τα ίδια τα συμπτώματα των εμβοών. Εάν ζείτε με εμβοές, η επεξεργασία της νοοτροπίας σας ή η αντίληψή σας για τις εμβοές είναι το κλειδί. Ο στόχος όλων των σχεδίων θεραπείας είναι ουσιαστικά ο ίδιος: να σπάσει η αρνητικότητα που σχετίζεται με τις εμβοές. Μπορεί να επιτευχθεί κάποια άμεση ανακούφιση, αλλά τελικά ο στόχος είναι να νιώθουμε πιο άνετα με τις εμβοές, να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι απειλητικές για τη ζωή και, το πιο σημαντικό, ότι οι ασθενείς έχουν πάντα τον έλεγχο της ανταπόκρισής τους σε αυτήν.

Το τι συνιστάται για κάθε ασθενή θα εξαρτηθεί από τη φύση των εμβοών του, τον τρόπο με τον οποίο τον επηρεάζει και εάν έχει άλλα υποκείμενα προβλήματα, όπως απώλεια ακοής ή άγχος. Μπορεί επίσης να εξαρτάται από το τι είναι άνετο ή αποδεκτό για κάθε ασθενή.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ & VIVAMUS

Συμπληρώματα όπως:

  • (argent max – κολλοειδής άργυρος σε σκόνη-
  • bwl (για την καταπολέμηση παρασίτων – εσωτερική και εξωτερική τοπική εφαρμογή),
  • γανόδερμα και

Συσκευές: βιοσυντονισμού -με συχνότητες- και μικρορεύματα Alixxor όπου υπάρχουν προγράμματα όπως:

  • Νόσος Menieres Βακτηριακό,
  • Νόσος Menieres αποτοξίνωση,
  • παθήσεις του αυτιού γενικές,
  • λιποθυμία,
  • εμβοές που περιγράφονται ως “Μια αίσθηση θορύβου (ως κουδούνισμα ή βρυχηθμός) που συνήθως μπορεί να ακουστεί μόνο από τον πάσχοντα. Δείτε επίσης Κυκλοφορική στάση, Οδοντικά προβλήματα, Αντισηπτικά και συχνότητες ωτίτιδας. Μπορεί προκαλούνται από τοξικότητα βαρέων μετάλλων».
  • & Biomedis Trinity ως σύμπλεγμα προγραμμάτων με τον τίτλο “Tinnitus” = Εμβοές.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

———————————————————————————————————————————–

So there’s a main nerve that connects the inner ear to the part of the brain that interprets sound called the auditory cortex and that nerve is called the 8th cranial nerve, so I’m going to show you how to reset the Nerve and turn off the noise. I did modify this technique slightly but I put a link down below for the person who developed it so you can get more data.

You’re going to talk with your fingers taking your index finger over your middle finger to flip you off. is going to be like nothing like this on the back part og your skull. there’s a little Ridge in the back part of your skull that is called The occiput and if we take a line from your ear throw it right in the back that is where you will be tapping. so you’re going to take your two fingers and you’re going to this is going to snap your fingers down top of the back of your skull. so what you’re going to do is you’re going to signals into the eighth range nerve to send it into the brain. what kind of sleep there is some short circuiting going on or a glitch in the brains computer but before you do this please rate from a scale from zero to 10. 10 being a major problem no problem zero being no problem at all. after you do this technique then re tate it, so that we can see the results. you’re going to start tapping for 20 times .

the next step is to re-rate that perception of that noise. did it decrease from that original number go ahead and write that down. so basically you’re going to be doing the series of tapping motions in the back of your skull and then re-rate the intensity of the noise. roughly eight times or 8 Cycles. as there are people that cannot see improvements until they have done it 8 *, so 8 * of 20 taps.

if you see any improvements doing this you’re going to continue to do it every day a few times a day until it is zero. but let’s say for some reason you don’t see Improvement then there could be some other clothes for this, as it does not work oin everyone. if this does not work the other thing I could recommend is to find a product call benfotiamine 150 mg three times a day. Benfoamin is fat soluble vitamin B1 that helps to penetrate the brain and sometimes people can develop problems from insulin because they have a problem with their nervous system, because this condition affects the nerves. it can also affect the autonomic nerves, peripheral nerves in your feet and your hands as well as the nerve in the inner ear . benfotamine can sometimes help if you have the condition of insulin resistance and that is the root cause. so try this technique and see how it helped you.

WESTERN MEDICINE

What do I do if I have tinnitus?
For a lot of people, identifying the specific cause of their tinnitus symptoms proves difficult.

For this reason, it’s important that patients experiencing tinnitus go and see their GP for a full examination in order to diagnose the underlying cause. In some cases, resolving the cause may alleviate the perception of tinnitus, such as an ear infection.

If the GP cannot find an underlying cause, patients may be referred to an ENT Consultant for further investigation. An MRI / CT scan may be carried out to further clarify the problem.

Patients may also be referred on to an audiologist to have their hearing assessed.

Audiologists who specialise in tinnitus can also explain to people the different types of treatments and management techniques available and highlight those which they deem as most suitable to a particular individual.
Is tinnitus a problem?
The majority of people who have tinnitus are not particularly bothered by it; they may find it only mildly annoying and ultimately learn to live with it. For some people, however, living with tinnitus can have a serious impact on their quality of life, triggering anxiety, stress, depression and interfering with hearing, sleep and concentration. Whether it’s mild or severe, the good news is that tinnitus is not a life-threatening condition.

Fortunately, the majority of people find that their tinnitus gets better over time. This is because the brain gradually learns to ‘filter it out’ and not pay attention to it. This process is called ‘habituation’. Habituation is one of the main goals of tinnitus treatment and management therapies.
How do I manage tinnitus?
There is currently no cure for tinnitus. That being said, treatment and management therapies are available that can help reduce the impact of tinnitus so that people can live a normal active life. The aim of treatments, such as sound therapy, relaxation therapy and cognitive behavioural therapy (CBT), is to help people effectively ignore or manage their tinnitus to the point where it is no longer a problem. Some treatments also aim to reduce the stress that can be associated with tinnitus.

Of course, if there is an underlying cause of tinnitus that can be easily treated, such as an ear-wax blockage or an ear infection, treating this may get rid of the tinnitus.

Audiologists may recommend one or more of the following options: sound therapy, including sound generators and hearing aids, relaxation exercises such as yoga, Cognitive Behavioural Therapy, Tinnitus Retraining Therapy, or Neuromodulation Treatment.

Whichever treatment path is recommended to you, it is important to understand that it can take time for things to improve, be it the stress associated with tinnitus or the tinnitus symptoms themselves. If you are living with tinnitus, working on your mindset or your perception of the tinnitus is key. The goal of all treatment plans is essentially the same: to break the negativity associated with tinnitus. Some immediate relief may be achieved, but ultimately the aim is to become more comfortable with the tinnitus, to realise that it’s not life threatening and, most importantly, that patients are always in control of their response to it.

What’s recommended for each patient will depend on the nature of their tinnitus, how it impacts them and whether they have any other underlying problems, like hearing loss, or stress. It may also depend on what is comfortable or acceptable for each patient.

ALTERNATIVE MEDICINE

Supplements, devices such as Alixxor where there are programs like: Menieres Disease, bacterial, Menieres Disease,
detoxification, Ear conditions, general, Fainting, Tinnitus described as “A sensation of noise (as a ringing or roaring) which can usually be heard only by the one affected. Also see Circulatory stasis, Dental problems, Antiseptic, and Otitis frequencies. Can be caused by heavy metal toxicity.

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!