Αρχική Vivamus ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ LUCIDUM VIVAMUS

Ο καρκίνος του προστάτη είναι ένας από τους συνηθέστερους τύπου καρκίνου ανδρών παγκοσμίως και η συχνότητα εμφάνισης και θνησιμότητας αυξάνεται σταδιακά. Σήμερα, οι μοριακοί μηχανισμοί ανάπτυξης και μετανάστευσης στον καρκίνο του προστάτη στον άνθρωπο δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πολυσακχαρίτες Ganoderma lucidum (GLP) μπορούν να εμποδίσουν τον καρκίνο.

Το Ganoderma lucidum αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό και επάγει την απόπτωση στα ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα του προστάτη PC-3. Το μανιτάρι Reishi ή γανόδερμα έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να ενισχύσει την ανοσολογική απόκριση.

Το ganoderma περιέχει πολύπλοκα σάκχαρα γνωστά ως βήτα-γλυκάνες. Εργαστηριακές μελέτες υποδεικνύουν ότι αυτές οι ενώσεις μπορεί να βοηθήσουν στη διακοπή της ανάπτυξης και της εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων. Ορισμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού τους συστήματος έγιναν πιο δραστικά.

Βάση ιατρικών αποτελεσμάτων από το pubmed:
1 – το Ganoderma lucidum μείωσε την έκφραση του ενεργοποιητή πλασμινογόνου ουροκινάσης (uPA) και του υποδοχέα uPA (uPAR) που ρυθμίστηκε με NF-kappaB, γεγονός που οδήγησε στην καταστολή κυτταρικής μετανάστευσης εξαιρετικά επεμβατικών κυττάρων καρκίνου του μαστού και προστάτη.
Σε αυτή τη μελέτη, ερευνήθηκαν οι επιδράσεις του γανοδέρματος Ganoderma lucidum στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, τον κυτταρικό κύκλο και την απόπτωση στα ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα του προστάτη PC-3. Διαβάστε την έρευνα από το pubmed εδώ –

2 – Οι ενώσεις που εξάγονται από το γανόδερμα ή ganoderma lucidum έχουν αποκαλύψει αντικαρκινικά, αντιοξειδωτικά και ηπατικά προστατευτικά αποτελέσματα. Το G. lucidum έχει συσχετιστεί με κύτταρα καρκίνου του προστάτη. Διαβάστε την έρευνα από το pubmed –– Εδώ – 

3 – Ο πολυσακχαρίτης Ganoderma lucidum αναστέλλει τη μετανάστευση κυττάρων καρκίνου του προστάτη μέσω της οδού σηματοδότησης της πρωτεϊνικής αργινίνης μεθυλοτρανσφεράσης . Διαβάστε την έρευνα απο το pubmed Εδώ – 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος). * Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 

  • Αναφορικά με τα συστατικά και τις ιδιότητες του γανοδέρματος μπορείτε να ανατρέξετε στα αντίστοιχα άρθρα μας .
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γανόδερμα και τα συστατικά του, πατήστε εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!