Αρχική Vivamus ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ; ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΑΣΗ

ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ; ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΑΣΗ

by NIKOLE

Τι είναι το διαβητικό πόδι;

Το σύνδρομο διαβητικού ποδιού ή απλά διαβητικό πόδι είναι μια σοβαρή επιπλοκή του σακχαρώδη διαβήτη. Περιλαμβάνει μια σειρά από παθήσεις των ποδιών, όπως η λοίμωξη, η ανάπτυξη πληγών (έλκη), και η καταστροφή του βαθιού ιστού του ποδιού. Το διαβητικό πόδι εμφανίζεται σε συνδυασμό με υποκείμενη νευροπάθεια ή/και με αρτηριοπάθεια των κάτω άκρων.

Ευτυχώς τα προϊόντα με γανόδερμα, που μπορείτε να βρείτε κοντά μας, της gano excel, θα σας βοηθήσουν σημαντικά στη λύση του προβλήματος.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:
1) Ganoderma
2) Excellium
3) Cordyceps
4) Roibos τσάι
5) Σαπούνι kibnabalu
6) Οδοντόκρεμα Gano Fresh

Τρόπος χρήσης:

Τα πρώτα 4 προϊόντα εσωτερική χρήση. Το excellium εκτός από την εσωτερική και εξωτερική χρήση ως συστατικό της αλοιφής ( η παρασκευή της οποίας ακολουθεί).
Με το σαπούνι κάνετε πλύση τα σημεία του σώματος που έχουν πληγές για απολύμανση, και στην συνέχεια κάνετε ένα μείγμα κρέμας με το τσάι, το excellium και την οδοντόκρεμα για εξωτερική επάλειψη, και αφήνετε το μείγμα αυτό όλη την νύχτα στο σημείο των πληγών. Ανάλογα με την επιφάνεια της πληγής, 1 κουτάλι τσάι ή 1/2 φλυτζανάκι, του καφέ, με μια καλή σταγόνα οδοντόκρεμα και 1 κάψουλα excellium. Ανακατεύετε τα 3 αυτά συστατικά μέχρι να πάρουν τη μορφή της κρέμας- αλοιφής. κάνετε πλύση και τη βάζετε στο σημείο που πρέπει, μέχρι να στεγνώσει. θα την αφήσετε και έτσι θα βάλετε την κάλτσα και θα κοιμηθείτε.
Όλα αυτά βέβαια και με την καθοδήγηση μας αν χρειαστεί.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!