Αρχική VivamusΣυμβουλες ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛΑΙΣΙΩΣΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΜΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ. ΜΕΘΟΔΟΣ EVOX ΜΕ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ VIVAMUS

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛΑΙΣΙΩΣΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΜΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ. ΜΕΘΟΔΟΣ EVOX ΜΕ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ VIVAMUS

by NIKOLE

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να αλλάξετε ορισμένες πτυχές της ζωής σας μέσω της αναπλαισίωσης της αντίληψης; Η αντίληψη παίζει ζωτικό ρόλο στην υγεία και την καθημερινή σας ζωή. Το να έχετε θετική ή αρνητική άποψη για τη ζωή θα υπαγορεύσει τον τρόπο που χειρίζεστε τη ζωή και το επίπεδο άγχους σας. Μια θετική προοπτική σας επιτρέπει να καθοδηγήσετε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσετε με ευκολία και χαμηλό άγχος. Η ζωή είναι γενικά χαρούμενη για όσους έχουν θετική οπτική. Η αρνητική οπτική είναι πολύ πιο περιορισμένη, οι κύκλοι αρνητικών συμπεριφορών επαναλαμβάνονται και το άγχος αυξάνεται. Η ζωή φαίνεται πιο δύσκολη για όσους έχουν αρνητική οπτική. Το να σπάσετε αυτές τις επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές που σχετίζονται με μια ανεπιθύμητη αντίληψη σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής με τον οποίο παλεύετε, μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε τη δημιουργία της ίδιας πραγματικότητας ξανά. Αυτή η αναπλαισίωση της αντίληψης σας επιτρέπει να ζήσετε μια υγιή ζωή γεμάτη ευτυχία.

Το ΚΕΝΤΡΟ VIVAMUS προσφέρει την επαναστατική τεχνολογία του Evox της Zyto . Το λογισμικό χαρτογράφησης φωνής της Zyto επιτρέπει αυτές τις μετατοπίσεις του υποσυνείδητου μέσω μιας διαδικασίας αναπλαισίωσης τριών βημάτων. Η βάση χειρός Zyto είναι η μόνη εγκεκριμένη από τον FDA συσκευή Galvanic Skin Response.

Η διαδικασία των τριών βημάτων

Η τεχνολογία χαρτογράφησης φωνής του Zyto μετρά τις ανεπαίσθητες ενεργειακές συχνότητες στη φωνή του ομιλητή σχετικά με την αντίληψη της θεματικής περιοχής. Οι παρούσες και οι ελλείπουσες συχνότητες με βάση την ενέργεια της φωνής του ομιλητή χαρτογραφούνται από το λογισμικό της Zyto και συγκρίνονται με μια ιδανική αντίληψη που βασίζεται σε 12 ζώνες αντίληψης. Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία βήματα για την αναπλαισίωση της αντίληψης μέσω του υποσυνείδητου νου.

Στη συνέχεια, το λογισμικό Zyto, με βάση τη φωνητική ανάλυση, επιλέγει ενεργητικές συχνότητες που εμφανίζονται συμβατές με τη βιολογική συνοχή του σώματός σας. Αυτές οι ενεργητικές συχνότητες εισάγονται στο υποσυνείδητο μέσω της εξόδου λογισμικού. Αυτή η έξοδος λογισμικού γίνεται μέσω της βάσης χειρός του Zyto και των αμφιωτικών ήχων (binaural beats) που χορηγούνται μέσω του ακουστικού. Η πρακτική περιλαμβάνει τη σκέψη για το θέμα που σκοπεύετε να μετατοπίσετε καθώς λαμβάνετε αυτές τις ενεργειακές εκροές και αφήνετε το υποσυνείδητό σας να ανοίξει και να επαναπλαισυθεί. Αυτές οι πληροφορίες σας επιτρέπουν να μετατοπίσετε σταδιακά τη στατική αντίληψη που μπορεί να σας κρατά πίσω σε αυτόν τον τομέα της ζωής. Αυτό είναι το δεύτερο βήμα για την αναπλαισίωση της αντίληψης μέσω του υποσυνείδητου νου.

Η διαδικασία ανάλυσης και χαρτογράφησης της φωνής που ακολουθείται από τη λήψη ενεργειακής μεταφοράς επαναλαμβάνεται κάποιες φορές. Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο βήμα της αναπλαισίωσης της αντίληψης Evox του υποσυνείδητου νου. Τελικά, το φωνητικό σας μοτίβο αλλάζει καθώς ενσωματώνονται οι πληροφορίες που λείπουν. Το λογισμικό Zyto παρακολουθεί συνεχώς τη φωνή σας και τη γαλβανική ανταπόκριση του δέρματός σας (Galvanic Skin Response.) Αυτό γίνεται σε όλη αυτή τη διαδικασία για να ανιχνεύσει μια σημαντική αλλαγή στο μοτίβο της φωνής σας. Όταν εντοπιστεί η αλλαγή, το λογισμικό υποδεικνύει μια μετατόπιση. Αυτό σημαίνει ότι το θέμα της αντίληψης έχει μετατοπιστεί στο υποσυνείδητο. Η μετατόπιση μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση συναισθηματικής ανύψωσης, πιο ευτυχισμένης και μια συνολική αίσθηση ευεξίας.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το Evox by Zyto;

Ο ηλεκτροδερμικός έλεγχος χρησιμοποιείται μέσω της βάσης χειρός Zyto για τη συλλογή πληροφοριών για το σώμα. Η βάση χειρός παρακολουθεί την ηλεκτρική ενέργεια του δέρματος μέσω πολλαπλών σημείων βελονισμού, γνωστά ως Galvanic Skin Response. Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική σε συνδυασμό με τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις δείχνει ότι τα σημεία βελονισμού σχετίζονται με συγκεκριμένα όργανα και συστήματα σε όλο το σώμα, η μέτρηση αυτών των σημείων παρέχει τεράστια γνώση του σώματος. Η βάση χειρός Zyto μετρά με ακρίβεια την ηλεκτροδερμική δραστηριότητα που λαμβάνεται από 6 σημεία επαφής με μεγάλη επιφάνεια για να εξασφαλίσει ακρίβεια. Σε μόλις ένα λεπτό μπορούν να σαρωθούν περισσότερες από 100 ψηφιακές υπογραφές από τη βάση χειρός Zyto.

Σε ποιους τομείς της ζωής σας μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε την αντίληψή σας;

Μπορείτε να βελτιώσετε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας με την αναπλαισίωση της αντίληψης του υποσυνείδητου μυαλού μέσω της θεραπείας Evox. Κοινοί τομείς όπως οι αθλητικές επιδόσεις, ο εθισμός, οι σχέσεις, η καριέρα, το άγχος, η κατάθλιψη και πολλά άλλα μπορούν να μετατοπιστούν με το Evox by Zyto.

Πώς μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει αυτό; Φανταστείτε να μην έχετε πια τη λαχτάρα για ναρκωτικά ή αλκοόλ. H να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να ηγηθείτε μιας ομάδας αποτελεσματικά και να παραμένετε συγκεντρωμένοι στις εργασίες σας; Αυτό είναι δυνατό με τη μέθοδο αναπλαισίωσης αντίληψης Evox. Επιπλέον η ανάγκη να αγαπάτε τον εαυτό σας ή να έχετε μεγαλύτερη ικανότητα να ελέγχετε το βάρος σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Evox για θέματα απώλειας του βάρους σας .

Στο Κέντρο VIVAMUS αισθανόμαστε ευγνώμονες για τα θετικά οφέλη του Evox που έχουμε διαπιστώσει . Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Evox και πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα


Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

                    Facebook Vivamus

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!