Αρχική Vivamus ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ BACH ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EVOX ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ

ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ BACH ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EVOX ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ

by NIKOLE

Κατά τη διαδικασία αποκατάστασης ψυχολογικών και όχι μόνο προβλημάτων (από διαχείριση στρες, σχέσεων διαπροσωπικών, άγχους, φοβίες μέχρι και κρίσεις πανικού ή και απόπειρες αυτοκτονίας) με το πρόγραμμα evox (ηλεκτρονικη φωνή) υπάρχει και η αναζήτηση / εύρεση των κατάλληλων ανθοιαμάτων Bach για κάθε περίπτωση.

Ατομικό μίγμα ιαμάτων Bach

Η λήψη των ανθοϊαμάτων Bach γίνεται εύκολα, κατ’ ελάχιστο σε 4 καθημερινές δόσεις, χρησιμοποιώντας το δοσομετρητή που παρέχεται μαζί με το κάθε μπουκαλάκι ατομικού μίγματος (treatment bottle). Ο πιο άμεσος τρόπος είναι στάζοντας στη γλώσσα 4 σταγόνες ιάματος (μία δόση), 4 φορές την ημέρα, φροντίζοντας για λόγους υγιεινής και καλής συντήρησης του ιάματος, να μην έρχεται το σταγονόμετρο σε επαφή με το στόμα σας. Ιδανικά φροντίστε να πάρετε την πρώτη δόση μόλις ξυπνήσετε το πρωί, και την τελευταία πριν κοιμηθείτε το βράδυ. Ενδιάμεσα πάρτε άλλες 4 σταγόνες επί δύο ακόμα φορές τουλάχιστον.

Με τη λήψη μεγαλύτερων δόσεων, δε θα αυξήσετε την αποτελεσματικότητα που θα λάβετε. Το ατομικό σας μίγμα παρασκευάζεται για τη βοήθεια στην αντιμετώπιση μακροχρόνιων θεμάτων που θέλετε να επιλύσετε. Παρόλα αυτά αν βρίσκεστε σε περίοδο συναισθηματικής κρίσης, θα σας βοηθήσει να λαμβάνετε συχνότερα μέσα στην ημέρα.

Εκτός από τη λήψη απευθείας στο στόμα, μπορείτε να στάζετε τις 4 σταγόνες της δόσης στο ποτήρι με το νερό σας, στον καφέ ή στο ρόφημα επιλογής σας, και να το πίνετε σταδιακά στη διάρκεια της ημέρας.

Μπορείτε να πάρετε το ίαμά σας όσο συχνά νιώσετε ότι το έχετε ανάγκη μέσα στην ημέρα, καθώς είναι γενικά ασφαλές και δεν έχει αναφερθεί κίνδυνος από υπερδοσολογία όπως με τα χημικά φάρμακα.

Αυτός ο τρόπος λήψης είναι ο πιο οικονομικός. Το ίαμα θα κρατήσει 3 με 4 εβδομάδες.

Stock bottle ιαμάτων Bach

Ακολουθήστε τον παραπάνω οδηγό λήψης, αντικαθιστώντας τις 4 σταγόνες της δόσης με μόνο 2 σταγόνες  από το stock bottle (τα έτοιμα μπουκαλάκια μεγαλύτερης συγκέντρωσης στα καταστήματα, που περιέχουν σταγόνες από μόνο ένα ίαμα και έχουν 100% περιεκτικότητα αλκοόλ, και είναι αποθεματικού χαρακτήρα). Το stock bottle δεν είναι τόσο αραιωμένο ίαμα όσο το ατομικό σας μίγμα, και έτσι μικρότερη ποσότητα αρκεί. Μόνο στην περίπτωση που θέλετε να λάβετε το rescue remedy θα χρειαστείτε 4 σταγόνες ή αν έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο σοβαρό συμβάν, μπορείτε να λαμβάνετε 4 σταγόνες από αυτό τακτικά, μέχρι να νιώσετε ότι έχει απαλυνθεί το σύμπτωμα.
Οι ποσότητες αυτές είναι ανά ημέρα.

Είτε επιλέξετε τη λήψη απευθείας στο στόμα, είτε επιλέξετε να ρίξετε τις σταγόνες στο νερό σας, θα χρειαστείτε μόνο 2 σταγόνες μαζί για όλη την ημέρα ή 4 σταγόνες από το ίαμα διάσωσης ( rescue remedy).

Αν και πιο ακριβή, η μέθοδος αυτή μπορεί να επιλεγεί από κάποιους για βραχυπρόθεσμες διαθέσεις ή προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να γίνουν μίγμα σε ατομικό μπουκαλάκι, το οποίο προορίζεται για μακροχρόνια λήψη.

Λάβετε υπόψη σας ότι εξαιτίας της μεγάλης περιεκτικότητας του stock bottle σε αλκοόλ, θα είναι και πιο έντονη η επίγευση.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

       Facebook Vivamus / Διατήρηση Υγείας

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!