Αρχική Vivamus BIOMEDIS TRINITY ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Για την αγορά της Συσκευής BIOMEDIS TRINITY ή άλλα προιόντα BIOMEDIS, επιλέξτε στην αρχική σελίδα επάνω δεξιά BIOMEDIS η πατήστε ΕΔΩ

Αγοράζοντας την συσκευή από την ιστοσελίδα μας, μετά από επικοινωνία θα έχετα πρόσβαση σε επεξηγηματικά video & καθοδήγηση για την αποτελεσματική χρήση της BIOMEDIS TRINITY

ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ BIOMEDIS TRINITY FV (FULL VERSION ) ή SV (STANDARD VERSION)

Απόλυτα ασφαλής και ακίνδυνη, χωρίς παρενέργειες σε νου και σώμα, διαθέτει κομψό αλλά ταυτόχρονα εργονομικό σχεδιασμό, είναι μικρή και ελαφριά και σας επιτρέπει να την έχετε μαζί σας, παντού. Xάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της ενισχύει τις σωματικές λειτουργίες και τα συστήματα του οργανισμού, βελτιώνει την ικανότητα των οργάνων, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, εναρμονίζει τη λειτουργία νου και σώματος και διατηρεί τη φυσική ισορροπία. Ταυτόχρονα με την αντιπαρασιτική και αποτοξινωτική λειτουργία που διαθέτει παρέχει ασφάλεια από μολύνσεις και απομακρύνει διάφορες τοξίνες.

H καινοτομία της TRINITY έγκειται στο γεγονός ότι διαθέτει δυνατότητα σκαναρίσματος και εύρεσης συχνοτήτων, και απορροφά καλύτερα το σώμα για μέγιστη ακρίβεια και ένταση επιρροής.

Τα προγράμματα και τα συμπλέγματα διορθώσεις της BIOMEDIS TRINITY βασίζονται σε διάφορες μεθόδους – μέθοδος θεραπείας βιοσυντονισμού, θεραπεία δομικού συντονισμού, διακρατική διέγερση, μέθοδο διόρθωσης ψυχοσωματικών παθολογιών. Αυτές οι μέθοδοι υλοποιούνται στη BIOMEDIS TRINITY μέσω της νέας μοναδικής τεχνολογίας της MFS η οποία είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας

Η TRINITY διαθέτει τέσσερις βασικές λειτουργίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν χωριστά η συνδυασμένα μεταξύ τους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα προσφέροντας και τρία επίπεδα επιρροής στο σώμα ταυτόχρονα. Επίσης διαθέτει τρεις κεραίες, δύο για σάρωση και μία για την εκπομπή των συχνοτήτων.

Λειτουργία 1 : Σκοπός είναι η διόρθωση διαφόρων βιοαντιδραστικών προβλημάτων του οργανισμού και η ενίσχυση της άμυνας του. η επίδραση γίνεται μέσω ενός δικτύου αιμοφόρων αγγείων, νευρικών ινών και βιολογικά ενεργών σημείων στην επιφάνεια του σώματος.

Λειτουργία 2 : Εκμεταλλεύεται τις τρεις κεραίες, οι οποίες προκαλούν δονήσεις στο σώμα, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας και αυτοίασης. Η αποτελεσματικότητα διόρθωσης είναι υψηλότερη λόγω της ακρίβειας του συντονισμού σε ένα συγκεκριμένο οργανισμό και της περιοχής διείσδυσης του σήματος. Η μία κεραία εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα κανονικά, ενώ οι άλλες δύο ανιχνεύουν τις αντιδράσεις του σώματος.

Η συσκευή BIOMEDIS TRINITY αυτοδιορθώνει τα σήματα που εκπέμπει προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη επιρροή στο σώμα.

Σκοπός των προγραμμάτων στις λειτουργίες 1 και 2 :

Ενίσχυση και διόρθωση λειτουργιών και συστημάτων στο σώμα ( μυοσκελετικό, νευρικό, καρδιαγγειακό, αναπνευστικό, πεπτικό, ουρογεννητικο, ανοσοποιητικό, ενδοκρινικό, αναπαραγωγικό)

 • Αποτροπή πρόωρης γήρανσης
 • Ασφάλεια από μολύνσεις
 • Καθαρισμός σώματος αφαίρεση τοξικών ουσιών

Σκοπός των προγραμμάτων στην λειτουργία 3 :

Συνδυάζει τα συστήματα ανίχνευσης της TRINITY, μέσω των τριών κεραιών που διαθέτει εσωτερικά, και επιτυγχάνει τη δημιουργία καινούργιων συνδυασμών, οι οποίοι επηρεάζουν το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο. Με αυτή τη λειτουργία επηρεάζονται οι βασικοί ρυθμοί του σώματος. η λειτουργία αυτή χρησιμοποιείται μόνο για διόρθωση οποιονδήποτε αποκλίσεων στη λειτουργία του οργανισμού και για πρόληψη ασθενειών. χρησιμοποιείται επίσης σε συνδυασμό με τις Λειτουργία 1 και Λειτουργία 2.

Σκοπός των προγραμμάτων στην λειτουργία 4 :

Βασίζεται στην επιλεκτική επίδραση πολλών συχνοτήτων, προορίζεται για να επηρεάζει σε ψυχοσωματικό επίπεδο. στοχεύει κατευθείαν στον εγκέφαλο, απαλύνοντας τις φυσικές παραμέτρους που δέχεται. Τα σήματα που εκπέμπονται βασίζονται στη λογική του εγκεφάλου να διατηρεί ομοιόσταση. Η συσκευή επιδρά στις βαθύτερες βάσεις του εγκεφάλου ενεργοποιώντας κρυφές δυνατότητες του οργανισμού.

Η χρήση συμπλεγμάτων στη λειτουργία 4 είναι αποτελεσματική για την επίτευξη των ακόλουθων:

 • Μείωση αγχωτικών επιδράσεων, ανακούφιση από την κόπωση
 • Βελτίωση της μνήμης και των πνευματικών λειτουργιών
 • Ενεργοποίηση μαθησιακών διαδικασιών και δημιουργικότητας
 • Σύνθετη θεραπεία της διαταραχής έλλειψης προσοχής
 • Ρύθμιση του ύπνου
 • Ενεργοποίηση διαδικασιών ανάκτησης
 • Μείωση της σοβαρότητας του χρόνιου πόνου
 • Μείωση της ευαισθησίας χρονική υστέρηση βιολογικού ρολογιού (jet lag) , πρόληψη του απο συγχρονισμου κατά τη διάρκεια των αλλαγών της Ζώνης ώρας
 • Βελτίωση φυσικής ικανότητας εργασίας
 • Συγκέντρωση κινητοποίηση της θέλησης και πόρων του σώματος
 • Βελτίωση της διάθεσης και της ευημερίας
 • Αλλαγή της στάσης απέναντι στις ψυχο- τραυματικές καταστάσεις
 • Πολύπλοκη διόρθωση της εξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά
 • Μείωση του επιπέδου άγχους
 • Σύνθετη διόρθωση των διαταραχών σωματοποίησης του αυτόνομου νευρικού συστήματος
 • Ενεργοποίηση των κρυφών αποθεμάτων και των δυνατοτήτων του οργανισμού

Η τακτική χρήση των ψυχοσωματικών συμπλεγμάτων στη λειτουργία 4 καταπραΰνει το μυαλό και χαλαρώνει το σώμα, συγχρονίζοντάς τα και αναγκάζοντάς τα να δουλεύουν μαζί, το βοηθά επίσης να επικεντρωθεί περισσότερο στην παρούσα στιγμή.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 Call : +30 210 9769116 +30 6980 667655 +30 6944 115449 www.vivamus.gr

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!