Αρχική Vivamus Κόψιμο φρύδι- Αποκατάσταση με συσκευή βιοσυντονισμού Rife, Schweden Bitter & Βάλσαμο.

Κόψιμο φρύδι- Αποκατάσταση με συσκευή βιοσυντονισμού Rife, Schweden Bitter & Βάλσαμο.

by NIKOLE

Μ Α Ρ ΤΥ Ρ Ι Α

Λίγες ημέρες πριν, Θείος μου, γλίστρησε, έπεσε και κτύπησε κάνοντας πολύ βαθύ κόψιμο πάνω από το φρύδι του, γεγονός που τον οδήγησε άμεσα στο νοσοκομείο για να το ράψουν. Επιστρέψαμε στο σπίτι το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, ξαπλώσαμε στα κρεββάτια μας και το επόμενο πρωί, πήραμε το Rife Alixxor (βλ. ιστοσελίδα μας αρχική), τη συσκευή βιοσυντονισμού με μικρορεύματα που έχουμε για κάθε περίσταση που αφορά την υγεία μας, και επιλέξαμε τα ακόλουθα προγράμματα: Γενική Αποτοξίνωση, Μελάνιασμα, Οίδημα. Το αποτέλεσμα άμεσα (φαίνεται στις φωτογραφίες πριν και μετά την εφαρμογή των προγραμμάτων) και μάλιστα με ασύρματη εφαρμογή – δεν κράτησε καν τους κυλίνδρους στα χέρια του.!!!

Εντυπωσιακό και σίγουρα δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχουμε δει τα εκπληκτικά αποτελέσματα της Συσκευής Rife Alixxor!!

Επιπλέον το ίδιο απόγευμα η Μητέρα μου, έριξε Schweden Bitter (πληροφορίες εδώ) σε ένα κομμάτι βαμβάκι και αφού άπλωσε την αλοιφή βάλσαμο (εδώ) τοπικά, το ακούμπησε στο μάτι και το σταθεροποίησε με χανσαπλαστ.

Με άλλες δύο συνεδρίες Rife και χρήση του Schweden Bitter και της αλοιφής, το μάτι του Θείου αποκαταστάθηκε πλήρως!!!

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!