Αρχική Vivamus Φιλοσοφία της εταιρείας AURORA και Βασικά Συμπληρώματα Διατροφής για τη βελτίωση της Υγείας VIVAMUS

Φιλοσοφία της εταιρείας AURORA και Βασικά Συμπληρώματα Διατροφής για τη βελτίωση της Υγείας VIVAMUS

by NIKOLE

Τα προϊόντα Aurora είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και επιστημονικών πειραμάτων στον τομέα της διατροφής και της βελτίωσης της υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής Aurora εμφανίστηκαν στην αγορά το 2015 και κέρδισαν αμέσως τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων για τους οποίους η υγεία είναι τρόπος ζωής.

Ένας από τους κύριους τομείς της επιστημονικής δράσης είναι η μελέτη της εξωκυτταρικής μήτρας. Προς το παρόν, είναι γνωστό ότι τα κύτταρα αποτελούν μόνο το 20% του όγκου του σώματος. Το υπόλοιπο είναι η μεσοκυττάρια δομή – η μήτρα, η οποία παίζει βασικό ρόλο στο μεταβολισμό μεταξύ κυττάρων και οργάνων.

Το κύριο συστατικό της εξωκυτταρικής μήτρας είναι το υαλουρονικό οξύ, καθώς και το κολλαγόνο ή η άμορφη πρωτεΐνη και η θειική χονδροϊτίνη. Αλλά τον πρωταρχικό ρόλο σε αυτή τη δομή παίζει το πυρίτιο (SiO2). Λόγω των ενώσεων του πυριτίου στη μεσοκυττάρια μήτρα δημιουργούνται κανάλια για τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα, καθώς και για την απομάκρυνση των αποβλήτων τους. Αυτά τα κανάλια δεν είναι σταθερά και η κατεύθυνση και η απόδοσή τους ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση του ατόμου, τις περιβαλλοντικές παραμέτρους, τη φυσική δραστηριότητα, την ώρα της ημέρας.

Σύμφωνα με τη σύγχρονη επιστήμη, η γήρανση του ανθρώπου οφείλεται στη δράση των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα του σώματος, καθώς και στην αφυδάτωση και έλλειψη θρεπτικών συστατικών τους. Αλλά είναι η εξωκυτταρική μήτρα που είναι υπεύθυνη για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και του μεταβολισμού. 

Συμπέρασμα: η αποκατάσταση της δομής της μήτρας θα αποτρέψει την καταστροφή των κυττάρων και θα επιβραδύνει πραγματικά τη γήρανση!

Γι’ αυτό οι δημιουργοί των προϊόντων Aurora περιλαμβάνουν στη σύνθεσή τους ουσίες για την αποκατάσταση του μεσοκυττάριου περιβάλλοντος: πυρίτιο, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, χονδροϊτίνη. Περιέχονται στον χυμό ντομάτας Silouron  την καλλυντική Silouron για την αποκατάσταση του μυοσκελετικού συστήματος, την αναζωογονητική κρέμα νύχτας  X-Silance.

Φυσικά, αυτές δεν είναι οι μόνες βιολογικά δραστικές ουσίες για την αποκατάσταση της υγείας και της ενεργού μακροζωίας. Ο σωστός μεταβολισμός των λιπιδίων είναι επίσης πολύ σημαντικός – για την ενίσχυση των κυτταρικών μεμβρανών, τη μείωση του κινδύνου αθηροσκλήρωσης και του καρδιαγγειακού κινδύνου. Για το σκοπό αυτό, αναπτύχθηκαν προϊόντα Ωμέγα-3 , Ωμέγα-6 με βιταμίνη Ε , που περιέχουν πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFAs) ωμέγα-3 και ωμέγα-6, καθώς και Λεκιθίνη   – τη βάση του σωστού μεταβολισμού του λίπους στο ανθρώπινο σώμα.

Τα πεπτίδια, τα ένζυμα και τα αμινοξέα είναι επίσης σημαντικά για την πλήρη κυτταρική διατροφή. Είναι παρόντα σε υψηλή περιεκτικότητα στα συμβιωτικά γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση: Simbion και Simbion-M .  . Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει επίσης χυμό Silouron και Λεκιθίνη.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας – το νερό. Επομένως, ένα από τα κύρια προϊόντα στη συλλογή της εταιρείας Aurora είναι το AquaBonus Boundary Water . Αυτό το νερό είναι πιο κοντά στις φυσικές του ιδιότητες στα εσωτερικά υγρά του σώματος. Γι’ αυτό έχει αναπλαστική και επουλωτική δράση.

Και επειδή η υγεία είναι τρόπος ζωής για την Aurora, η εταιρεία έχει αναπτύξει προϊόντα για την ομορφιά και την υγεία των δοντιών, που επιτρέπουν να αισθάνεστε πιο σίγουροι κάθε μέρα. Πρόκειται για αντιβακτηριδιακές τσίχλες με βάση τη ρητίνη και το κερί μέλισσας Siberian Larch – Aurora Silver Gum  με κολλοειδή σωματίδια αργύρου και Aurora RedOx Gum  με αντιοξειδωτικά. Θα σας βοηθήσουν να διατηρείτε το στόμα και τα δόντια σας υγιή κάθε μέρα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας από εμάς. Επικοινωνήστε μαζί μας και αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα Aurora.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!