ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΩμέγα-6 με βιταμίνη Ε, έλαιο φύτρων σιταριού Aurora Vivamus

Ωμέγα-6 με βιταμίνη Ε, έλαιο φύτρων σιταριού Aurora Vivamus

Περιγραφή

Από όλα τα έλαια, το έλαιο φύτρων σιταριού περιέχει την υψηλότερη ποσότητα βιταμίνης Ε, η οποία είναι πολύ ευεργετική για την υγεία και την ομορφιά. Αυτή η βιταμίνη είναι ένα αντιοξειδωτικό. Μας βοηθά να είμαστε υγιείς και όμορφοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ονομάζεται «βιταμίνη της νεότητας». Πωλείται στον πληθυσμό μέσω δικτύου φαρμακείων και εξειδικευμένων καταστημάτων, τμημάτων πωλήσεων ως βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ελαίου φύτρων σιταριού σε σύγκριση με τα περισσότερα φυτικά έλαια είναι η υψηλή περιεκτικότητά του σε “βιταμίνη νεότητας” Ε (τοκοφερόλη)μόλις 100 g ελαίου φύτρων σιταριού περιέχει έως και 400 mg αυτού του πιο ισχυρού φυσικού αντιοξειδωτικού (πρέπει να σημειωθεί ότι το σιτέλαιο περιέχει βιταμίνη Ε, υπάρχει στην πιο δραστική μορφή άλφα-τοκοφερόλης).

ΣΥΝΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΦΥΤΡΩΝ ΣΙΤΑΡΙΟΥ

Το έλαιο φύτρων σιταριού έχει υψηλή θρεπτική και βιολογική αξία και είναι πραγματικά μοναδικό ως προς τη βιοχημική του σύνθεση και τις θεραπευτικές του ιδιότητες ενός φυσικού φυτικού προϊόντος. Το κόστος παραγωγής λαδιού φύτρων σιταριού είναι αρκετά υψηλό (για να παραχθούν 250 g αυτού του πολύτιμου ελαίου με ψυχρή έκθλιψη, είναι απαραίτητο να γίνει επεξεργασία περισσοτέρων από ενός τόνου κόκκων σιταριού.

Το έλαιο φύτρων σίτου περιέχει:

  • απαραίτητα αμινοξέα που δεν συντίθενται από τον ανθρώπινο οργανισμό (τρυπτοφάνη, μεθειονίνη, λευκίνη, βαλίνη, ισολευκίνη κ.λπ.),
  • πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (Ωμέγα-6, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-9),
  • λιποδιαλυτές και υδατοδιαλυτές βιταμίνες (E, A, D, B1, B2, B3, B5, B6, B9),
  • αλλαντοΐνη, αντιφλεγμονώδη ουσία, σκουαλένιο (2-3%), που έχει υψηλή αντιοξειδωτική δράση, οκτακοζανόλη, αντιοξειδωτική , καθώς και
  • περίπου 20 διαφορετικά μακρο- και ιχνοστοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του καλίου, ασβεστίου, φωσφόρου, μαγγανίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, σεληνίου, χαλκού, θείου, ιωδίου κ.λπ.).

Το ωμέγα6 λάδι φύτρων σίτου διαφέρει από πολλά φυτικά έλαια σε πολύ υψηλή (πάνω από 70%) και η πιο ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (λινελαϊκό (Ωμέγα-6) οξύ σε αυτό το προϊόν είναι από 45 έως 60%, λινολενικό (Ωμέγα- 3) – έως 11%, η περιεκτικότητα σε ελαϊκό (Ωμέγα-9) οξύ είναι από 12 έως 30%). Επίσης, το έλαιο φύτρων σιταριού περιέχει πολύ λιγότερα κορεσμένα λιπαρά οξέα (παλμιτικό – από 14 έως 17%, στεατικό – από 0,5 έως 2,3%, κ.λπ.).

Η βιταμίνη Ε

  • βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος (μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο θρόμβων αίματος
  • μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και αποτρέπει την εναπόθεσή της στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης)
  • παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του γυναικείου και ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος
  • διεγείρει το έργο του μυϊκού συστήματος
  • σταματά την ανάπτυξη φλεγμονωδών διεργασιών
  • προάγει την απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών από το ανθρώπινο σώμα
  • έχει επουλωτικές (σε πληγές) και ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες.

Το έλαιο φύτρων σίτου περιέχει επίσης βήτα-καροτίνη, η οποία μετατρέπεται στο ανθρώπινο σώμα σε βιταμίνη Α. Η βιταμίνη Α, η οποία προάγει ενεργά το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει πολύ ευεργετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος και των βλεννογόνων και επίσης βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία του τα όργανα της όρασης.

Το έλαιο φύτρων σίτου είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμινών Β (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9), οι οποίες είναι απαραίτητες για την πλήρη λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, «υπεύθυνες» για την καλή κατάσταση των οργάνων της όρασης, το δέρμα, τα μαλλιά και νύχια που συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της αιμοποίησης, στη σύνθεση των ορμονών του φύλου και στην εμβρυογένεση, που ρυθμίζουν το έργο του καρδιαγγειακού, του πεπτικού και του μυϊκού συστήματος.

Ο ψευδάργυρος, υψηλή περιεκτικότητα του οποίου είναι το έλαιο φύτρων σιταριού, εμπλέκεται στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών, των υδατανθράκων και στην αιμοποίηση, στη σύνθεση της ινσουλίνης και των πεπτικών ενζύμων. Αλλά ο ρόλος του ψευδαργύρου στο έργο του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Αυτό το μικροστοιχείο, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή τεστοστερόνης από τον οργανισμό ενός άνδρα, βελτιώνει σημαντικά τη στυτική λειτουργία και ομαλοποιεί τη διαδικασία παραγωγής σπέρματος.

Το σελήνιο που περιέχεται στο έλαιο φύτρων σιταριού, όπως και ο ψευδάργυρος, ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία και έχει πολύ ευεργετική επίδραση στη διαδικασία της σπερματογένεσης. Επιπλέον, το σελήνιο συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία της φυσικής σύνθεσης ινσουλίνης, βελτιώνει την ανοσία και προστατεύει αξιόπιστα τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων από το σχηματισμό πλακών χοληστερόλης πάνω τους.

Το έλαιο φύτρων σίτου περιέχει επίσης ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό – το σκουαλένιο, το οποίο έχει έντονες ανοσοδιεγερτικές, επουλωτικές, βακτηριοκτόνες και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

ΦΑΡΜΑΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ:

Η θεραπευτική δύναμη του λαδιού για το δέρμα οφείλεται στην υψηλή του περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και στην αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, η οποία, όταν χρησιμοποιείται, παρουσιάζει ισχυρές αναπλαστικές, θρεπτικές, ενυδατικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιτοξικές και τονωτικές ιδιότητες. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι όταν το έλαιο φύτρων σιταριού λαμβάνεται από το στόμα, έχει τονωτική και επανορθωτική δράση, αυξάνει την αντοχή σε διάφορες μολυσματικές ασθένειες και την απόδοση, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του σώματος. Μεταξύ άλλων, ομαλοποιεί το μεταβολισμό, τις λειτουργίες των ενδοκρινών αδένων, βελτιώνει την πέψη και προάγει την επούλωση των διαβρώσεων και των ελκών του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΟΛΑΔΙΟΥ:

  • Το έλαιο φύτρων σιταριού διεγείρει όλες τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα.
  •  Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
  •  Απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες από το σώμα.
  •  Καθαρίζει τέλεια το δέρμα του προσώπου και του λαιμού.
  •  Ανακουφίζει από τη φλεγμονή που μπορεί να εμφανιστεί στο δέρμα. Εξαιρετικό για τη θεραπεία της ακμής και των σπυριών στο δέρμα.
  •  Βελτιώνει και εξομαλύνει την επιδερμίδα.
  •  Προωθεί την επούλωση πληγών, εκδορών, εγκαυμάτων.
  •  Δυναμώνει και τονώνει τέλεια το δέρμα.
  •  Προωθεί την καλή κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς.
  •  Βοηθά να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες. Εξαιρετικό για όλους τους τύπους δέρματος.
  •  Βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών της κυτταρίτιδας.
  •  Δυναμώνει τα μαλλιά, τα κάνει υγιή.
  •  Μαλακώνει τέλεια το δέρμα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

  • OMEGA-6 + Βιταμίνη Ε – Έλαιο φύτρων σίτου
  • 60 Κάψουλες 800 mg

ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

SGR Αρ. RU.77.99.88.003.Е.005267.04.15 της 04/03/2015

Τα έγγραφα

ΠιστοποιητικόΜέγεθος: 657,4 kb

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ωμέγα-6 με βιταμίνη Ε, έλαιο φύτρων σιταριού Aurora Vivamus”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ:

Ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών: 1 κάψουλα 1-3 φορές την ημέρα με τα γεύματα. Διάρκεια εισαγωγής – 1 μήνας. Επαναλαμβανόμενα ραντεβού είναι δυνατά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Έλαιο φύτρου σιταριού, κέλυφος (ζελατίνη, γλυκερίνη (πηκτικό), νερό), βιταμίνη Ε.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (% ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΛΑΣ, ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ):

ωμέγα-6 table.png

ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΡΗΣΗΣ:

Ως βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής, για τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και των μαλλιών, με μειωμένο επίπεδο ανδρικών και γυναικείων ορμονών, δερματίτιδα και άλλες αλλεργικές δερματικές παθήσεις. Συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού από δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

Ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος, εγκυμοσύνη, γαλουχία. Πριν από τη χρήση, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ:

Διάρκεια ζωής – 2 χρόνια. Φυλάσσεται σε ξηρό χώρο, προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως και μακριά από παιδιά σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25°C

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!