ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΑντιβακτηριδιακή τσίχλα με βάση τη ρητίνη και το κερί μέλισσας Σιβηρίας για την υγεία των δοντιών. Aurora Vivamus

Αντιβακτηριδιακή τσίχλα με βάση τη ρητίνη και το κερί μέλισσας Σιβηρίας για την υγεία των δοντιών. Aurora Vivamus

Περιγραφή

Η Aurora Silver Gum είναι μια αντιβακτηριδιακή τσίχλα με βάση τη ρητίνη και το κερί μέλισσας Σιβηρίας.

Η Aurora Silver Gum είναι ένα λειτουργικό προϊόν διατροφής και περιέχει αντιμικροβιακά ανόργανα σωματίδια από λεπτώς διασκορπισμένο ανθρακικό ασβέστιο με κολλοειδή σωματίδια αργύρου και άλλων μετάλλων, φυτικά εκχυλίσματα και έλαια που περιλαμβάνονται σε αυτό και στερεά οξέα τροφίμων στην ποσότητα που απαιτείται για την αντίδραση με το ανθρακικό ασβέστιο.

Κατά τη διαδικασία της μάσησης, σε επαφή με τα συστατικά της τσίχλας με το σάλιο, τα στερεά οξέα των τροφίμων διαλύονται και αντιδρούν χημικά με το λεπτώς διασκορπισμένο ανθρακικό ασβέστιο, με αποτέλεσμα το ανθρακικό ασβέστιο να αποσυντίθεται. Ταυτόχρονα, απελευθερώνονται κολλοειδή σωματίδια μετάλλων, φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων που περιέχονται σε λεπτά διασκορπισμένο ανθρακικό ασβέστιο, εμπλουτίζοντας τον οργανισμό με ευεργετικές ουσίες και παρέχοντας αντιμικροβιακή δράση.

Έχει αντιμικροβιακή και ανοσοτροποποιητική δράση.

Χρησιμοποιείται ως μέσο υγιεινής για τη στοματική κοιλότητα. Αποτελεσματικό για την πρόληψη της περιοδοντικής νόσου και διαφόρων ιογενών, βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων της στοματικής κοιλότητας και του ρινοφάρυγγα.

  • Δυναμώνει τα δόντια, τα ούλα
  • Φρεσκάρει την αναπνοή
  • Καθαρίζει το στόμα
  • Αντιμετωπίζει αναπνευστικές παθήσεις
  • Καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν περιοδοντική νόσο και τερηδόνα.
  • Ο αριθμός των τσίχλων σε συσκευασία (blister) — 8 τεμ.

Αντενδείξεις: οξείες μορφές περιοδοντικής νόσου.

Η τσίχλα Aurora Silver Gum είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας, έχει κατατεθεί αίτηση για ρωσικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση αρ. 2015112701 «Αντιβακτηριακή τσίχλα», προτεραιότητας 04/07/2015.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.                                      Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449                      For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αντιβακτηριδιακή τσίχλα με βάση τη ρητίνη και το κερί μέλισσας Σιβηρίας για την υγεία των δοντιών. Aurora Vivamus”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!