ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΕνδυνάμωση δοντιών, ούλων, μείωση φλεγμονών Aurora Vivamus

Ενδυνάμωση δοντιών, ούλων, μείωση φλεγμονών Aurora Vivamus

Περιγραφή

Η τσίχλα Aurora RedOx είναι μια φυσική τσίχλα με αντιοξειδωτικά με βάση τη ρητίνη και το κερί μέλισσας από πεύκη Σιβηρίας.

Η φυσική τσίχλα RedOx Gum παρασκευάζεται με βάση τη ρητίνη και το κερί μέλισσας Σιβηρίας. Περιέχει ένα σύμπλεγμα φυσικών και τεχνητών αντιοξειδωτικών: διυδροκερσετίνη, ασκορβικό οξύ και θειώδες νάτριο. Περιέχει επίσης μια πατενταρισμένη μορφή πυριτίου με υδροξείδιο μαγνησίου. Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

Δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα, μειώνει τη φλεγμονή των ούλων. Προωθεί τον αυτοκαθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Παρέχει πρόληψη ασθενειών της στοματικής κοιλότητας και του ρινοφάρυγγα όπως στοματίτιδα, τερηδόνα, περιοδοντική νόσο, αμυγδαλίτιδα, οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις. Φρεσκάρει την αναπνοή και εξαλείφει τις έντονες οσμές μετά την κατανάλωση κρεμμυδιών, σκόρδου, αλκοόλ.

Έχει αποτελεσματική αντιοξειδωτική δράση. Εξουδετερώνει ιδιαίτερα τις ρίζες ΟΗ.  Προωθεί την αναζωογόνηση του σώματος, βελτιώνει το μεταβολισμό και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στο σωματικό και πνευματικό στρες. Το υδροξείδιο του μαγνησίου, που αποτελεί μέρος του προϊόντος, είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του μυϊκού ιστού. Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του ενδιάμεσου υγρού ομαλοποιώντας το pH, την αγωγιμότητα και την επιφανειακή τάση.

  • Εξαλείφει την κακοσμία του στόματος.
  • Βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας και της περιοδοντικής νόσου.
  • Έχει αναζωογονητική δράση στο σώμα, προάγει την ανάρρωση μετά από σκληρή σωματική και πνευματική εργασία.

Ο αριθμός των τσίχλων σε συσκευασία (blister) — 8 τεμ.

Ειδικές οδηγίες: Μην μασάτε τσίχλα με άδειο στομάχι. Μην την καταπιείτε.
Αντενδείξεις: οξείες μορφές περιοδοντικής νόσου.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.                                      Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449                      For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ενδυνάμωση δοντιών, ούλων, μείωση φλεγμονών Aurora Vivamus”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σύσταση εφαρμογής:

Πριν από τη χρήση, ζεστάνετε το προϊόν στο στόμα για 5-8 δευτερόλεπτα. Μασήστε μετά το φαγητό για 15-20 λεπτά. Οι ειδικοί συστήνουν τους ενήλικες – δύο τσίχλες την ημέρα, τα παιδιά – μία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!