Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

“Πανδημία”…
Είστε σε φόβο, σε πανικό, καθισμένοι μπροστά στην τηλεόραση επαναλαμβάνοντας ατελείωτες κακές ειδήσεις και ιστορίες τρόμου σε όλους τους φίλους και τους συγγενείς σας; Μήπως από φόβο, για τις ειδήσεις βρίσκετε “καταφύγιο” στα γλυκά ή junk food; Αφιερώστε χρόνο για να συζητήσετε όλα τα γεγονότα που δεν μπορείτε να αλλάξετε, και δε βρίσκετε  χρόνο να φροντίσετε την οικογένειά σας;

Αντί να παρακολουθείτε τις ειδήσεις, σχετικά με το πχ. σε ποια χώρα ο αριθμός των ασθενών με κοροναϊό έχει αυξηθεί, δεν είναι καλύτερα να αξιοποιήσετε το χρόνο σας δημιουργικά; Όπως να φτιάξετε τσάι με τζίντζερ, κουρκούμη και βακκίνια, να ξεπλύνετε το λαιμό και τη μύτη με το argent max και να κάνετε ασκήσεις; Και τέλος να υιοθετήσετε κάποια μέτρα για την πρόληψη και γενικά ενίσχυση του οργανισμού;  Για το λόγο αυτό ετοιμάσαμε αυτό το άρθρο.

Είναι σημαντικό να κατανοήστε ότι:

Ο φόβος και ο πανικός δεν είναι λιγότερο μεταδοτικοί από τον κορανοϊό.

Στον κόσμο μας υπάρχουν πράγματα που ελέγχουμε εντελώς, κάποια που ελέγχουμε εν μέρει και κάποια που δεν ελέγχουμε καθόλου. Έτσι, ελέγχουμε πλήρως το πώς αντιδρούμε σε αυτό που συμβαίνει, ελέγχουμε την κατάσταση του οργανισμού μας ως επί το πλείστον, τι θα συμβεί σε άλλες χώρες ή ακόμα και στη χώρα μας – δεν έχουμε σχεδόν κανέναν έλεγχο. Επομένως, για να είναι η ζημιά ελάχιστη κατά την περίοδο αυτή, για να μπορείτε να περάσετε αυτήν την περίοδο κρίσης με το κεφάλι σας ψηλά και σε καλή υγεία, πρέπει να εστιάσετε την ενέργεια και την προσοχή σας όπου μπορείτε να ελέγξετε κάτι, και αυτή είναι η κατάσταση της υγείας σας .

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας με συμπληρώματα AURORA:

Χρησιμοποιήστε νερό με Core-All. Σας συνιστούμε να φτιάξετε αλκαλικό συμπυκνωμένο νερό το πρωί με 1 φακελλάκι Core-All σε μισό λίτρο  νερό και να το πιείτε μισή ώρα πριν από το πρωινό. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ημέρας, εφαρμόζετε τη γενική οδηγία για τη χρήση του προϊόντος, ήτοι 1 φακελάκι ανά 1,5 λίτρο νερού. Νερό κοραλλιών. Με βάση 30 ml ανά 1 κιλό σωματικού βάρους.
Γαργάρες πρωί και βράδυ με λίγο νερό. Όταν εισπνέουμε τον ιό, το πρώτο πράγμα που επηρεάζει είναι οι αμυγδαλές, οπότε είναι σημαντικό να κάνετε καλές γαργάρες.

Το Propolux καταπολεμά επίσης καλά τους ιούς, είναι βολικό να το πάρετε μαζί σας και μετά από κάθε παρουσία σε δημόσιο χώρο για να το χρησιμοποιήσετε. 1 φορά σπρέυ κάθε 4 ώρες.

Si-Energy – μια έγχυση έλατου, η οποία έχει αξιοσημείωτες αντιιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Χρησιμοποιήστε ½ κουτ. με 150 ml νερού δύο φορές την ημέρα χωρίς γεύματα.

Μια σειρά αντιοξειδωτικών για να διαλέξετε:

Για να βελτιώσετε τις προστατευτικές λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος, συνιστούμε τη λήψη:

Ognevitt, In-Aurin, Peptoimmunin, Royal-Jelly, Aqua-Bonus (συνοριακό νερό)

Για να βελτιώσετε την κυτταρική διατροφή, προσθέστε στη διατροφή σας: Omega-3, Lecithin, Silicitin, Spirulina, Green-Kelp, I-Fucus, I-Norm, Lamina-coctail, Aqualamin

Γνωρίζοντας τα κύρια σημεία για τη διατροφή, για την υποστήριξη της ανοσίας, για το πώς να στηρίξετε τις διαδικασίες αποτοξίνωσης στο σώμα, μπορείτε να βοηθήσετε σημαντικά τον εαυτό σας.

Σας συνιστούμε να ομαλοποιήσετε τη διατροφή σας τώρα.

Αυτό είναι το θεμέλιο της ευημερίας μας, της υψηλής ενέργειας και της ισχυρής ασυλίας. Μια δίαιτα πλούσια σε OMEGA 3 και άλλα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα, φυτικές ίνες, μια ποικιλία φυτοθρεπτικών συστατικών με αρκετές πρωτεΐνες και υδατάνθρακες θα πρέπει να είναι η βάση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Facebook Vivamus, FLAVON Συμπληρώματα VIVAMUS

———————————————————————————

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!