ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΩΜΕΓΑ 6 AURORA ΑΠΟ VIVAMUS OMEGA 6+ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε-ΕΛΑΙΟ ΦΥΤΡΟΥ ΣΙΤΟΥ

ΩΜΕΓΑ 6 AURORA ΑΠΟ VIVAMUS OMEGA 6+ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε-ΕΛΑΙΟ ΦΥΤΡΟΥ ΣΙΤΟΥ

Περιγραφή

Από όλα τα έλαια, το φύτρο σιταριού περιέχει τη μέγιστη ποσότητα βιταμίνης Ε, η οποία είναι πολύ ευεργετική για την υγεία και την ομορφιά. Αυτή η βιταμίνη είναι αντιοξειδωτικό. Μας βοηθά να είμαστε υγιείς και όμορφοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ονομάζεται «βιταμίνη νεότητας».

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φυτικού ελαίου σίτου σε σύγκριση με τα περισσότερα φυτικά έλαια είναι η υψηλή περιεκτικότητά του σε «νεανική βιταμίνη» Ε (τοκοφερόλη) – μόνο 100 γραμμάρια ελαίου φύτρου σίτου περιέχει έως και 400 mg αυτού του ισχυρού φυσικού αντιοξειδωτικού (αξίζει να σημειωθεί ότι το έλαιο σίτου περιέχει το μικρόβιο Ε υπάρχει στην πιο ενεργή μορφή άλφα-τοκοφερόλης).

ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΛΑΙΟΥ

Το έλαιο φύτρου σίτου έχει υψηλή θρεπτική και βιολογική αξία και είναι πραγματικά μοναδικό στη βιοχημική του σύνθεση και στις θεραπευτικές του ιδιότητες ενός φυσικού φυτικού προϊόντος. Το κόστος παραγωγής λιπαρού σιταριού είναι αρκετά υψηλό (για την παραγωγή 250 g αυτού του πολύτιμου ελαίου με ψυχρή συμπίεση, πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία περισσότερος από ένας τόνος σιταριού).

Η σύνθεση του ελαίου φύτρου σιταριού περιέχει: απαραίτητα αμινοξέα που δεν συντίθενται από το ανθρώπινο σώμα (τρυπτοφάνη, μεθειονίνη, λευκίνη, βαλίνη, ισολευκίνη κ.λπ.), πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (ωμέγα-6, ωμέγα-3 και ωμέγα-9 οξέα), λίπος και υδατοδιαλυτές βιταμίνες (E, A, D, B1, B2, B3, B5, B6, B9), αντιφλεγμονώδης ουσία allantoin, υψηλή αντιοξειδωτική δράση σκουαλένιο (2-3%), αντιοξειδωτική οκτακοσανόλη, καθώς και περίπου 20 διαφορετικές μακροεντολές και ιχνοστοιχεία (μεταξύ των οποίων – κάλιο, ασβέστιο, φώσφορος, μαγγάνιο, σίδηρος, ψευδάργυρος, σελήνιο, χαλκός, θείο, ιώδιο κ.λπ.), ωμέγα 6.

Το έλαιο φύτρου σίτου διαφέρει από πολλά φυτικά έλαια σε πολύ υψηλό (πάνω από 70%) και η πιο ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6) σε αυτό το προϊόν υπάρχει από 45 έως 60%, λινολενικό (Ωμέγα-3) – έως και 11%, η περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ (ωμέγα-9) είναι από 12 έως 30%). Επίσης, στο φύτρο σιταριού σε πολύ μικρότερη ποσότητα περιέχει κορεσμένα λιπαρά οξέα (παλμιτικό – από 14 έως 17%, στεατικό – από 0,5 έως 2,3%, κ.λπ.).

Η βιταμίνη Ε βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος (μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο θρόμβων αίματος, μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα και αποτρέπει την εναπόθεσή της στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης), και επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του γυναικείου και ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος Διεγείρει το έργο του μυϊκού συστήματος, σταματά την ανάπτυξη φλεγμονωδών διεργασιών, βοηθά στην εξάλειψη επιβλαβών ουσιών από το ανθρώπινο σώμα, έχει επούλωση πληγών και ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες.

Το β-καροτένιο υπάρχει επίσης στο έλαιο φύτρου σίτου, το οποίο μετατρέπεται στο ανθρώπινο σώμα σε βιταμίνη Α. Προωθώντας ενεργά την ανοσία, η βιταμίνη Α έχει πολύ ευεργετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος και των βλεννογόνων και βελτιώνει επίσης σημαντικά τη λειτουργία των οργάνων όρασης.

Το έλαιο φύτρου σίτου είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμινών Β (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9), απαραίτητη για την πλήρη λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, «υπεύθυνη» για την καλή κατάσταση των οργάνων όρασης, του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών που ενεργοποιούνται συμμετοχή στη διαδικασία της αιματοποίησης, της σύνθεσης των ορμονών του φύλου και της εμβρυογένεσης, οι οποίες ρυθμίζουν το έργο των καρδιαγγειακών, πεπτικών και μυϊκών συστημάτων.

Ο ψευδάργυρος, η υψηλή περιεκτικότητα του οποίου διακρίνεται από το έλαιο φύτρου σίτου, συμμετέχει στην πρωτεΐνη, το λίπος, τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και τη διαδικασία σχηματισμού αίματος, στη σύνθεση της ινσουλίνης και των πεπτικών ενζύμων. Αλλά ο ρόλος του ψευδαργύρου στο έργο του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Αυτό το μικροστοιχείο, που παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή τεστοστερόνης από το ανδρικό σώμα, βελτιώνει σημαντικά τη στυτική λειτουργία και ομαλοποιεί τη διαδικασία παραγωγής σπέρματος.

Το σελήνιο, που περιέχεται στο έλαιο φύτρου σίτου, καθώς και ο ψευδάργυρος, ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία και έχει πολύ ευεργετική επίδραση στη σπερματογένεση. Επιπλέον, το σελήνιο συμμετέχει ενεργά στη φυσική σύνθεση της ινσουλίνης, ενισχύει την ανοσία και προστατεύει αξιόπιστα τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων από το σχηματισμό πλακών χοληστερόλης σε αυτά.

Η σύνθεση του φυτικού ελαίου σίτου περιέχει επίσης ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό – σκουαλένιο, το οποίο έχει έντονες ανοσοδιεγερτικές, επούλωση πληγών, βακτηριοκτόνες και αντιμυκητιασικές ιδιότητες.

ΦΑΡΜΑKΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ:

Η θεραπευτική δύναμη του λιπαρού δέρματος εξηγείται από την υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και ένα αντιοξειδωτικό – βιταμίνη Ε, το οποίο, όταν χρησιμοποιείται, παρουσιάζει ισχυρές ιδιότητες αναγέννησης, θρέψης, ενυδάτωσης, αντιφλεγμονώδους, αντιτοξικών και τονωτικών. Πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι όταν παίρνετε λάδι φύτρου σιταριού στο εσωτερικό του, έχει τονωτικό και αποκαταστατικό αποτέλεσμα, αυξάνει την αντοχή σε διάφορες μολυσματικές ασθένειες και είναι πιο αποτελεσματικό και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Μεταξύ άλλων, ομαλοποιεί το μεταβολισμό, τη λειτουργία του ενδοκρινικού αδένα, βελτιώνει την πέψη και προωθεί τη θεραπεία των διαβρώσεων και των ελκών του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

  • OMEGA-6 + Βιταμίνη Ε – Λάδι φύτρου σίτου
  • 60 κάψουλες 800 mg το καθένα

ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

СГ Όχι. RU.77.99.88.003.Е.005267.04.15 από 04/03/2015

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

Ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος, εγκυμοσύνη, θηλασμός. Πριν από τη χρήση, συνιστάται να συμβουλευτείτε γιατρό.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ:

Η διάρκεια ζωής είναι 2 χρόνια. Φυλάσσετε σε ξηρό μέρος, προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως και μακριά από παιδιά, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25 ° C.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Facebook Vivamus, FLAVON Συμπληρώματα VIVAMUS

Ως βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής, για τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και των μαλλιών, με μειωμένο επίπεδο ανδρών και γυναικών ορμονών φύλου, δερματίτιδας και άλλων αλλεργικών δερματικών παθήσεων. Συμβάλλει στην προστασία του σώματος από δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

  • Το έλαιο φύτρου σίτου διεγείρει όλες τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα.
  •  Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
  •  Απομακρύνει επιβλαβείς ουσίες από το σώμα.
  •  Καθαρίζει τέλεια το δέρμα του προσώπου και του λαιμού.
  •  Ανακουφίζει από τη φλεγμονή που μπορεί να εμφανιστεί στο δέρμα. Ιδανικό για τη θεραπεία της ακμής και της ακμής στο δέρμα.
  •  Βελτιώνει και εξομαλύνει την επιδερμίδα.
  •  Προωθεί την επούλωση τραυμάτων, εκδορών, εγκαυμάτων.
  •  Ενισχύει και τονώνει τέλεια το δέρμα.
  •  Προωθεί την καλή κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς.
  •  Βοηθά να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
  •  Βοηθά στην καταπολέμηση των σημείων της κυτταρίτιδας.
  •  Ενισχύει τα μαλλιά, τα κάνει υγιή.
  •  Μαλακώνει τέλεια το δέρμα.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ:

Ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών: 1 κάψουλα 1-3 φορές την ημέρα με τα γεύματα. Η διάρκεια της εισδοχής είναι 1 μήνας. Οι επαναλαμβανόμενες δεξιώσεις είναι δυνατές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Έλαιο φύτρου σίτου, κέλυφος (ζελατίνη, γλυκερίνη (πυκνωτικό), νερό), βιταμίνη Ε.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (% της μάζας της περιεχόμενης κάψουλας, τουλάχιστον):

ωμέγα-6 table.png

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!