Αδυνατίστε με λεκιθίνη

Περιγραφή

Λεκιθίνη για Νευρικό Σύστημα, Ηπατίτιδα, Μεταβολισμό, Παχυσαρκία, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Alzheimer Αθηροσκλήρωση, Δερματικές παθήσεις.

Η λεκιθίνη είναι η βάση του σωστού μεταβολισμού των λιπών στο ανθρώπινο σώμα. Χάρη σε αυτό, οι οξειδωτικές διεργασίες στα ζωντανά κύτταρα επιταχύνονται. Για την πώληση στο κοινό σε φαρμακεία και εξειδικευμένα καταστήματα, γραφεία πωλήσεων ως βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής.Όταν στον ενήλικα άνθρωπο, ειδικά ένα παιδί, η ποσότητα της λεκιθίνης κανονικά βελτιώνει την γενική κατάσταση του καρδιαγγειακού συστήματος, στην μέγιστη απορρόφηση των βιταμινών A, K, E, και D, δεν υπάρχει διέγερση του σχηματισμού της αιμοσφαιρίνης και των ερυθρών αιμοσφαιρίων, και η διέγερση της έκκρισης χολής, αυξημένη αντίσταση οργανισμό με τις επιπτώσεις των τοξικών ουσιών.Η λεκιθίνη βρίσκεται σε όλους τους ιστούς και σχεδόν σε όλα τα υγρά των ζώων και των φυτών. Η φυσική πηγή τροφής της λεκιθίνης είναι το κρέας ζώων, πτηνών και ψαριών. Για την κατασκευή ενός προσθέτου τροφίμων λεκιθίνης που εξάγεται από τα υποπροϊόντα της άλευρο σόγιας και έλαιο σόγιας, από την πραγματική σπόρο σόγιας, ηλίανθου και σταφυλιού.

Η λεκιθίνη ανακαλύφθηκε από τον Γάλλο επιστήμονα Maurice Gobley το 1950, ανακαλύπτοντάς τον στον κρόκο αυγού. Ο κρόκος αυγού άρχισε αμέσως να χρησιμοποιείται ως πηγή λεκιθίνης. Ωστόσο, αργότερα αποδείχθηκε ότι στη σόγια η λεκιθίνη είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι στον κρόκο.

Τι είναι η λεκιθίνη;

Ο όρος “λεκιθίνη” έχει δύο σημασίες, σημασιολογικά σχετικές μεταξύ τους, αλλά εξακολουθεί να έχει μια θεμελιώδη διαφορά. Biochemical όρος «λεκιθίνη» χρησιμοποιείται ως συνώνυμο για φωσφατιδυλοχολίνη, ένα σημαντικό μόρια των κυτταρικών μεμβρανών. Εμπορική όρος «λεκιθίνη» αναφέρεται σε φυσικό μίγμα διαφόρων λιπών (συμπεριλαμβανομένων γλυκολιπίδια, τριγλυκερίδια, στερόλες και σφιγγολιπίδιο) και κάποια λιπαρά οξέα, υδατάνθρακες και βιταμίνες.

Η λεκιθίνη είναι απαραίτητη για κάθε οργανισμό. Αυτή είναι η κύρια ουσία μέσω της οποίας σχηματίζεται ο διακυτταρικός χώρος (διακυτταρική μήτρα), το νευρικό σύστημα λειτουργεί σωστά, τα εγκεφαλικά κύτταρα λειτουργούν κανονικά. Η λεκιθίνη είναι ένα από τα βασικά υλικά του ήπατος. Απαιτείται επίσης από το σώμα ως δομικό υλικό για την επιδιόρθωση κατεστραμμένων κυττάρων. Η λεκιθίνη είναι ο κύριος φορέας για την παροχή θρεπτικών ουσιών, βιταμινών και φαρμάκων στα κύτταρα. Αυτή η ουσία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εμποδίζει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Η έλλειψη λεκιθίνης στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της επίδρασης των φαρμάκων, της άνοιας, της νόσου του Parkinson, της σκλήρυνσης κατά πλάκας και άλλων ασθενειών του νευρικού συστήματος.

Είναι αρκετά δύσκολο να υπερεκτιμηθεί η σημασία της λεκιθίνης, επειδή αντιπροσωπεύει το 30% της εγκεφαλικής μάζας, ενώ το 17% του περιφερικού νευρικού συστήματος είναι το κεντρικό θρεπτικό συστατικό για τις νευρικές απολήξεις. Εάν δεν υπάρχουν αρκετά φωσφολιπίδια στο σώμα του ενήλικα, αυτό θα οδηγήσει σε μειωμένη προσοχή και μνήμη, κόπωση, υπερβολική εργασία και νευρική ευερεθιστότητα.

Η λεκιθίνη είναι απαραίτητη για την αδιάλειπτη λειτουργία του ήπατος: στόχος της είναι να ομαλοποιήσει τη συνοχή της χολής στο σώμα, για να βοηθήσει στη μεταφορά των λιπών από τα ηπατικά κύτταρα.

Η λεκιθίνη είναι η βάση για τη σωστή ανταλλαγή λιπών. Χάρη σε αυτό, οι οξειδωτικές διεργασίες στα ζωντανά κύτταρα επιταχύνονται. Όταν στον ενήλικα άνθρωπο, ειδικά ένα παιδί, η ποσότητα της λεκιθίνης κανονικά βελτιώνει την γενική κατάσταση του καρδιαγγειακού συστήματος, στην μέγιστη απορρόφηση των βιταμινών A, K, E, και D, δεν υπάρχει διέγερση του σχηματισμού της αιμοσφαιρίνης και των ερυθρών αιμοσφαιρίων, και η διέγερση της έκκρισης χολής, αυξημένη αντίσταση οργανισμό με τις επιπτώσεις των τοξικών ουσιών.

Όταν η αποτυχία λεκιθίνη σώμα σας δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις βιταμίνες Α, D, Ε και Κ σε συνδυασμό με δίαιτα απαιτούμενη ποσότητα της πέψης λεκιθίνης σας και η χρήση αυτών των βιταμινών είναι βελτιωμένη κατά 100% ή περισσότερο, ανάλογα με την τρέχουσα ανεπάρκεια της λεκιθίνης στη διατροφή σας.

Το σώμα μας αποτελείται από 600 τρισεκατομμύρια κύτταρα για διάφορους σκοπούς και όλοι τους είναι καταναλωτές λεκιθίνης.

Ιδιαίτερα απαραίτητο για τη λεκιθίνη ηλικιωμένους, επειδή με την πάροδο του χρόνου το περιεχόμενο της λεκιθίνης στο σώμα μειώνεται. Ένας μεγάλος κίνδυνος είναι η έλλειψη λεκιθίνης στη διατροφή των μικρών παιδιών. Η λεκιθίνη, η οποία ελήφθη από ένα παιδί τα πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι υψίστης σημασίας για την ανάπτυξή του.

Αν ασκείτε συνεχώς για να βελτιώσετε τον μυϊκό τόνο, αυξάνεται η περιεκτικότητα λεκιθίνης στους μυς. Αυτή η αύξηση της λεκιθίνης στους μυς συμβάλλει εν μέρει στην αύξηση της αντοχής τους.

Η ίδια λεκιθίνη στο ανθρώπινο σώμα είναι πολύ μικρή. Το ανθρώπινο σώμα, κατά μέσο όρο, περιέχει περίπου 300 g της δικής του λεκιθίνης.

Τι είναι χρήσιμη λεκιθίνη;

 • Η λεκιθίνη απαιτείται από το σώμα ως δομικό υλικό για την ανανέωση των κατεστραμμένων κυττάρων.
 • Βελτιώστε την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Βοηθά στην ανακούφιση του αρθριτικού πόνου.
 • Βελτιωμένη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των κυττάρων
 • Βελτιωμένη μνήμη, ταχύτητα απόκρισης και ικανότητα εκμάθησης.
 • Για φυσιολογική ηπατική λειτουργία και ταχεία αναγέννηση κυττάρων.
 • Η λεκιθίνη είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά των λιπών και του μεταβολισμού των λιπών.
 • Προκαλεί βελτίωση της αναπαραγωγικής λειτουργίας και της κανονικής ενδομήτριας ανάπτυξης του παιδιού.
 • Προφύλαξη από τη χολολιθίαση.
 • Βελτιωμένο δέρμα και τρίχα.
 • Βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της μυϊκής αντοχής.
 • Η λεκιθίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.
 • Η λεκιθίνη μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα.
 • Με έλλειψη λεκιθίνης μειώνεται η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων.

Ενδείξεις χρήσης:

 • με μολυσματικές ασθένειες και λειτουργικές διαταραχές του νευρικού συστήματος.
 • με οξεία ηπατίτιδα, συμπεριλαμβανομένων χρόνιων?
 • με διαταραχές της παχυσαρκίας και του μεταβολισμού των λιπιδίων.
 • με σκλήρυνση κατά πλάκας.
 • με καρδιαγγειακές παθήσεις.
 • Τη νόσο του Alzheimer και την αθηροσκλήρωση.
 • με συστηματικές δερματικές παθήσεις, όπως η νευροδερματίτιδα ή η ψωρίαση.

Περιγραφή

 • Πρόσθετο τροφίμων Λεκιθίνη σόγιας “Lecithin TUBE” (E322)
 • Υγρή μορφή σε τυμπάνες, καθαρό βάρος 100 g.

Παράγεται σύμφωνα με:

GOST 32052-2013

Σύνθεση:

Λεκιθίνη σόγιας. Δεν περιέχει ΓΤΟ.

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g προϊόντος:

 •  πρωτεΐνες – 0,10 g,
 •  λίπη – 1,5 g,
 •  υδατάνθρακες – 76 g.

Ενεργειακή αξία 100 g:

 •  590 kcal / 2470 kJ.

Σύσταση για χρήση:

Το συνιστώμενο επίπεδο ημερήσιας πρόσληψης είναι 5-6 g για έναν ενήλικα και 1-4 g για τα παιδιά.

Περιοχή χρήσης:

Ως πρόσθετο στην τροφή, μια πρόσθετη πηγή φωσφολιπιδίων, νικοτιναμίδης, παντοθενικού οξέος, φολικού οξέος, βιοτίνης.

Αντενδείξεις:

Ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος.

Συνθήκες αποθήκευσης:

Φυλάσσεται σε στεγνό, προστατευμένο από φως χώρο σε θερμοκρασία 5-25 ° C και σχετική υγρασία αέρα όχι μεγαλύτερη από 80%. Διάρκεια ζωής: 1 έτος από την ημερομηνία κατασκευής

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116 6980 667655 6944 115449

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα