Αρχική VivamusΣυμβουλες ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ SUNTREX D3 5000IU

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ SUNTREX D3 5000IU

by NIKOLE

SUNTREX D3 : Καλύτερη μορφή βιταμίνης D
Η Suntrex D3 περιέχει βιταμίνη D3 που προέρχεται από λειχήνες, επίσης γνωστή ως χοληκαλσιφερόλη. Είναι η βιολογικά ενεργή μορφή βιταμίνης D που παράγει φυσικά το σώμα σας όταν εκτίθεται σε ηλιακό φως.

ΑΛΛΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ:  Κατώτερη βιταμίνη D
Πολλά συμπληρώματα βιταμίνης D παρασκευάζονται με D2, επίσης γνωστά ως εργοκαλσιφερόλη. Είναι μια φθηνότερη και λιγότερο βιοδραστική μορφή βιταμίνης D που συνήθως υπάρχει στα συμπληρώματα.

SUNTREX D3 VEGAN
H Suntrex D3 είναι μια φυτική φόρμουλα που είναι ιδανική για όποιον ακολουθεί έναν τρόπο ζωής με βάση τα φυτά ή θέλει να ελαχιστοποιήσει τη χρήση και την κατανάλωση ζωικών προϊόντων.

ΑΛΛΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: Προέρχονται από ζώα
Πολλά συμπληρώματα βιταμίνης D παρασκευάζονται από λανολίνη, ένα κερί που εκκρίνεται από μαλλί προβάτου, καθιστώντας τα απαράδεκτα για άτομα που ακολουθούν έναν vegan ή φυτικό τρόπο ζωής.

SUNTREX D : Εύκολη στη λήψη υγρή μορφή
Το Suntrex D3 είναι μια υγρή φόρμουλα με γλυκιά, ήπια γεύση. Το βαθμονομημένο σταγονόμετρο καθιστά εύκολο να έχετε μια συνεπή μερίδα κάθε φορά. Κατεβαίνει εύκολα και απορροφάται γρήγορα.

ΑΛΛΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: Δύσκολες στην κατάποση (πχ. χάπι, δισκίο)
Τα περισσότερα συμπληρώματα βιταμίνης D διατίθενται σε μορφή χαπιού ή δισκίου. Είναι δύσκολο να αφομοιωθούν, απορροφούνται ελάχιστα σε σύγκριση με τα υγρά και είναι τραχύ σε ευαίσθητα πεπτικά συστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βιταμίνη SUNTREX D3 μπορείτε να δείτε και άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας www.vivamus.gr κάνοντας αναζήτηση με το όνομά της.

Για να την προμηθευτείτε, πατήστε εδώ. 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!