Αρχική VivamusΣυμβουλες Τέλος στην απώλεια μαλλιών, και ανανέωση χρώματος και όγκου με προιοντα FLAVON!

Τέλος στην απώλεια μαλλιών, και ανανέωση χρώματος και όγκου με προιοντα FLAVON!

by NIKOLE

Ίσως ο τίτλος του άρθρου, δημιουργεί επιφυλάξεις σε πολλούς από εσάς. Πιθανά δε μια τέτοια εξέλιξη να εκτιμάται στις ημέρες μας ως εξωπραγματική – εκτός και αν κάποιος μπει στη διαδικασία της εμφύτευσης με ότι αυτή συνεπάγεται- .

Και όμως είναι απόλυτα αληθινή!

Η απώλεια μαλλιών, για εμάς τους ολιστικούς θεραπευτές, συνιστά απόρροια του γενικότερου εκφυλισμού του οργανισμού και της υπερτοξίνωσης. Κατά συνέπεια, τα θρεπτικά στοιχεία δεν μπορούν να φθάσουν στα τριχοειδή αγγεία και να θρέψουν τα κύτταρα γενικά και ειδικότερα και αυτά του τριχωτού της κεφαλής. Γνωρίζοντας λοιπόν την αιτία της απώλειας αλλά και του αποχρωματισμού των μαλλιών -ανάλογα με την ηλικία-  αντιλαμβανόμαστε ότι οποιαδήποτε συνθήκη αποτροπής ή αντιστροφής που θα είχε ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα μεταφοράς και θρέψης, θα οδηγούσε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όνειρο των περισσοτέρων ανθρώπων!

Να όμως που η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ & Η ΘΡΕΨΗ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ FLAVON και ο εφιάλτης ανδρών από μικρές ηλικίες αλλά και γυναικών -μετά την εμμηνόπαυση κυρίως-  παύει να υφίσταται.

Και σημειώνω αυτά μετά λόγου γνώσεως, καθώς για εμάς στο Κέντρο VIVAMUS η Αποτοξίνωση συνιστά τη βάση για την οποιαδήποτε αγωγή για πρόληψη, διατήρηση αποκατάσταση.

Συγκεκριμένα λοιπόν παραδείγματα τόσο από το Οικογενειακό όσο και από το Φιλικό μου περιβάλλον ατόμων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα (πρώτιστα δε η Μητέρα μου που το παρατήρησε αναπόφευκτα, γιατί το θέμα των μαλλιών ήταν βασικό για την ίδια) διαπιστώσαμε – με ντοκουμέντα φωτογραφικά μάλιστα- την ανάπτυξη μαλλιών, τον πολλαπλασιασμό τους και συνάμα φύτρες στο χρώμα που είχε μέχρι της εμφάνισης των άσπρων τριχών. Φυσικά μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά που δημιουργήθηκε! Το μοιραστήκαμε και με άλλα άτομα σε σεμινάρια που έγιναν με τα προϊόντα FLAVON και σιγά σιγά άρχισαν να το παρατηρούν και εκείνα, παράλληλα με τη βελτίωση σε παθήσεις που είχαν.

Μη διστάσετε λοιπόν! Η Φύση (ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ με τα ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ & τις ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας για να σας στείλουμε τα προϊόντα για εσάς και τα Μέλη της Οικογενείας σας. Παράλληλα δε, για όσους επιθυμήσουν, ανοίγεται μια πόρτα καριέρας με σύνταξη (σύνηθες στο εξωτερικό) με τη σύσταση ατόμων αφού αποφασίσετε να γίνετε Ενεργά Μέλη εσείς .

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει στην κατηγορία προϊόντα υποκατηγορία διατροφικά συμπληρώματα (πατήστε εδώ όπου θα δείτε τα προϊόντα και πληροφορίες.

Σας περιμένουμε είτε στο email είτε στα τηλέφωνα 210 9769116, 6944 115449, 6980 667655

Μη χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στα Μαλλιά σας Ζωή και όχι Μόνο! ΠΡΟΙΟΝΤΑ FLAVON ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ!

ΚΕΝΤΡΟ VIVAMUS ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΥΕΞΙΑΣ

www.vivamus.gr

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!