Αρχική VivamusΠαθήσεις Προστατίτιδα?Μειωμένη Στύση? Καρδιά? ECHINOMIN

Προστατίτιδα?Μειωμένη Στύση? Καρδιά? ECHINOMIN

by NIKOLE

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ  ΜΕ ECHINOMIN!

Τον τελευταίο καιρό, συχνά ακούμε και διαπιστώνουμε, ότι όχι μόνο ηλικιωμένοι αλλά και νέοι άντρες υποφέρουν από προβλήματα του ουρογεννητικού. Είτε αυτά αφορούν σε θέματα στύσης και “επιδόσεων”, είτε σε αζωοσπερμία είτε σε προδιάθεση προστατίτιδας (στοιχεία που τα επισημαίνουμε στις περισσότερες από τις χαρτογραφήσεις σε νέους κυρίως λόγω του τρόπου της ζωής τους και της διατροφής τους.

Ειδικότερα για την προστατίτιδα,  φαίνεται και σύμφωνα με τη στατιστική,  ότι συνιστά μία από τις συχνότερες ουρογεννητικές παθήσεις των ανδρών. Το δυσάρεστο δε είναι ότι υπολογίζεται ότι ο ένας στους δύο άνδρες θα την εκδηλώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, συχνά πριν από τα 50 του χρόνια.

Πέρα από τους άνδρες που γνωρίζουν ότι πάσχουν από προστατίτιδα (κυρίως οι υπερήλικες) υπάρχουν και κάποι κυρίως πολύ νεώτεροι που δεν το γνωρίζουν καθώς αγνοούν τα προειδοποιητικά συμπτώματά της. Κατά συνέπεια καθυστερούν να απευθυνθούν στον γιατρό, γεγονός που καταλήγει σε επιδείνωση με επιπλοκές που επίσης δε γνωρίζουν.

Στο Κέντρο VIVAMUS χάρη στη συσκευή χαρτογράφησης SENSITIV IMAGO, μπορούμε έγκαιρα και πολύ γρήγορα (ακόμα και σε νέους 35 ετών έχουμε διαγνώσει την προδιάθεση προστατίτιδας, αζωοσπερμίας κλπ παθήσεων του ουρογεννητικού καθώς και τους πιθανούς μικροοργανισμούς που επηρεάζουν, χωρίς καμία παρεμβατική διαδικασία. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απαιτείται μόνο η επαφή με ένα κύλινδρο και η τοποθέτηση ακουστικών στο κεφάλι. Η δε αποκατάσταση βασίζεται τόσο με συνεδρίες βιοσυντονισμού, όσο και σε διατροφικά συμπληρώματα και σκευάσματα. Τέλος, η επιλογή αλλαγής του τρόπου ζωής, που αφορά στο ίδιο τον πάσχοντα, ολοκληρώνει ένα πλαίσιο επιτυχημένης αντιμετώπισης και αυτοϊασης.

Πριν προχωρήσουμε στο σκεύασμα που προτείνουμε έχοντας ήδη διαπιστώσει τα αποτελέσματα σε πολλούς πάσχοντες, μια συνοπτική ανάλυση σχετικά με την προστατίτιδα.

1. Είναι φλεγμονή του προστάτη και συχνά συνοδεύεται από τη διόγκωσή του. Ο προστάτης είναι αδένας με μέγεθος καρυδιού που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη των ανδρών. Έχει ως κύριο ρόλο την παραγωγή του υγρού που τρέφει και μεταφέρει τα σπερματοζωάρια (λέγεται σπερματικό υγρό).

2. Δεν είναι μία ενιαία πάθηση. Με τον όρο «προστατίτιδα» ουσιαστικά περιγράφεται μία ομάδα διαταραχών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ουρολογικά συμπτώματα, δυσκολίες ή πόνο στην εκσπερμάτιση και πόνο στο περίνεο (είναι η περιοχή ανάμεσα στα έξω γεννητικά όργανα και τον πρωκτό) ή χαμηλά στη μέση.

Οι διαταραχές αυτές είναι είτε βακτηριακές – που οφείλονται σε είσοδο και ανάπτυξη μικροβίων στον προστάτη και είναι λιγότερο συχνές- είτε μη-βακτηριακές. Μεταξύ των παραγόντων που μπορεί να πυροδοτήσουν την προστατίτιδα (εκλυτικοί παράγοντες) συμπεριλαμβάνονται το στρες, οι νευρολογικές βλάβες του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος (π.χ. εξαιτίας τραυματισμού ή εγχείρησης) και οι ουρολοιμώξεις. Έχει επίσης σχετισθεί με αυτοάνοσα νοσήματα, όπως το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, καθώς και βακτήρια του ουροποιητικού που εισέρχονται στον προστάτη (π.χ. μέσω της σεξουαλικής επαφής) και τον μολύνουν (η πιο συνήθης αιτία).

3. Δεν είναι αθώα. Αν και η προστατίτιδα δεν είναι κακοήθης νόσος ούτε υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του προστάτη, μπορεί να έχει αρκετές και σοβαρές επιπλοκές αν αφεθεί χωρίς θεραπεία. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η είσοδος βακτηρίων στο αίμα (βακτηριαιμία ή σήψη), η φλεγμονή στο σωληνοειδές όργανο που ενώνει τον όρχι με τον σπερματικό πόρος (λέγεται επιδιδυμίδα), η δημιουργία κοιλότητας με πύον μέσα στον προστάτη (απόστημα προστάτου), διαταραχές του σπέρματος και υπογονιμότητα (αυτές παρατηρούνται σε περίπτωση χρόνιας και ασυμπτωματικής προστατίτιδας).

Σε περιπτώσεις ανθρώπων που εξετάζουμε με τη συσκευή βιοσυντονισμού, όπου μπορούμε να διαπιστώσουμε και την επιβάρυνση από τροφές – ποτά, διαπιστώνουμε ότι ο καφές, το ποτό και το κάπνισμα, συμβάλλουν σημαντικά στην εμφάνιση των παθήσεων του ουρογεννητικού όλο και σε μικρότερες ηλικίες. Η διακοπή τους δε, συνοδεύεται από εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση όμως πέρα από τα όσα μπορεί να κάνει κάποιος από μόνος του στην καθημερινή του ζωή, η επιστήμη έρχεται συνοδοιπόρος για να βοηθήσει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΔΡΑΣΗ ECHINOMIN

Ένα εξαιρετικό ρωσικό προϊόν της εταιρείας AURORA (μπορείτε να δείτε σχετικά προϊόντα της εταιρείας στην ιστοσελίδα μας) είναι το ECHINOMIN.

To έχουν δοκιμάσει τόσο υπερήλικες, ηλικιωμένοι και η ενοχλητική ανάγκη να πηγαίνουν στην τουαλέττα μία ή και περισσότερες φορές το βράδυ, γεγονός που αυξάνει την αίσθηση κόπωσης λόγω του διακοπτόμενου ύπνου- περιορίστηκε άμεσα (3-4 ημέρες σε κάποιες περιπτώσεις) ή έπαψε τελείως), όσοι και νέοι. Η αυτοίαση και το επίπεδο υγείας ενισχύεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι ότι ως προϊόν έχει πολλές δράσεις και μπορεί να δοθεί και για όλες τις ακόλουθες παθήσεις:

Το ECHINOMIN έχει τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα:

  • αποκαθιστά την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση και το καρδιαγγειακό σύστημα,
  • ομαλοποιεί το επίπεδο των ορμονών φύλου.
  • ομαλοποιεί τη λειτουργία του αδένα του προστάτη, διατηρεί την πλήρη αναπαραγωγική λειτουργία στους άνδρες, βελτιώνει την ισχύ,
  • έχουν ανοσοδιεγερτικά και ακτινοπροστατευτικά αποτελέσματα.
  • επιταχύνει τη διαδικασία αναγέννησης των ιστών.
  • βελτιώνει την προσοχή, τη μνήμη, την ικανότητα συγκέντρωσης, τη μείωση της κούρασης.
  • βελτιώνει τη λειτουργία της αντιοξειδωτικής άμυνας του σώματος.

Aποκτήστε την αυτοπεποίθησή σας ξανά και προστατέψτε την υγεία σας με το ECHINOMIN.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το σχετικό μας αφιέρωμα στην κατηγορία προϊόντα πατώντας εδώ

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!