Αρχική VivamusΔιατροφη Συνταγες Βατομουρα & χυμος νεοτητας

Βατομουρα & χυμος νεοτητας

by NIKOLE

Μια ακόμα λιχουδιά με βάση τα φρούτα. Σίγουρα προτιμάμε τα φρέσκα αλλά στην περίπτωση που δεν είναι της εποχής και θέλετε να γευτείτε τη συγκεκριμένη συνταγή, μπορείτε να δοκιμάσετε (το λέω με … βαριά… καρδιά) και τα κατεψυγμένα. Σε αυτή την περίπτωση ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΗ! Το ίδιο ισχύει και εφόσον δεν φτιάξετε γάλα από αμύγδαλα εσείς (βλ. εδώ) αλλά αγοράσετε.

Τα οφέλη αυτού του συνδυασμού τροφών πολλαπλά. Ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι τα μούρα ενεργοποιούν αποτοξινωτικά ένζυμα και το τζίντζερ βοηθά στην καλύτερη πέψη.

Ποσότητα: Δύο μερίδες

Υλικά:
1 φλυτζάνι κόκκινα βατόμουρα χωρίς ζάχαρη, ¾ του φλυτζανιού γάλα αμυγδάλου ή γάλα από ρύζι, ¼ του φλυτζανιού κεράσια ή φράουλες, 1 ½ κουταλιά του φαγητού μέλι, 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ, 1 κουταλιά λιναρόσπορο και 1-2 κουταλιές φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού.

Βάλτε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ και προσθέστε ελάχιστο λεμόνι για να δώσει γεύση. Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρετε σε δύο ποτήρια. ΟΧΙ ΠΑΓΟ (όπως θα δείτε στο βίντεο, το οποίο δεν μπορώ να τροποποιήσω)

Καλή απόλαυση

http://www.pathfinder.gr/stories/4416780/smoothies-ti-einai-kai-pos-tha-ta-ftiaxete/

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!