Αρχική VivamusΑνθρώπινο Σώμα ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΙΛΙΓΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ VIVAMUS

ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΙΛΙΓΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ VIVAMUS

by NIKOLE

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

Το ποσό που δαπανάται σε χάπια για πονοκεφάλους και ημικρανίες κάθε  χρόνο φθάνει τα 31δις δολλάρια! Είναι τρελλό. Συνήθως δε οι αιτίες περιβάλλονται από κάποιο μυστήριο, άγνωστο ή περίπλοκο λόγο. Αποδίδονται δε σε κατάθλιψη ή/και άγχος. Στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν είναι ο λόγος. Αντίθετα είναι πολύ απλός, αν κοιτάξουμε το σώμα ως ένα σύνολο.

Συνήθως οι άνθρωποι όταν πονάει το κεφάλι τους σκέφτονται ότι το πρόβλημα απορρέει από αυτό. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως παρά μόλις πιθανά σε ένα ποσοστό που μόλις αγγίζει το 1%.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον πονοκέφαλο ή την ημικρανία (παρεμπιπτόντως η ημικρανία αφορά πιο σοβαρό πονοκέφαλο που μπορεί να εμπλέξει ευαισθησία στο φως, τάση για ζαλάδα και εμετό) είναι το ιστορικό. Σημαντικό να αναζητήσετε αν υπάρχει κάποιο μοτίβο που σχετίζεται με αυτούς τους πονοκεφάλους.

Μπορεί να αφορά σε προβλήματα της μύτης (πχ συσχετισμός με ορισμένα ρινικά (ανατομικά) προβλήματα, φλεγμονές (ιγμορίτιδα, ρινοκολπίτιδα, κολπίτιδα), ή εμμηνορροϊκό κύκλο –να εμφανίζεται έτσι σε μηνιαία βάση .-Σημαντικό να απομονώσετε με αυτόν τον τρόπο την αιτία. Η μπορεί να είναι συνέπεια κάποιου τραυματισμού ή να προκλήθηκε μετά από κατανάλωση ποτού το προηγούμενο βράδυ και υποφέρετε από hangover (νοιώθετε σαν μεθυσμένοι) ή λόγω διακοπής κατανάλωσης καφέ ( η οποία συνοδεύεται από κάποια συμπτώματα στέρησης –αποτοξίνωσης αλλιώς στερητικό σύνδρομο) ή να συνιστά πρόβλημα αλλεργίας.

ΟΜΩΣ ΤΟ 90% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Χ Ο Λ Η Δ Ο Χ Ο   Κ Υ Σ Τ Η!

Αν κάτι τέτοιο σας κάνει να αμφισβητείτε την ισχύ του , το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα αμέσως, είναι να βάλετε τα χέρια σας πάνω από τη χοληδόχο κύστη και να πιέσετε. Η χοληδόχος κύστη βρίσκεται κάτω από τα πλευρά δεξιά. Πιέστε προς τα μέσα και κρατήστε το χέρι σας για περίπου 2 λεπτά. Αν ο πονοκέφαλος μειώνεται ή /και εξαφανίζεται τότε ξέρουμε ότι αυτός είναι ο λόγος. Και φυσικά έχει άμεση σχέση με την τροφή. (Για αυτό προτείνουμε αλλαγή διατροφής και διατροφικά συμπληρώματα FLAVON – βλ. στην ιστοσελίδα μας & thefinchleyclinic.gr \https://www.thefinchleyclinic.gr/shop/products.php?pse=gallbladder. Σε αυτά θα δείτε και την εξαιρετική σειρά αποτοξίνωσης του ήπατος (συκωτιού) με προϊόντα της globalhealingcenter κορυφαία όπως το κιτ GHC Liver Cleanse Kit εδώ . Eπιπλέον το Livatrex εδώ  και

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΟΛΗΣ ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ!! ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΑ EPSOM (OXYPOWDER )& LIVATREX

Αρκετές φορές όταν καταναλώνεται πολλούς ξηρούς καρπούς ή φυστικοβούτυρο, κάνοντας αλλαγή σε μια πιο υγιεινή διατροφή μπορεί να ευαισθητοποιήσετε τη χοληδόχο, αν από την άλλη καταναλώνετε junk food επίσης. Στην ουσία αυτό που συμβαίνει είναι η ευερεθιστότητα ενός νεύρου που ονομάζεται φρενικό και φθάνει ψηλά διαμέσου του δεξιού ώμου στο κεφάλι. Το ίδιο ισχύει και με την Κινεζική Ιατρική που αναφέρεται σε συγκεκριμένο Μεσημβρινό της χοληδόχου κύστης, που φθάνει μέχρι την κορυφή του κεφαλιού. Μπορεί όμως να περάσει και από την αριστερή πλευρά. Αυτό εξαρτάται από το αν έχετε πεπτικό πρόβλημα. Πάντως το 90% των περιπτώσεων αφορά τη χοληδόχο και αρκεί η αλλαγή διατροφής και η κατανάλωση ποιοτικών διατροφικών συμπληρωμάτων.

ΑΥΧΕΝΑΣ

5% των περιπτώσεων αφορά ένα πιάσιμο νεύρου στον αυχένα και αυτό που χρειάζεστε είναι έναν χειροπράκτη. Εφόσον “ευθυγραμμιστεί” ο αυχένας σας και εξαφανιστεί ο πονοκέφαλος γνωρίζουμε ότι προέρχεται από αυτή την αιτία. Αν όμως επιστρέφει και επαναλαμβάνεται , τότε καταλαβαίνουμε ότι οφείλεται σε κάποιαν άλλη αιτία.

ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ

2% οφείλεται στη μύτη (ήδη αναφερθήκαμε). Εύκολα κατανοητό γιατί αν υπάρχει ρινική συμφόρηση μπορεί να επιστρέψει πίσω από το λαιμό μέχρι ψηλά στα αυτιά και αυτή η πίεση θα προκαλέσει πονοκέφαλο. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα για την αποκατάσταση της ρινικής κοιλότητας. Το kale shake το πρωί (δηλ. ρόφημα με λαχανίδα εξαιρετικό – υπάρχουν αρκετά στο διαδίκτυο ίσως ανεβάσουμε κάποιο και εμείς) λόγω υψηλού ποσοστού βιταμίνης Α. Μπορείτε επίσης να καταναλώσετε ραπανάκια – ιδανικά για να τραβήξουν τη βλέννα από το σώμα  και τη ρινική κοιλότητα 0 αυτό θα καθαρίσει την κοιλότητα- ή/και να καταναλώσετε FLAVON κορυφαία διατροφικά συμπληρώματα από 100% Βιολογικά Φρούτα και Λαχανικά ή προϊόντα όπως το Allertrex εδώ ή και εδώ λοιπά προϊόντα

2% ΕΜΜΗΝΟΡΥΣΙΑ

 Εάν υποφέρετε από πονοκεφάλους την περίοδο της εμμηνορρυσίας, τότε οι ωοθήκες σας απαιτούν υποστήριξη. DETOXADINE εδώ και εδώ

1% ΠΑΛΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ

Μόλις 1% αποτελεί το ποσοστό πρόκλησης πονοκεφάλου που μπορεί να οφείλεται σε παλιά τραύματα στο κεφάλι. Ογκο που είναι πάρα πολύ σπάνιο Αν αναλύσατε όλους τους προηγούμενουςλόγους και δεν εμπίπτει σε κανέναν τότε θα χρειαστεί να κάνετε τεστ για να διαπιστώσετε αν πρόκειται πραγματικά για πονοκέφαλο. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι που ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για όγκο, που είναι κάτι πολύ σπάνιο, ενώ μπορεί ν πρόκειται για κάτι πολύ απλό όπως όλες οι άλλες αιτίες, με αποτέλεσμα να κερδίσετε χρόνο και χρήματα.

ΜΟΛΥΝΣΗ  ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ

Αν έχετε πυρετό και αισθάνεστε κόπωση ίσως να οφείλεται σε μόλυνση. Μην το αποκλείετε ιδιαίτερα αν έχετε και δερματική αντίδραση στο σώμα σας.

ΑΛΛΕΡΓΙΑ

Σε κάτι, τροφή (πολλοί άνθρωποι νοιώθουν πονοκέφαλο μετά την κατανάλωση γλουτένης : πρωτείνη του γάλακτος ) ή γάλα ή κάποιου άλλου είδους αλλεργία που θα μπορούσε να πυροδοτήσει τον πονοκέφαλο. Ετσι, εδώ αναφερόμαστε είτε σε τροφική αλλεργία ή εποχική.Allertrex εδώ ή και εδώ λοιπά προϊόντα

ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΛΟΓΩ ΚΑΦΕΙΝΗΣ

Ηδη αναφερθήκαμε ή

HANGOVER

Aυτή είναι η σειρά των αιτιών από τις πιο συνηθισμένες στις λιγότερες στις οποίες μπορεί να οφείλεται κάποιος πονοκέφαλος ή ημικρανία.

Για να εξακριβώσουμε τις αιτίες,στο Κέντρο VIVAMUS χρησιμοποιούμε και τη Συσκευή μη Επεμβατικής Διάγνωσης –Χαρτογράφησης Sensitiv Imago (βλ. πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας)

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6044 115449

For anything you may need, we shall be at your disposal at the following numbers 210 9769116, 6980 667655, 6044 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!