ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΗΠΑΤΟΣ ΧΟΛΗΣ ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΑΛΑΤΑ EPSOM, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & LIVATREX ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΗΠΑΤΟΣ ΧΟΛΗΣ ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΑΛΑΤΑ EPSOM, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & LIVATREX ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ

Περιγραφή

“Το ήπαρ είναι το μεγαλύτερο εσωτερικό όργανο του ανθρώπινου σώματος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να φιλτράρει και να απομακρύνει τις τοξίνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καθαρισμός του συκωτιού σας και η ύπαρξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι τόσο σημαντικό – αυτό θα βοηθήσει στην εξάλειψη της τοξικής συσσώρευσης που παρεμποδίζει τη γενική υγεία και ευεξία σας.
DR. EDWARD F. GROUP III, DC, NP

Τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθαρισμού του ήπατος;
Συμπλήρωμα καθαρισμού κόλον  Oxy-Powder 60 κάψουλες

Oxy-Powder®

Το Oxy-Powder είναι ένα εντερικό καθαριστικό με οξυγόνο που προάγει απαλά την εξάλειψη των τοξινών και των αποβλήτων.
Συμπλήρωμα Υποστήριξης Συκωτιού του Livatrex 2 fl oz φιάλη

Livatrex®

Το Livatrex είναι ένα ενισχυμένο μείγμα από ισχυρά βότανα που υποστηρίζουν την αποτοξίνωση και την κανονική λειτουργία του ήπατος και της χοληδόχου κύστης.
Υγρό Συμπλήρωμα με κουρκουύμη 2 fl oz φιάλη

Κουρκούμη

Η κουρκούμη ή κουρκουμάς είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που διεγείρει και προστατεύει το συκώτι βοηθώντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Βιολογικό ελαιόλαδο 6 φιαλών

Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο βοηθά τα άλατα Epsom να διεγείρουν και να ανοίγουν τους χοληφόρους αγωγούς.
Συμπλήρωμα διατροφής με άλατα Epsom συσκευασία 1 κουταλιά της σούπας

Epsom άλατα

Το άλας Epsom βοηθά να χαλαρώσετε και να ανοίξετε τους χοληφόρους αγωγούς για να βοηθήσετε στον καθαρισμό των συσσωρευμένων τοξινών και εναποθέσεων.
Καθαρισμός του ήπατος

Οδηγίες για το πρόγραμμα

Τι δεν θα βρείτε στα προϊόντα:

Ποτέ δεν χρησιμοποιούνται συστατικά ή συσκευασίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σας ή το περιβάλλον. Τα προϊόντα  είναι απαλλαγμένα από:

Μεταλλαγμένα

Σόγια
Γλουτένη
Τοξικά πρόσθετα
Επιβλαβή Χημικά
Γαλακτοκομικά
Αλκοόλ

Γιατί αυτό το πρόγραμμα καθαρισμού του ήπατος είναι διαφορετικό

Με το 6ήμερο πρόγραμμα καθαρισμού του ήπατος, έχετε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης που επικεντρώνεται στην υγεία του ήπατος σας ενώ ωφελεί ολόκληρο το σώμα σας.

Πρόγραμμα καθαρισμού του ήπατος                                           Σύγκριση με άλλα προγράμματα καθαρισμού του ήπατος

                                                      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ

 

 

Liver Cleanse Program

 

 

 

 

 

 

Ολοκληρωμένη προσέγγιση

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθαρισμού του ήπατος είναι ένα συστηματικό σχέδιο για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του ήπατος. Οι τοξίνες στο ήπαρ μαλακώνουν, οι χοληφόροι αγωγοί ανοίγουν και μετά τα απόβλητα και τα υπολείμματα αποβάλλονται από το σώμα

 

× Other Liver Cleanse ProgramsMεθοδολογία Δεύτερης Διαλογής

Πολλά από τα λεγόμενα προϊόντα καθαρισμού του ήπατος είναι λίγο περισσότερο από αδύναμα τονωτικά βοτάνων που συνδυάζονται με συμπλήρωμα ινών ή σκληρό καθαρτικό.

√ Χωρίς αλκοόλ

Τόσο το Livatrex όσο και το Turmeric παράγονται με την τεχνολογία Raw Herbal Extract που χρησιμοποιεί οργανική φυτική γλυκερίνη, όχι αλκοόλη, για να διατηρήσει τα ζωτικά θρεπτικά συστατικά των βοτάνων και τη ζωντανή ενέργεια.
× Περιέχουν αλκοόλ

Οι περισσότερες εκχυλίσεις βοτάνων γίνονται με αλκοόλ. Το αλκοόλ έχει μια σκληρή, μετουσιωτική επίδραση που καταστρέφει την ενέργεια των φυτών, παράγει ένα θαμπό και νεκρό εκχύλισμα και επιπλέον διαταράσσει το ενδοκρινικό σύστημα.

Ασφάλεια ποιότητας

Τα προϊόντα κατασκευάζονται σε state-of-the-art εγκατάσταση παραγωγής στο  Phoenix. Eξασφαλίζεται η ποιότητα για κάθε συστατικό και επιβεβαιώνεται η δυναμική του από ανεξάρτητη πηγή

× Αγνωστη Προέλευση

 

Η πλειοψηφία των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής αγοράζουν προ-κατασκευασμένα προϊόντα αμφίβολης ποιότητας από αποθήκες παραγωγής χύμα και απλά αλλάζουν την ετικέτα.

√ Ελεύθερη υποστήριξη που βραβεύεται

Κάθε χρόνο, η ομάδα ικανοποίησης πελατών έχει αναγνωριστεί από την Better Business Bureau για την αφοσίωσή τους. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για δωρεάν καθοδήγηση!

× Βρείτε μόνοι σας την απάντηση

Οι περισσότερες εταιρείες συμπληρωμάτων, μόλις λάβουν τα χρήματά σας, είστε μόνοι σας. Πολύ λίγοι ακόμη παρέχουν έναν αριθμό τηλεφώνου, πολύ λιγότερο ένα εκπαιδευμένο, ζωντανό άτομο στο άλλο άκρο.

Δ Ι Α Τ Ρ Ο Φ Η

Πώς πρέπει να φάτε κατά τη διάρκεια αυτού του καθαρισμού

Όταν εκτελείτε τον καθαρισμού του ήπατος, είναι καλύτερο να τρώτε μια φυτική διατροφή – μόνο φρέσκα, βιολογικά ή τοπικά καλλιεργούμενα προϊόντα. Τα φρούτα και τα λαχανικά παρέχουν στο σώμα τα σωστά θρεπτικά συστατικά για να αντλούν τοξίνες και εξασφαλίζουν επίσης ότι η εντερική οδός είναι ενυδατωμένη και ικανή να υποστηρίξει τη διαδικασία καθαρισμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατανάλωσης κατά την αποτοξίνωση, ανατρέξτε στη Διατροφή Καθαρισμού Σώματος στο ghc.us / cleanandiet.

Φρούτα και λαχανικά που υποστηρίζουν το ήπαρ

Παρακάτω είναι μια λίστα με φρούτα και λαχανικά που υποστηρίζουν το συκώτι. Μπορείτε να τα φάτε μεμονωμένα ή να κάνετε μια σούπα ή σαλάτα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε συνδυασμό. Σημειώστε ότι το καρπούζι είναι η ιδανική επιλογή επειδή είναι μια μεγάλη πηγή γλουταθειόνης – ένα σούπερ αντιοξειδωτικό που είναι καλό για το συκώτι.

Μήλα
Αγκινάρες
Σπαράγγια
Αβοκάντο

Τεύτλα- Παντζάρια
Μπρόκολο
Λαχανάκια Βρυξελλών
Λάχανο

Καρότα
Κουνουπίδι
Κεράσια
Σύκα

Σκόρδο
Γκρέιπφρουτ
Λάχανο
Ακτινίδια

Κρεμμύδια
Παπάγια
Αχλάδια
Δαμάσκηνα

(Romaine) Μαρούλι
Σπανάκι
Καρπούζι

Υγιεινά σνακ
Αμύγδαλα Καρύδια Βραζιλίας Κολοκυθόσποροι , Ηλιόσποροι, Καρύδια

Ομάδα αμυγδάλων και καρυδιών -συνιστούν και τα δύο υγιεινά σνακ που υποστηρίζουν το συκώτι

Μείνετε ενυδατωμένοι

Ένας καλός κανόνας για να παραμείνετε ενυδατωμένοι είναι να πίνετε το ήμισυ του σωματικού σας βάρους σε ουγγιές την ημέρα. Παράδειγμα: 160 λίβρες = 80 ουγκιές νερού (2,3 λίτρα περίπου). Για να ενισχύσετε το νερό σας, προσθέστε τουλάχιστον δύο κουταλιές της σούπας βιολογικό μη επεξεργασμένο μηλόξυδο  (πλούσιο σε προβιοτικό και ένζυμο τονωτικό) σε ένα γαλόνι (3,79 λίτρα) καθαρού νερού και πίνετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για μια επιπλέον ώθηση, προσθέστε το χυμό από το μισό λεμόνι. Για πιο προηγμένη εικόνα για το πώς μπορείτε να φάτε κατά την αποτοξίνωση, ελέγξτε τη διατροφή καθαρισμού σώματος στο ghc.us/cleanse-diet.

Ελαχιστοποιήστε τα ακόλουθα τρόφιμα

Το φαγητό που τρώτε επηρεάζει την υγεία σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό θεμέλιο για την καλή υγεία, μειώστε όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση των παρακάτω τροφίμων. Ή καλύτερα, αφαιρέστε τα εξ ολοκλήρου από τη διατροφή σας.

Κρέας
Γλουτένη
Γαλακτοκομικά
Επεξεργασμένη ζάχαρη
Υψηλή φρουκτόζη σιρόπι καλαμποκιού
Τεχνητά γλυκαντικά
Τεχνητές χρωστικές ουσίες
Επιεξεργασμένο  αλάτι

Τεχνητά συντηρητικά
Σόγια
Επεξεργασμένες τροφές
Τροφές από φούρνο μικροκυμάτων
Κονσερβοποιημένα τρόφιμα
Αλκοόλ
Περίσσεια καφέ ή καφεΐνης

Οδηγίες:

Το πρόγραμμα καθαρισμού του ήπατος συνίσταται στην τήρηση των διαιτητικών οδηγιών και τη λήψη των Livatrex, Turmeric και Oxy-Powder για τέσσερις ημέρες, ακολουθούμενη από μια προετοιμασία όπου μπορείτε να πάρετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το αλάτι Epsom και στη συνέχεια μια ημέρα “ξεπλύματος” με Oxy-Powder.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ (ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ PDF

 ΜΕΡΕΣ 1η – 4η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

morning sun icon                                                        sun icon                                moon and stars icon

ΠΡΩΙ                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑ                                           ΒΡΑΔΥ

5 dropper icons with 1 ml each of Livatrex Liver Support Supplement                               5 dropper icons with 1 ml each of Livatrex Liver Support Supplement                                        5 dropper icons with 1 ml each of Livatrex Liver Support Supplement

5 dropper icons with 1 ml each of Liquid Turmeric Supplement                             5 dropper icons with 1 ml each of Liquid Turmeric Supplement                                      5 dropper icons with 1 ml each of Liquid Turmeric Supplement

4 capsule icons of Oxy-Powder Colon Cleanse Supplement4 κάψουλες

* Κάθε σταγονόμετρο έχει διαβαθμισμένες μετρήσεις 1 ml που επισημαίνονται για εύκολη χρήση.

ΗΜΕΡΑ 5η: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ

ΠΡΩΙ &  ΑΠΟΓΕΥΜΑ

apple iconΚρατήστε τα γεύματά σας ελαφρά. Για καλύτερα αποτελέσματα, φάτε μόνο φρούτα. Μην τρώτε για τουλάχιστον δύο ώρες πριν πάρετε το άλας Epsom απόψε. Δεν θα πάρετε το Livatrex, το Turmeric ή το Oxy-Powder σήμερα.

8 oz cup iconΑναμείξτε ολόκληρο το πακέτο άλατος Epsom σε (8ounces) 226,796 γρ ζεστού νερού και πιείτε το αμέσως.

6 oz bottle iconΔύο ώρες μετά τη λήψη του άλατος Epsom, πίνετε ολόκληρο το μπουκάλι ελαιόλαδο. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το πόσιμο ελαιόλαδο είναι το πιο δύσκολο μέρος αυτού του καθαρισμού. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για να διευκολυνθείτε:

  • To αφήνετε στο ψυγείο τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν από την κατάποση.
    Συνδυάστε 4 ounces (113,398γρ) φρέσκου χυμού γκρέιπφρουτ ή χυμό πορτοκαλιού με ελαιόλαδο και ανακινήστε μέχρι να αναμιχθεί καλά.

bed iconΑμέσως αφού πιείτε το ελαιόλαδο, πηγαίνετε στο κρεβάτι και ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά σας φέρνοντας τα γόνατά σας κοντά στο στομάχι σας για 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά, τεντώστε και πηγαίνετε για ύπνο. Εάν νοιώσετε κράμπες, περπατήστε για 10 λεπτά και γυρίστε πίσω στο κρεβάτι.

clock iconΕνώ κοιμάστε, το αλάτι Epsom βοηθά να χαλαρώσουν και να ανοίξουν οι χοληφόροι αγωγοί σας, το ελαιόλαδο  δε διεγείρει τη ροή της χολής. Αυτό βοηθά στην εξαγωγή των τοξινών, ώστε να περάσουν την επομένη με τα κόπρανα. Έτσι, μείνετε χαλαρές/οί και απολαύστε μια ξεκούραστη βραδιά!

ΗΜΕΡΑ 6η: ΑΠΟΒΟΛΗ

ΠΡΩΙ

capsules iconΠάρτε 6 κάψουλες Oxy-Powder αμέσως μόλις ξυπνήσετε για να βοηθήσετε το σώμα σας να διώξει τις τοξίνες που απελευθερώθηκαν από το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μην φάτε για μία έως δύο ώρες μετά τη λήψη του Oxy-Powder.

toilet iconΜπορεί να εμφανίσετε αυξημένη ούρηση και χαλαρά κόπρανα, τα οποία και τα δύο αποτελούν φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας καθαρισμού. *

plate and fork iconΧαλαρώστε και συνεχίστε να ακολουθείτε τη Διατροφή Καθαρισμού του Σώματος – σκεφτείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως αφετηρία για να συνεχίσετε να βελτιώνετε τη διατροφή σας και να τρώτε υγιεινά μετά το καθαρισμό σας. Το πιο σημαντικό, επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο να ξεκουραστείτε.

* Κατά τη διάρκεια της αποβολής τοξινών, μπορεί να δείτε ή να μην δείτε τα “απόβλητα” που απελευθερώνονται από το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη. Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και τα αποτελέσματα του καθαρισμού σας εξαρτώνται από τη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας.

Συμβουλές από το Κέντρο VIVAMUS

Ακριβώς όπως το ήπαρ σας επηρεάζει πολλές πτυχές της υγείας σας, μια συνειδητή ζωή υποστηρίζει τη γενική σας ευημερία. Η αληθινή ευεξία είναι προϊόν ενός δια βίου ταξιδιού.

abstract star iconΧρησιμοποιήστε υποστηρικτικές θεραπείες:
Κατά τη διάρκεια και μετά τον καθαρισμό σας, εξετάστε θεραπείες που προάγουν την ισορροπία, όπως βιοσυντονισμό, χειροπρακτική, μασάζ, ασκήσεις βαθιάς αναπνοής, βελονισμό και σάουνες, καθώς όλες υποστηρίζουν τη διαδικασία καθαρισμού. Με αρκετό ύπνο και ένα ξεκίνημα της ημέρας σας σε έναν ήσυχο χώρο, κλείνοντας τα μάτια σας και επαναλαμβάνοντας μια επιβεβαίωση όπως «είμαι καθαρός και υγιής» εννέα φορές θα βοηθήσει καταλυτικά.

aloe icon Συμπλήρωμα με αλόη (πατήστε εδώ)

Η αλόη βέρα περιέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ένζυμα και αμινοξέα που ενισχύουν τις διαδικασίες αποτοξίνωσης του οργανισμού. Ένας συμπυκνωμένος τύπος όπως το Aloe Fuzion ™ είναι ένας εύκολος τρόπος όχι μόνο να υποστηρίξετε τον καθαρισμό σας, αλλά και να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να καταπραΰνετε το στρες σε όλο σας το σώμα.

Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι:

“Η αποστολή μας είναι να σας καθοδηγήσουμε στο ταξίδι σας σε μια υγιή, ισορροπημένη ζωή με καθαρισμό, διατροφή, άσκηση και ευτυχισμένο μυαλό. Γι ‘αυτό επιλέγουμε “τροφοφάρμακα” (nutraceuticals) που έχουν ρίζες στη φύση και υποστηρίζεται από την επιστήμη. “

Σημείωση: Αν δεν υπάρχει κάποια στιγμή το σετ μαζί με τα άλατα και το λάδι, αλλά όλα τα άλλα προϊόντα, δε χρειάζεται να περιμένετε. Μπορείτε άνετα να τα προμηθευτείτε από την περιοχή σας.

Για την αγορά των προϊόντων πατήστε  εδώ. Θα χρειαστεί να κάνετε λογαριασμό στη finchleyclinic.gr μπαίνοντας στο vivamus.gr , αρχική σελίδα, πατάτε “Αγοράστε απευθείας” στη φωτογραφία με το ζευγάρι και το παιδί. Και βάζετε τη λέξη κλειδί στην αναζήτηση, οπότε και θα οδηγηθείτε στο προϊόν και στη δυνατότητα εισαγωγής του στο καλάθι αγορών σας. Για τη δημιουργία λογαριασμού θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας ήτοι ονοματεπώνυμο, email & διεύθυνση, ώστε να είστε ενήμεροι για την αποστολή τους και να υπάρχει ασφάλεια όπως και δυνατότητα αναζήτησής σας σε περίπτωση που χρειαστεί από το κούριερ. Η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση χρεωστικής (prepaid) το πιο πιθανό είναι ότι λόγω νόμων των Ελληνικών τραπεζών, δε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, παρά μόνο αν είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό paypal ή δημιουργήσετε κάποιον εσείς.

Εφόσον συναντήσετε δυσκολίες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλέστε μας στα 210 9769116, 6980 667655 & 6944 115449

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!