Αρχική VivamusΣυμβουλες Βιοσάρωση – Vivamus

Βιοσάρωση – Vivamus

by NIKOLE
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΒΙΟΣΑΡΩΣΗ

Η τεχνολογία Βιοσάρωσης βασίζεται σε μια σειρά από αρχές και έννοιες βιοεπικοινωνίας, που παρέχουν στους χρήστες βαθύτερη γνώση και πληροφορίες όταν λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την ευεξία.

Η βάση χειρός μετρά τη γαλβανική απόκριση του δέρματος (GSR) του χρήστη και στέλνει αυτά τα δεδομένα απευθείας στο λογισμικό για ανάλυση. Τα δεδομένα αυτής της απόκρισης συσχετίζονται και συγκρίνονται με εικονικά στοιχεία στη βάση δεδομένων λογισμικού
ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Κάθε εικονικό στοιχείο αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό φυσικό στοιχείο. Κάθε φορά που το λογισμικό εισάγει ένα Εικονικό Στοιχείο, μια αντίστοιχη ένδειξη GSR λαμβάνεται από το χέρι. Κάθε νέα απόκριση μετριέται και παρακολουθείται σε σύγκριση με την αρχική ένδειξη GSR. To λογισμικό αναλύει δεδομένα GSR για μοτίβα συνοχής — αναζητώντας τους τρόπους με τους οποίους οι ενδείξεις GSR σας κυμαίνονται ή μετατοπίζονται σε απόκριση σε κάθε εικονικό στοιχείο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

Κατά την παρακολούθηση των δεδομένων GSR σε σύγκριση με κάθε Εικονικό Στοιχείο, το λογισμικό εκχωρεί σε κάθε Εικονικό Στοιχείο μια θετική ή αρνητική τιμή με βάση τα μοτίβα συνοχής. Οι θετικές τιμές υποδεικνύουν εικονικά αντικείμενα με τα οποία το σώμα είναι βιολογικά συνεπές.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δημιουργείται μια ευανάγνωστη αναφορά που εμφανίζει μια κατάταξη των εικονικών αντικειμένων που οδήγησαν σε μεγαλύτερη βιολογική συνοχή. Η αναφορά μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τα άτομα καθώς κάνουν επιλογές για τη διατήρηση της συνολικής υγείας και ευεξίας. Όλη αυτή τη διαδικασία ονομάζουμε βιοεπικοινωνία.

H διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και από μακρυά.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, + 30 6980 667655, + 30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα