Αρχική Vivamus ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ VIVAMUS

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ VIVAMUS

by NIKOLE

Ευεργετικές ιδιότητες του Ganoderma Lucidum

Όσοι ξεκινούν να καταναλώνουν Ganoderma συχνά εκπλήσσονται όταν το σώμα τους αρχίζει να αντιδρά στην αλλαγή της κατάστασης του από όξινη σε αλκαλική. Η όλη διαδικασία είναι διαδικασία αποτοξίνωσης. Όπως, όταν κάποιος καταναλώνει πολλά φάρμακα, ή καπνίζει, η πίνει αλκοόλ και αποφασίζει να σταματήσει.

Το σώμα αρχίζει να αφομοιώνει υψηλότερου επιπέδου στοιχεία σε αντίθεση με τα χαμηλότερου επιπέδου, που είχε συνηθίσει τόσο καιρό. Όταν το Ganoderma εισχωρήσει στο σώμα, οι τοξίνες του σώματος “κάνουν χώρο” για τις πολλές υγιεινές ιδιότητες του γανοδέρματος ganoderma και έτσι ξεκινάει το μεταβατικό στάδιο της αποτοξίνωσης του σώματος.

Κάποια από τα συμπτώματα μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστα, αλλά κρατάνε ελάχιστα συγκριτικά με τα χρόνια και τον όγκο των τοξινών που έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια σε κάποιον οργανισμό. Δεν είναι συχνά και είναι απαραίτητα για τη διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δημιουργούνται αυτά τα συμπτώματα και οι αλλαγές.

1)   Η αλλαγή στο μυαλό και το σώμα αρχίζει να γίνεται αισθητή, λόγω της ανώτερης ποιότητας των θρεπτικών συστατικών, τα οποία είναι υψηλότερης ποιότητας από αυτά του ιστού του σώματός σας. Τα τρόφιμα στις μέρες μας είναι φτωχά σε θρεπτικά συστατικά και συχνά γεμάτα με πρόσθετα.
2)   Το σώμα ξεκινά να απαλλάσεται από τα χαμηλού επιπέδου στοιχεία για να κάνει χώρο στα ανώτερα στοιχεία. Η απόρριψη των στοιχείων μπορεί να γίνει από το έντερο προκαλώντας ελαφρά διάρροια, από τα νεφρά προκαλώντας “οσφυαλγία”, μέσω του αναπνευστικού συστήματος που προκαλεί συμπτώματα κρυώματος ή μέσω του δέρματος προκαλώντας ακμή, εξανθήματα, ψωρίαση κλπ. Αλλά αυτά είναι προσωρινά και θα εξαφανιστούν, όταν το σώμα καθαριστεί από τις τοξίνες. Δυσπεψία, καούρα, τυμπανισμός, φουσκώματα και ρεψίματα συνήθως ξεκινάνε αμέσως μετά την έναρξη λήψης των ανωτέρων θρεπτικών συστατικών. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα δεν έχει συνηθίσει την πέψη αυτών των θρεπτικών ουσιών, γεγονός το οποίο δείχνει ότι αυτά τα θρεπτικά συστατικά του έλειπαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διαδικασία της πέψης βελτιώνει συνήθως σε μια εβδομάδα ή δυο. Η παράλληλη λήψη θρεπτικών συστατικών από την τροφή, συνήθως βοηθά αρκετά.
3)   Λειτουργίες του σώματος που ήταν σε καταστολή, θα ενεργοποιηθούν για να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του σώματος. Το σώμα θα επιστρέψει τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο υγείας όπως και πριν, αν όχι σε καλύτερο επίπεδο, αν δεν κάνουμε κάτι για να καταστείλει την πρόοδο αυτή, όπως:
Nα σταματήσουμε να παρέχουμε θρεπτικές ουσίες στο σώμα μας

Να μειώσουμε την παροχή αυτή πολύ νωρίς         
Να συνεχίσουμε την πρόσληψη τοξινών που προκάλεσαν τα προβλήματα αρχικά.
4)   Είναι πολύ σημαντικό στη δεδομένη φάση να ξεκουραζόμαστε και να   κοιμόμαστε περισσότερο. Αφού οι τοξίνες εξαλειφθούν, το σώμα είναι έτοιμο για τη διαδικασία της αναδόμησης.
5)   Μέτρια διακύμανση βάρους παρατηρείται συχνά (είτε απώλεια βάρους ή αύξηση σωματικού βάρους) αλλά θα σταθεροποιηθεί.
6)   Δερματικά εξανθήματα ή τάση ακμής. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο εξάλειψης, οπότε η έννοια των τοξινών που βγαίνουν μέσω του δέρματος γίνεται εύκολα κατανοητή, ακόμη κι αν είναι δύσκολο να αντιμετωπισθεί.
7)   Πόνοι και αρθρίτιδα συχνά θα αφυπνιστούν ακόμη και αν δεν έχουν εμφανιστεί για χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή το ουρικό οξύ και οι τοξίνες επιδεινώνουν αυτές τις καταστάσεις καθώς καθαρίζονται από το σώμα.
8)   Πυρετοί μπορεί να εμφανιστούν καθώς τα βακτήρια και οι ιοί καθαρίζονται από το σώμα. Αυτό ακούγεται αποθαρρυντικό, αλλά και η θεραπευτική κρίση δεν διαρκεί πολύ και τα οφέλη της αποτοξίνωσης είναι ζωτικής σημασίας. Αυτά τα βακτήρια, ιοί ή τοξίνες πρόκειται να εμφανιστούν νωρίτερα ή αργότερα. Μπορείτε είτε να έχετε ένα υγιές σώμα και να τους χειριστείτε με να βγουν όταν κυριεύσουν το εξασθενημένο σώμα.

Οι ακόλουθες αντιδράσεις – που δεν είναι παρενέργειες αλλά θεραπευτικές κρίσεις- με ένταση ανάλογη με τον όγκο των τοξινών, τον αριθμό και τη σοβαρότητα των παθήσεων (βλ. σχετικά μας άρθρα για την κατανόηση της διαδικασίας αυτής πατώντας εδώ) μπορεί να είναι οι ακόλουθες:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γανόδερμα και τα συστατικά του, πατήστε εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!