Αρχική Vivamus Geyser Φίλτρα Νερού σπίτι σας VIVAMUS

Geyser Φίλτρα Νερού σπίτι σας VIVAMUS

by NIKOLE

Το νερό είναι η πιο σημαντική πηγή ζωής και υγείας. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το 80% των ασθενειών σχετίζονται με πόσιμο νερό κακής ποιότητας – πρόκειται για ασθένεια του πεπτικού συστήματος, μολυσματική ασθένεια, δερματικά προβλήματα, σχηματισμός λίθων, καρδιαγγειακές παθήσεις και πολλά άλλα προβλήματα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι περισσότεροι από 12 εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη πεθαίνουν κάθε χρόνο λόγω της τακτικής χρήσης νερού κακής ποιότητας, η ρύπανση και η κακή ποιότητα του νερού είναι μία από τις δέκα κύριες αιτίες της πρόωρης γήρανσης και της ανάπτυξης σοβαρές ασθένειες.

Καθαρό νερό στο σπίτι σας
Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει λύση για καθαρό πόσιμο νερό. Το καθαρό νερό είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Τα Geyser είναι τα φίλτρα που προσφέρουν κρυστάλλινο και καθαρό υγιεινό νερό για το σπίτι, το εξοχικό ή το γραφείο. Τα οφέλη του νερού είναι γνωστά σε όλους μας, όμως το πόσιμο νερό δεν είναι πάντα καθαρό. Έχει χλώριο, άσχημη μυρωδιά, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια, τα οποία επιβαρύνουν σημαντικά τον οργανισμό μας.

Τα φίλτρα νερού της εταιρίας Geyser έχουν μεγάλες δυνατότητες και προέρχονται απ’ την νέα γενιά φίλτρων νανοτεχνολογίας Aragon. Είναι Ρωσικής τεχνολογίας και διαθέτουν διεθνή πατέντα της εταιρίας Geyser. Φιλτράρουν με τετραπλό τρόπο το νερό, λόγω του ότι διαθέτουν μηχανισμό προσρόφησης, ανταλλαγή ιόντων, μηχανικό φιλτράρισμα και απολύμανση.

Όπως γνωρίζετε, το νερό είναι πηγή ζωής, η πηγή αυτή θα πρέπει να είναι καθαρή. Το νερό της βρύσης είναι χλωριωμένο και οι σωλήνες νερού μέσω των οποίων εισέρχεται στα σπίτια μας είναι ως επί το πλείστον παλιές ή και σκουριασμένες. Έτσι, τα φίλτρα είναι το προϊόν που έχει καταστεί αναγκαίο για την υγεία μας και δεν είναι πολυτέλεια.

Ο ευκολότερο τρόπος για να έχετε καθαρό νερό είναι να εγκαταστήστε ένα φίλτρο οικιακής χρήσης Geyser. Μπορείτε να δείτε τη γκάμα των προϊόντων προκειμένου να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Τα φίλτρα της εταιρείας Geyser είναι κατάλληλα για το σπίτι, το εξοχικό και το γραφείο.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Ινστιτούτου Παστέρ, το υλικό φιλτραρίσματος Aragon, με ανταλλαγή ιόντων, απομακρύνει εντελώς από το νερό όλα τα βακτήρια και τους ιούς, συμπεριλαμβανομένων των ιών της ηπατίτιδας Α, noroviruses, και ροταϊοί. Το ενεργό ασήμι που ενσωματώνεται στη δομή του πολυμερούς αυτού υλικού, καταστέλλει την αναπαραγωγή των φιλτραρισμένων βακτηρίων και ιών.

Επιπλέον πληροφορίες για τα φίλτρα geyser εδώ .

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα