ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥΦίλτρο νερού Βρύσης Νανοτεχνολογίας Geyser από Vivamus με Μειωτήρα με Αντιμικροβιακή προστασία και απόδοση 3000 λίτρων

Φίλτρο νερού Βρύσης Νανοτεχνολογίας Geyser από Vivamus με Μειωτήρα με Αντιμικροβιακή προστασία και απόδοση 3000 λίτρων

Κατηγορία:

Περιγραφή

GEYSER EURO ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ GEYSER – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Με διακόπτη λειτουργίας για να ελέγχεται η ροή του φιλτραρισμένου νερού και να εξοικονομείται η διάρκεια ζωής του φίλτρου.

  • Τοποθετείται εύκολα στην βρύση παροχής χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στην κουζίνα σας.
  • Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Στη συσκευασία περιέχεται και το ανταλλακτικό φίλτρο.

Το geyser euro είναι μικρό σε μέγεθος αλλά με μεγάλες δυνατότητες και προέρχεται απ” την νέα γενιά φίλτρων νανοτεχνολογίας Aragon, το οποίο είναι ρωσικής τεχνολογίας και διεθνής πατέντα της εταιρίας Geyser.

Το φίλτρο νερού της Geyser αποτελεί μία πρακτική και οικονομική λύση, διατηρώντας σε υψηλό ποσοστό τη αποτελεσματικότητά του.

Συμπεριλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο με το μοναδικό υλικό Aragon κατάλληλο μόνο σε φίλτρα βρύσης Geyser.

Το Geyser Euro Φίλτρο Βρύσης μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε βρύση παροχής νερού, χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στην κουζίνα.

Το φίλτρο είναι εφοδιασμένο με διακόπτη λειτουργίας, επιτρέποντας την παροχή ακατέργαστου νερού, π.χ. στο πλύσιμο των πιάτων και εξασφαλίζοντας παράταση στη διάρκειας ζωής του ανταλλακτικού φίλτρου.

Χαρακτηριστικά:

  • Η συσκευή βρύσης Geyser απομακρύνει από το νερό χλώριο, οργανικές ενώσεις, προϊόντα πετρελαίου, σίδηρο, άλατα, βαρέα μέταλλα ακόμη και ιούς, συμπεριλαμβανομένου του ιού της ηπατίτιδας Α, καθώς και άλλων επιβλαβών ουσιών.
  • Η Geyser προσφέρει φιλτραρισμένο νερό με μοναδικές ιδιότητες, προάγοντας την καλή υγεία και βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη γεύση του νερού.
  • Ο όγκος νερού που καθαρίζεται από το φίλτρο είναι μέχρι 3000 λίτρα, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση του για τουλάχιστον ένα χρόνο χωρίς αντικατάσταση του φίλτρου.
  • Ο ρυθμός διήθησης είναι 0,5-1 l/λεπτό.
  • Το φίλτρο τοποθετείτε εύκολα σε μια βρύση παροχής νερού. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε μαζί σας σε άλλη κατοικία.

Περιγραφή Προϊόντος

Υψηλής ποιότητας inox και αισθητικής.
Η ποιοτικότερη επιλογή φίλτρου βρύσης για κρυστάλλινο πόσιμο νερό.
Το geyser euro χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon με διαπερατότητα 0,5 micron και ιόντα αργύρου στη δομή του για αντιμικροβιακή προστασία.
-Εύκολη εγκατάσταση
-Απομακρύνει από το νερό τα περισσότερα επιβλαβή στοιχεία
-Βελτιώνει σημαντικά την γεύση
-Μεγάλη απόδοση 3000 λίτρων

Σωματίδια >0,5-μm 100%
Χλώριο 99%
Μόλυβδος, ψευδάργυρος, κάδμιο, καίσιο 95%
Φυτοφάρμακα 99%
Σίδηρος 90%
Αλουμίνιο 90%
Μικροοργανισμοί, βακτήρια, ιοί 99%

Γιατί πρέπει να φιλτράρουμε το νερό που πίνουμε;

Διότι το νερό είναι ο καλύτερος διαλύτης, όπου περνάει διαλύει διάφορες ουσίες και στοιχεία τα οποία προστίθενται στη σύστασή του. Αρκετές από τις ουσίες αυτές είναι επιβαρυντικές για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως το χλώριο για την απολύμανση του νερού του δικτύου, τα νιτρικά άλατα από τα λιπάσματα, οργανικές ουσίες από τα φυτοφάρμακα, τα βαρέα μέταλλα κ.α.

Γιατί το νερού του δικτύου περιέχει χλώριο; 

Διότι το χλώριο είναι ο πιο γνωστός τρόπος απολύμανσης του νερού στα δίκτυα ύδρευσης των πόλεων. Σε συγκεκριμένες ποσότητες έχει την ιδιότητα να σκοτώνει τους μικροοργανισμούς που μπορεί να βρίσκονται στο νερό. Σε αυξημένες ποσότητες είναι βλαβερό για τον οργανισμό καθώς έχει αποδειχτεί πλήρως από εκατοντάδες εξετάσεις και φορείς ότι το χλώριο ευθύνεται για καρκίνο, αποβολές, βλάβες στο συκώτι και τα νεφρά, προβλήματα στην αναπαραγωγή και την γονιμότητα, νευρικές παθήσεις, βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα κ.α.

Μπορώ να μάθω τι περιέχει το νερό του σπιτιού μου;

Μπορείτε με μία χημική ανάλυση, κανένας όμως δεν σας εγγυάται ότι τα αποτελέσματα της ανάλυσης που κάνατε σήμερα θα είναι τα ίδια μετά από ένα χρονικό διάστημα. Επίσης οι χημικές αναλύσεις είναι κοστοβόρες. Μια λύση είναι ένα αξιόπιστο φίλτρο νερού βρύσης έτσι ώστε να διασφαλίσετε όσο το δυνατόν μπορείτε την υγεία της οικογένειάς σας.

Για ποιο λόγο να αγοράσω ένα φίλτρο νερού Geizer;

Διότι είναι ζωτικής σημασίας και το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στο σπίτι του και στην οικογένειά του, είναι ένα φίλτρο νερού geizer, γιατί είναι το μέσο υγείας που θα δώσει την δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να μην ξαναπιεί ποτέ καρκινογόνο χλώριο, να μην πιει φυτοφάρμακα, αμίαντο, βαριά μέταλλα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες
Το geizer euro είναι μικρό σε μέγεθος αλλά με μεγάλες δυνατότητες και προέρχεται απ’ την νέα γενιά φίλτρων νανοτεχνολογίας Aragon το οποίο είναι ρωσικής τεχνολογίας και διεθνής πατέντα της εταιρίας Geizer. Φιλτράρει με τριπλό τρόπο, λόγω του μηχανισμού προσρόφησης και ανταλλαγής ιόντων που διαθέτει. 

Υπάρχει κάποια πιστοποίηση για τα φίλτρα Geizer με aragon;

Το Ινστιτούτο Παστέρ πιστοποιεί ότι αφαιρεί από το νερό βακτήρια και ιούς, έως και ηπατίτιδας Α. 
Νερό φιλτραρισμένο με Aragon ευνοεί τη λειτουργία των νεφρών και προστατεύει από ουρολιθίαση (Πιστοποίηση Στρ. Ιατρικής Ακαδημίας Αγ. Πετρούπολης)

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του geizer euro;

Το Geizer Euro:

* Εφαρμόζεται πολύ εύκολα στη βρύση της κουζίνας.

* Σε INOX χρώμα με μεταλλικό διακόπτη υψηλής ποιότητας.

* Απαλλάσσει το νερό από τα περισσότερα επιβλαβή στοιχεία.

* Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση του νερού και το κάνει ιδανικό για ροφήματα και φαγητά.

* Άριστο και για το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών.

* Αποδίδει 3.000 λίτρα ή 6 μήνες, 5πλάσια σε σύγκριση με τα άλλα μικρά φίλτρα βρύσης της αγοράς.

* Το μοναδικό που περιστρέφεται

* Η μικρή του διάσταση του επιτρέπει να το παίρνετε όπουδήποτε στις διακοπές, στα ταξίδια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!