Αρχική VivamusΣυμβουλες DETOXADINE Κορυφαίο Οργανικό Ιώδιο και για την Εγκυμοσύνη Vegan

DETOXADINE Κορυφαίο Οργανικό Ιώδιο και για την Εγκυμοσύνη Vegan

by NIKOLE

Ένα από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία είναι το ιώδιο. Παίζει σημαντικό ρόλο στη:

  • Ρύθμιση του θυρεοειδούς αδένα  και στη φυσιολογική σύνθεση των θυρεοειδικών ορμονών. Εν γένει την ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς
  • Στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία
  • Στις λειτουργίες του μεταβολισμού
  • Στην πνευματική εγρήγορση και διατήρηση της κατάστασης μαλλιών, νυχιών και δέρματος
  • Στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος

Στην εγκυμοσύνη, το ιώδιο βοηθά, επίσης, τον εγκέφαλο του μωρού και το νευρικό του σύστημα για να αναπτυχθεί. Η έλλειψη ιωδίου ελλείψεις είναι μία από τις πιο σημαντικές αιτίες που μπορεί να προκαλέσει διανοητική αναπηρία και εγκεφαλικές βλάβες.

Το ιώδιο βρίσκεται σε αυγά, λαχανικά, θαλασσινά και η ποσότητα του ιωδίου σε πολλούς τύπους τροφίμων και ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα του ιωδίου στο έδαφος της περιοχής ή στο νερό.

Το ιώδιο βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, στους πρώτους μήνες της κύησης, και μπορεί να βελτιώσει το IQ ενός παιδιού κατά 1,22 μονάδες.

Τα ευρήματα αυτά δημοσιεύονται στο περιοδικό Lancet Diabetes and Endocrinology.

Τα καλύτερα συμπληρώματα ιωδίου (το αναφέρει σε άρθρο της η  ογκολόγος  Σαββούλας Μάλλιου Κριαρά εδώ

1) Τransformative Nano-Colloidal Detoxified Iodine (Τροποποιημένο Νανο-Κολλοειδές ιώδιο χωρίς τοξίνες)

Αυτό είναι μια μορφή του ιωδίου με  ηλεκτρομαγνητικό φορτίο και είναι μια από τις πιο βιοδιαθέσιμες μορφές του ιωδίου που παράγονται φυσιολογικά στο θυρεοειδή αδένα. Εξαιτίας αυτού, το σώμα σας είναι σε θέση να το αναγνωρίσει και να το αφομοιώνει πολύ εύκολα. Η Μοναδική δομή και η μορφή του επιτρέπει να κυκλοφορεί μέσα στο σώμα, ταχύτερα και ευκολότερα από ό, τι οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα ιωδίου.

2)  Lugol’s διάλυμα ιωδίου

Περιέχει 6,3 mg τμοριακού ιωδίου ανά σταγόνα. Το ένα τρίτο είναι μοριακό ιώδιο (5%) και τα δύο τρίτα ιωδιούχο κάλιο (10%). Το Lugol έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τις εκκρίσεις της αναπνευστικής οδού και αναστέλλει την έκκριση ορμονών του θυρεοειδούς σε 10 ημέρες.

3) Ιωδιούχο Κάλιο:

Είναι σε δισκία, με 0,23 – 130 mg. Είναι μια ανόργανη μορφή ιωδίου που προσφέρει μόνο το 20% σε σωματικούς ιστούς. Οι μελέτες δείχνουν ότι το ιωδιούχο κάλιο εμποδίζει την πρόσληψη του ραδιενεργού ιωδίου στον θυρεοειδή αδένα, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου του θυρεοειδούς.

Στο Κέντρο VIVAMUS χρησιμοποιούμε και προτείνουμε την 1η μορφή το νανο-κολλοειδές ιώδιο χωρίς τοξίνες που έρχεται από Αμερική (για να το προμηθευτείτε μπορείτε να πατήσετε εδώ και να οδηγηθείτε στο αντίστοιχο προϊόν της εταιρείας στο εξωτερικό για να το παραγγείλετε. Αν για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρετε μπορείτε να το αναζητήσετε στην ιστοσελίδα μας www.vivamus.gr ως detoxadine εδώ

ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στα τηλ. 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα