Αρχική Vivamus ΣΑΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ZYTO ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ VIVAMUS

ΣΑΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ZYTO ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ VIVAMUS

by NIKOLE

Πώς κάνετε σάρωση ZYTO;

Η λήψη μιας σάρωσης βιοεπικοινωνίας ZYTO είναι μια απλή και ανώδυνη διαδικασία. Απλώς τοποθετείτε το χέρι σας στη βάση χειρός ZYTO ενώ εκτελείται μια σάρωση. Κατά τη διάρκεια της σάρωσης, ανεπαίσθητες ενεργειακές παρορμήσεις εισάγονται στο σώμα σας. Το σώμα σας θα ανταποκριθεί φυσικά σε αυτή την επικοινωνία και το λογισμικό ZYTO καταγράφει κάθε απόκριση. Αν και μερικά άτομα μπορεί να είναι σε θέση να αισθανθούν αυτή την ενεργητική επικοινωνία, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η σάρωση πραγματοποιείται. Η διάρκεια της σάρωσης μπορεί να είναι μόλις 3 λεπτά.

Τι είναι η σάρωση ZYTO;

Οι σαρώσεις ZYTO οργανώνονται σε αυτό που ονομάζουμε βιοεπισκόπηση. Πιθανότατα έχετε πάρει μέρος σε κάποια έρευνα στο παρελθόν: μια σειρά ερωτήσεων στις οποίες δίνετε απαντήσεις. Μια βιοεπισκόπηση είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, μόνο που δεν απαντάτε στις «ερωτήσεις» συνειδητά – το σώμα σας απαντά άμεσα.

Με τη βιοεπικοινωνία ZYTO, η «ερώτηση» είναι το Εικονικό Αντικείμενο, Η απάντηση, μια αλλαγή στις ηλεκτρικές ιδιότητες του δέρματός σας, καταγράφεται και αναλύεται από το λογισμικό ZYTO.

Μια βιοεπισκόπηση μπορεί να είναι τόσο ποικίλη και ευέλικτη, όσο οποιαδήποτε άλλη έρευνα. Ορισμένες βιοερευνήσεις είναι γενικής φύσης και περιλαμβάνουν εικονικά αντικείμενα που σχετίζονται με τη συνολική ευεξία, ενώ άλλες περιλαμβάνουν εικονικά αντικείμενα, που σχετίζονται με συγκεκριμένες περιοχές του σώματος ή τα συστήματα του σώματος. Υπάρχουν επίσης βιοερευνήσεις που ασχολούνται με περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Είναι ασφαλές?

Δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις για σωστά χορηγούμενη σάρωση ZYTO. Η ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται σε μια σάρωση είναι τόσο χαμηλή που είναι ασφαλής για βρέφη, παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με βηματοδότες και των εγκύων γυναικών.

Γιατί να κάνετε μια σάρωση ZYTO;

Τα προϊόντα ZYTO σάς βοηθούν να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις για την υγεία και την ευεξία σας. Γι’ αυτό η τεχνολογία ZYTO αναφέρεται ως τεχνολογία υποστήριξης αποφάσεων ευεξίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι σαρώσεις ZYTO δεν προορίζονται για θεραπεία ή διάγνωση.

Πόσο συχνά μπορείτε να κάνετε μια συνεδρία σάρωσης;

Η τακτική σάρωση ZYTO θα σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες βιοεπικοινωνίας καθώς το σώμα σας αλλάζει. Ο γιατρός σας θα σας καθοδηγήσει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα σάρωσης που είναι καλύτερο για εσάς.

Για μια τέτοια συνεδρία, η οποία ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στους ακόλουθους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό. 

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!