Αρχική Vivamus ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ VIVAMUS

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ VIVAMUS

by NIKOLE

Το σύνδρομο IRRITABLE Bowel (IBS) Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου  είναι μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από κοιλιακό άλγος και πεπτικές διαταραχές. Τα περισσότερα άτομα που έχουν διαγνωστεί με IBS εμφανίζουν διαλείποντα (=εμφανίζει διακοπές ή εμφανίζεται με διαλείμματα, σποραδικά ή περιοδικά) κοιλιακό άλγος, με δυσκοιλιότητα ή διάρροια – είτε το ένα είτε το άλλο, ή και τα δύο
πολλές φορές.

Στη συμβατική ιατρική η διάγνωση γίνεται κυρίως βάσει συμπτωμάτων. Στο Κέντρο VIVAMUS με χαρτογράφηση-σκανάρισμα του οργανισμού με την κορυφαία συσκευή Βιοσυντονισμού IMAGO, AUDIT διαπιστώνουμε την εκδήλωσή του ή όχι.  Για ραντεβού καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Σύμφωνα με το Διεθνές Ίδρυμα Γαστρεντερικών Διαταραχών, το IBS είναι «μία από τις πιο επαχθείς χρόνιες παθήσεις αναφέρονται. ” Η μελέτη τους αποκάλυψε ότι οι πάσχοντες από το IBS «επισκέπτονται» το γιατρό πιο συχνά, χρησιμοποιούν περισσότερες διαγνωστικές εξετάσεις, καταναλώνουν περισσότερα φάρμακα, χάνουν περισσότερες εργάσιμες ημέρες, χαρακτηρίζονται από  χαμηλότερη απόδοση-παραγωγικότητα και νοσηλεύονται συχνότερα. ”

10-15% των ανθρώπων παγκοσμίως πάσχουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου,
συνήθως αναφέρεται ως IBS – αλλά μόνο οι μισοί άνθρωποι που βιώνουν τον πόνο, την κόπωση και την ταλαιπωρία του IBS διαγιγνώσκονται πραγματικά.

Το IBS είναι ένα σοβαρό και διαδεδομένο πρόβλημα υγείας. Είναι μια κατάσταση που καθορίζεται από διάφορα συμπτώματα, αλλά συγκεκριμένα από κοιλιακό άλγος και μη φυσιολογικές κινήσεις του εντέρου.
Άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με το IBS είναι:
 
Κοιλιακές κράμπες
Διάρροια
Δυσκοιλιότητα
Εναλλακτικά διάρροια και δυσκοιλιότητα
Αέρια
Φούσκωμα
Διατροφικές δυσανεξίες
Κούραση
Δυσκολία στον ύπνο
Ανησυχία
Κατάθλιψη
Εάν αντιμετωπίζετε αυτά τα συμπτώματα, είναι πιθανό να πάσχετε από IBS.
Το σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου  (IBS) αναστατώνει, είναι ενοχλητικό και
επώδυνο. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε χρόνια και σοβαρή ασθένεια εάν αφεθεί
χωρίς θεραπεία.  Ας εξετάσουμε μερικούς από τους τρόπους, που μπορεί μακροπρόθεσμα το IBS να υποβαθμίσει την υγεία σας:
Τοξικότητα – Η αδυναμία του παχέος εντέρου να αποβάλει αποτελεσματικά τα απόβλητα προκαλεί τοξική συσσώρευση στα όργανα, το αίμα και τον εγκέφαλό μας. Αυτό είναι γνωστό ως μεταβολική ενδοτοξαιμία (metabolic endotoxemia πιθανά στα ελληνικά ο όρος να είναι διαφορετικός θα το επιβεβαιώσουμε)  και συμβάλλει στις χρόνιες ασθένειες όπως η αθηροσκλήρωση, ο διαβήτης, η παχυσαρκία, η άνοια και ο καρκίνος.
Ανεπάρκειες σε θρεπτικά συστατικά – Όταν δεν μπορούμε να αφομοιώσουμε και να απορροφήσουμε την τροφή μας δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα θρεπτικά συστατικά. Δεν έχει σημασία πόσο ισορροπημένη και ολοκληρωμένη διατροφή μας, δεν θα είμαστε σε θέση να απορροφήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα δομικά στοιχεία που πρέπει, για να διατηρήσουμε τα κύτταρά μας υγιή. Η χρόνια διάρροια που σχετίζεται με το IBS προκαλεί δυσαπορρόφηση που οδηγεί σε διατροφικά ελλείμματα.
Προβλήματα ψυχικής υγείας – Λόγω της ισχυρής σύνδεσης  μεταξύ του εντέρου και του νου, τουλάχιστον το ήμισυ – και ίσως το ίδιο ως 90% – των διαγνωσμένων ασθενών IBS έχουν ψυχολογικές διαταραχές συμπεριλαμβανομένης της διαταραχής -κρίσης πανικού, της γενικευμένης αγχώδους διαταραχής, κοινωνικής φοβίας, διαταραχή μετατραυματικού στρες και μείζονος κατάθλιψης.
Αυτοάνοση ασθένεια – Το διαρρέον έντερο και η φλεγμονή χαρακτηριστικό του IBS ωθεί την ανοσοαπόκριση σε όλο το σώμα που εξελίσσεται σε αυτοάνοσες ασθένειες όπως η κοιλιοκάκη, Διαβήτης τύπου 1, σκλήρυνση κατά πλάκας και ρευματοειδής αρθρίτιδα.
Το IBS είναι κάτι παραπάνω από μια δυσάρεστη ταλαιπωρία. Είναι μια πραγματική και σοβαρή απειλή για τη μακροχρόνια υγεία σας. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό.
Για το λόγο αυτό στο Κέντρο VIVAMUS συστήνουμε τη συσκευή Rife με προγράμματα για αποκατάσταση 2000 παθήσεων και καταπολέμηση επιζήμιων μικροοργανισμών και αποκατάσταση της υγιούς χλωρίδας του εντέρου. Λειτουργεί με συχνότητες και μικρορεύματα, κορυφαία συσκευή αποκατάστασης. Μεταξύ των προγραμμάτων υπάρχει φυσικά και πρόγραμμα για το Ευερέθιστο έντερο – για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την αρχική σελίδα vivamus.gr κάντε αναζήτηση με τη λέξη Rife, επικοινωνήστε μαζί  μας, αν θέλετε να το προμηθευτείτε άμεσα από τον κατασκευαστή. Επιπλέον προγράμματα για καταπολέμηση μικροοργανισμών – που τους εντοπίζουμε ούτως ή άλλως με τη χαρτογράφηση με τη συσκευή Imago , Audit, και τέλος συμπληρώματα εξαιρετικά για την αποκατάσταση.
Μεταξύ αυτών συστήνουμε τα ακόλουθα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • ΑCIDO LACTINE (πληροφορίες πατώντας εδώ)
  • LATERO FLORA (για απευθείας αγορά πατώντας εδώ πληροφορίες πατώντας εδώ)
  • BWL (για πληροφορίες πατήστε εδώ)
  • ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (πατώντας εδώ για απευθείας αγορά)
  • FLAVON  (υπάρχει ολόκληρη ενσωματωμένη ιστοσελίδα flavon στην ιστοσελίδα μας – αναζήτηση από αρχική – με πάρα πολλές πληροφορίες
Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!