Αρχική VivamusΔιατροφη Συνταγες Στομαχι Συμπληρωματα FLAVON & Βιοσυντονισμός

Πολλοί άνθρωποι είτε έχουν συμπτώματα είτε όχι, καταπονούν το στομάχι τους, είτε γιατί τρώνε χωρίς να μασάνε, είτε γιατί οι ποσότητες είναι τεράστιες, είτε γιατί επιμένουν να γευματίζουν σε στιγμές στενοχώριας ή θυμού ή εκνευρισμού , μέχρι που κάποια στιγμή καταλήγουν να εκδηλώσουν παθήσεις όπως γαστρίτιδα, γαστρεντερίτιδα, έλκος κλπ. Για το λόγο αυτό, το σημερινό άρθρο και τί μπορείτε να κάνετε μόνες/οι σας αλλά και σε συνδυασμό με τα μέσα που προσφέρουμε στο Κέντρο VIVAMUS.

Όπως σημειώνουμε συνέχεια, ο καθένας από μόνος του, μπορεί να αναλάβει την αποκατάσταση της Υγείας του σε σημαντικό βαθμό. Εσείς που υποφέρετε, είστε οι ΜΟΝΟΙ κατάλληλοι για να θεραπεύσετε το στομάχι σας.

Όσο πιο έγκαιρα το συνειδητοποιήσετε, τόσο πιο γρήγορη και αποτελεσματική θα είναι η θεραπεία σας. Στις περισσότερες δε περιπτώσεις, ανάλογα με την τήρηση κάποιων οδηγιών, δεν αναφερόμαστε απλά στην ανακούφιση των επώδυνων ή δυσάρεστων συμπτωμάτων που σας απασχολούν, αλλά για την πλήρη και οριστική ίαση της ασθένειάς σας.

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντική η εξακρίβωση και η αντιμετώπιση των αιτιών. Η χαρτογράφηση με τη συσκευή βιοσυντονισμού στο Κέντρο, μας δίνει πλήρη εικόνα του οργανισμού, των επιβαρύνσεων από μικροοργανισμούς, ακτινοβολία, πρόσθετα τροφών, προηγούμενες ασθένειες, κληρονομικότητα κλπ και των αιτιών που οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Παράλληλα με τις συνεδρίες βιοσυντονισμού, και τα συμπληρώματα διατροφής FLAVON  που μπορούμε να προτείνουμε, μπορείτε και εσείς από την πλευρά σας να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει τα μέγιστα.

Ας δούμε όμως εν συντομία κάποιες από τις πιθανές αιτίες που οδήγησαν στη σημερινή οξεία ή χρόνια δυσχερή κατάστασή σας και ευθύνονται για όλες τις πεπτικές σύγχρονες ασθένειες του «πολιτισμένου» ανθρώπου.

Κυριότερες Αιτίες

 Έντονη αφυδάτωση
 Λήψη φαγητού χωρίς πείνα
• Λήψη υγρών κατά τη διάρκεια του γεύματος
 Σύντομη και βιαστική διάρκεια γεύματος
• Εκνευρισμός, νεύρα,πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το γεύμα
• Στεναχώρια, θυμός, θλίψη,πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το γεύμα
• Ερεθισμός του στομάχου, λόγω κατανάλωσης καυτών ή πικάντικων φαγητών
• Χρόνιος ερεθισμός του στομάχου, λόγω κατανάλωσης καφέ, νικοτίνης και αλκοόλ
• Κακός συνδυασμός τροφίμων (άμυλα και πρωτεΐνες στο ίδιο γεύμα, π.χ. πατάτες με κρέας, μακαρόνια με κιμά ή σάντουιτς με αλλαντικά)
• Φαγητό μέχρι σκασμού! (πέρα από τα όρια αντοχής και χωρητικότητας του στομάχου)
• Μάσημα τσίχλας, πριν και μετά το γεύμα
• Αλάτι και πιπέρι στα φαγητά
• Φαγητό από το ψυγείο ή ξανά ζεσταμένο (από την προηγούμενη μέρα)
• Πολλά λαδερά φαγητά
• Τηγανητά, παστά, αλλαντικά
• Πολλά γαλακτοκομικά
• Όσπρια που δε μούσκεψαν τουλάχιστον 12 ώρες
• Σόδα στο μαγείρεμα

Αυτές είναι μερικές ΜΟΝΟ από τις αιτίες, που οδηγούν σε πεπτικά προβλήματα. Μελετώντας τες προσεχτικά προφανώς θα διαπιστώσετε ότι όλες/οι έχετε κάνει αντίστοιχες παραβιάσεις.

Ο ρόλος και το καθήκον του πραγματικού ιατρού – θεραπευτή, κατά την άποψή μας είναι η εκπαίδευση του ασθενούς, ούτως ώστε να μην ξαναχρειαστεί ΠΟΤΕ θεραπεία (στα λατινικά doctor = δάσκαλος).

Ο ρόλος δε του ασθενή είναι να λάβει το «μάθημα» του και να προσπαθεί στο εξής να τηρεί τους φυσικούς και αναλλοίωτους νόμους που διέπουν τα πάντα στο σύμπαν με τάξη, σχέδιο και αρμονία. Η ασθένεια είναι αφύσικη. 

Θεραπεία

Ο Σπάρτακος Μαρινάκης αναφέρεται σε πλήρη αυτοϊαση σε διάστημα 30-90 ημερών (μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο βίντεο στο τέλος του άρθρου).   Τόσες είναι οι μέρες που απαιτούνται για την «αναγέννηση» ενός νέου στομάχου. Μέσα σε 1 – 3 μήνες, μπορείτε να έχετε ένα καινούργιο στομάχι με τέλεια πέψη και αφομοίωση. Για να συμβεί,όμως, αυτό, θα πρέπει να εξαλείψετε, οριστικά, όλες τις αιτίες που προαναφέραμε. Καθώς όμως πολλοί άνθρωποι δεν καταφέρουν συστηματικά να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής για αυτό και οι συνεδρίες βιοσυντονισμού και τα συμπληρώματα FLAVON ή και η απόκτηση της εξαιρετικής συσκευής βιοσυντονισμού με συχνότητες  Rife   (μπορείτε να την προμηθευτείτε μέσω ημών και να σας πληροφορήσουμε σχετικά.

ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Πίνετε 0,5 λίτρο φιλτραρισμένο νερό κάθε πρωί, μόλις ξυπνήσετε. Κάντε το ίδιο, ακριβώς, ½ ώρα πριν από κάθε μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.
2. Τρώτε, μόνο όταν πεινάτε. Αυτό μπορεί να σημαίνει και ΜΟΝΟ ένα γεύμα ημερησίως.
3. Μην καταναλώνετε υγρά κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε γεύματος. Ούτε νερό, ούτε ούζο, ούτε κρασί, ούτε αναψυκτικά. Μη λαμβάνετε επιδόρπιο, καφέ, τσάι, χυμούς, αλλά ούτε φρέσκα φρούτα και γαλακτοκομικά . Τα υγρά αραιώνουν τα πεπτικά υγρά και η πέψη σας δυσκολεύεται
4. Μασήστε την τροφή σας σχολαστικά (20 – 30 φορές ιδανικά αν μπορείτε την κάθε σου μπουκιά) και μην καταπίνετε την τροφή σας. Σε αυτή την περίπτωση η δυσπεψία, τα ρεψίματα και τα αέρια είναι σύνηθες φαινόμενο
5. Καθίστε στο τραπέζι  να γευματίσετε ήρεμες /οι και με χαρούμενη διάθεση. Εάν είστε εκνευρισμένες/οι, αγχωμένοι ή στρεσαρισμένοι καλύτερα να ξεκουραστείτε για λίγο, να κοιμηθείτε αν νοιώθετε την ανάγκη ή να κάνετε γυμναστική. Εάν δε έχετε ιδιαίτερο στρες, μπορείτε να ακολουθήστε μια πρακτική απελευθέρωσης με το να κτυπήσετε με μανία το μαξιλάρι σας. Το ιδανικότερο όλων, ένας περίπατος 30-60 λεπτά στη Φύση , εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε όποιο χώρο μπορείτε. Η λήψη φαγητού με νεύρα, σημαίνει ήπια δηλητηρίαση.
6. Εάν είστε στεναχωρημένες/οι, θλιμμένες/οι, πικραμένες/οι, ΜΗΝ τρώτε. Συνιστάται ακόμα και να παραλείψετε το αντίστοιχο γεύμα μέχρι να πεινάσετε.. Μόνο έτσι, θα μπορέσετε να ωφεληθείτε από την τροφή σας.
7. Αποκλείστε τα καυτά και τα πικάντικα φαγητά. Τα δάκρυα και η βλέννα από τη μύτη, την ώρα που τα γεύεστε είναι ακριβώς γιατί δεινοπαθεί το στομάχι σας.
8. Καφέ, (μαύρο πρόσωπο (ειδικά κάτω από τα μάτια), αλκοόλ (κόκκινο πρόσωπο), τσιγάρο (χρώμα γκρι ή διαφορετικά του νεκρού) περιορίστε αν δεν μπορείτε να αποκλείσετε (που είναι απαραίτητο ) αυτές τις συνήθειες . Διαφορετικά τόσο η πέψη, στην αφομοίωση, θρέψη, υγεία, ομορφιά, η ίδια η ΖΩΗ σας κινδυνεύουν.
9. Αφαιρέστε αναψυκτικά, τηγανητά, αλλαντικά, ζυμαρικά, χοιρινά. Ειδικά το υποτιθέμενο σημερινό ψωμί του φούρνου κολλάει σαν τσίχλα μέσα στο λεπτό σας έντερο, αφού πρώτα πέσει σα βόμβα στο στομάχι σας (ειδικά, εάν είναι ζεστό).
10. Περιορίστε αν δεν μπορείτε να κόψετε τα γαλακτοκομικά πρώτιστα το ζωικό γάλα. Πολλοί άνθρωποι πέρα από το είναι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη είναι και αλλεργικοί.  Σε κάποιες περιπτώσεις, σοβαρής πάθησης, πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρά η αφαίρεση όλων των γαλακτοκομικών όπως γιαούρτια, τυριά, κασέρια, βούτυρα, κεφίρ, ξινόγαλα, αριάνι τουλάχιστον αν δε θέλετε να λαμβάνετε έμμεση αντιβίωση και αυξητική ορμόνη. Ως εναλλακτική τα βιολογικά προϊόντα προτείνονται.

Και επειδή πιθανά σκέφτεστε ότι δεν σας μένουν πολλές διατροφικές επιλογές και ότι, ενδεχομένως, μαζί με την ασθένεια σας κινδυνεύετε να πεινάσετε, ακολουθούν κάποιες προτάσεις για τις

Τροφές που αγαπούν το στομάχι σας

1. Μήλα (στην αρχή χωρίς τη φλούδα τους)
2. Λαχανοσαλάτα
3. Χυλωμένο κεχρί
4. Ψητές (με τη φλούδα) πατάτες (potatojacket)
5. Χυμός καρότο + μήλο
6. Χυμός κόκκινο λάχανο + μήλο + τζίντζερ
7.Φιλτραρισμένο, αποσταγμένο νερό ή αντίστροφης όσμωσης (και φυσικά καθαρής πηγής)
8. Ατμόβραστη σαλάτα από καρότα ή βολβούς παντζαριών
9. Χυλωμένο ρύζι μπασμάτι
10. Αβοκάντο
11. Ελαιόλαδο για τη σαλάτα σας. Πάντα σε μορφή γαλακτώματος (ανακατέψτε το λάδι με το λεμόνι σε ένα σέϊκερ και ρίξτε το στη σαλάτα σας)

• Η παραπάνω πρόταση είναι μια ενδεικτική πρόταση – πρόσκληση θεραπείας στομαχικών ενοχλήσεων. Μπορείτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τις προαναφερθέντες τροφές σε οποιαδήποτε ποσότητα, αναλογία και συνδυασμό επιθυμείτε.

Τις επόμενες 30 τουλάχιστον ημέρες αν τηρήσετε σχολαστικά αυτό το διαιτολόγιο θα διαπιστώσετε σημαντική βελτίωση στην Υγεία σας. 

Καθώς όμως σε κάποιους μπορεί να φαντάζουν ιδιαίτερα δύσκολες οι συγκεκριμένες οδηγίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την κατανάλωση των κατάλληλων προϊόντων FLAVON και συνεδρίες βιοσυντονισμού ή ακόμα καλύτερα την αγορά της συσκευής Rife.

Ακολουθεί παρασκευή εξαιρετικού σε γεύση χυμού για την αποκατάσταση της Υγείας του Στομάχου. Καλή επιτυχία.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!