Αρχική VivamusΑποτοξίνωση ΤΡΟΦΕΣ, ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ZYTO

ΤΡΟΦΕΣ, ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ZYTO

by NIKOLE

ZYTO Bioscan

Με τόσες πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα, το να αποφασίσετε ποια διατροφικά προϊόντα θα επιλέξετε μπορεί να είναι τουλάχιστον δύσκολο έργο. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια προσέγγιση δοκιμής για να διαπιστώσουν ποια θα είναι τα αποτελέσματα, η οποία μπορεί να είναι μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία. Αλλά υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε ανάμεσα στις πολλές επιλογές ευεξίας που έχετε στη διάθεσή σας.

Κάνοντας μια σάρωση βιοεπικοινωνίας ZYTO ή βιοσάρωση, μπορείτε να βρείτε με ποια προϊόντα το σώμα σας είναι πιο συνεπές, εξαλείφοντας έτσι τις εικασίες και την υποκειμενικότητα που προκύπτουν από την επιλογή συμπληρωμάτων και άλλων προϊόντων προσωπικής ευεξίας.

Πέρα από τη διατροφική σάρωση

Η σάρωση του σώματος για βιολογική προτίμηση σε διατροφικά προϊόντα είναι βασικό συστατικό της τεχνολογίας ZYTO. Τα στοιχεία για τα οποία μπορεί να γίνει σάρωση περιλαμβάνουν συμπληρώματα, αιθέρια έλαια και προϊόντα περιποίησης δέρματος. Επιπλέον, το σώμα σας μπορεί επίσης να σαρωθεί για την προτίμησή του σε τρόφιμα, υπηρεσίες ευεξίας και επιλογές τρόπου ζωής.

Επιλογές Bioscan

Το λογισμικό ZYTO περιέχει περισσότερες από 40.000 ψηφιακές υπογραφές που αντιπροσωπεύουν πραγματικά στοιχεία. Αυτά περιλαμβάνουν όχι μόνο προϊόντα από περισσότερες από 200 εταιρείες διατροφικών προϊόντων, τα οποία ονομάζουμε εξισορροπητικά εικονικά αντικείμενα (virtual items), αλλά και χιλιάδες είδη που αντιπροσωπεύουν εσωτερικά συστήματα του σώματος καθώς και εξωτερικούς παράγοντες που ονομάζονται Εικονικά Αντικείμενα που προκαλούν άγχος.

Ένας επαγγελματίας ευεξίας μπορεί να σας σαρώσει για όσα λίγα ή τόσα από αυτά τα αντικείμενα επιθυμεί με βάση τις ανάγκες σας και τους συγκεκριμένους στόχους ευεξίας σας. Γενικά, μια βιοσάρωση αποτελείται από σάρωση για στρεσσογόνους παράγοντες και, στη συνέχεια, σάρωση εξισορροπητών για τον προσδιορισμό των κορυφαίων στοιχείων που θα επαναφέρουν τους περισσότερους στρεσσογόνους παράγοντες πίσω στο εύρος ή την ισορροπία.

Εξατομικευμένες πληροφορίες = καλύτερες αποφάσεις

Μαζί με τον προσδιορισμό της προτίμησης του σώματός σας στα προϊόντα για τα οποία έχει σαρωθεί, μια βιοσκάρωση ZYTO μπορεί να παρέχει πληθώρα πρόσθετων πληροφοριών για το σώμα. Οι αναφορές ZYTO μπορούν να αποκαλύψουν συσχετίσεις, μοτίβα και τάσεις στα στοιχεία για τα οποία σαρώθηκε. Ο επαγγελματίας ευεξίας σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να κάνει καλύτερες ερωτήσεις και να αποκαλύψει πρόσθετες βασικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τα εμπόδια που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τη βέλτιστη ευεξία.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!