Αρχική Vivamus ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ : ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ, ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΓΛΑΥΚΩΜΑ, “ΤΥΦΛΩΣΗ” , ΚΟΠΩΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ : ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ, ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΓΛΑΥΚΩΜΑ, “ΤΥΦΛΩΣΗ” , ΚΟΠΩΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

by NIKOLE

Maria G.

Ο πατέρας μου, 84 ετών, έχει υποβληθεί σε 4 επεμβάσεις στα μάτια στη ζωή του, με την τελευταία να αντικαταστήσει φακό. Μετά από αυτό τον ενοχλούσε μια συνεχής αίσθηση άμμου στο μάτι του. Δεν μπορέσαμε να το ξεφορτωθούμε! Ούτε οι σταγόνες ούτε οι αλοιφές βοήθησαν! Κάναμε τη διαδικασία της αλκαλοποίησης του οφθαλμικού νεύρου δύο φορές – ήταν άχρηστο! Με τα γυαλιά μας πήραμε το αποτέλεσμα την τρίτη μέρα! Τώρα τα φοράει συνέχεια, βγάζοντάς τα μόνο όταν πάει για ύπνο.

Είχα αστιγματισμό. Το 2013, τα διαγνωστικά στη Visus το επιβεβαίωσαν. Στη συνέχεια, το 2019, υποβλήθηκα σε άλλη εξέταση. Μέχρι τότε, ο αμφιβληστροειδής στο αριστερό μου μάτι είχε αρχίσει να αποκολλάται. Συνέστησαν πήξη με λέιζερ. Πέρυσι δεν εντοπίστηκε τίποτα εκτός από μυωπία. Ο αμφιβληστροειδής ανέκαμψε και ο αστιγματισμός εξαφανίστηκε. Έτσι είναι τα πράγματα λοιπόν. Ίσως ήταν τα γυαλιά, ίσως ο ενεργοποιητής ή ίσως και τα δύο. Τον Φεβρουάριο, ένας από τους γνωστούς μου διαγνώστηκε με γλαύκωμα. Αγόρασε γυαλιά τον Μάρτιο. Πριν από δύο εβδομάδες, υποβλήθηκε σε εξέταση παρακολούθησης και δεν βρήκαν καθόλου γλαύκωμα.

Anatoli T.

Καλησπέρα,
Η μαμά μου είναι 83 ετών. Τον περασμένο Νοέμβριο τυφλώθηκε τελείως – το δεξί της μάτι τυφλώθηκε πριν από 12 χρόνια και μετά το αριστερό της μάτι έπαψε να βλέπει.
Με την κατάσταση Covid, το μάτι της χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά τον Απρίλιο. Η όραση της επέστρεψε όχι 100%, αλλά λίγο… Αγόρασα στη μαμά μου αυτά τα γυαλιά και τώρα μπορεί να βλέπει τηλεόραση και ακόμη και να διαβάζει τις λεζάντες. Μπορεί να ξεχωρίζει τα χρώματα και να αναγνωρίζει τους πάντες… Είμαι ευγνώμων για τέτοια θαυματουργά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Paris E.

Τα πήρα γιατί τα μάτια μου είχαν κουραστεί πολύ από τα gadget και το διάβασμα βιβλίων. Δεν ήθελα να χάσω την όρασή μου σε νεαρή ηλικία όπως πολλοί. Αφού τα αγόρασα, αποφάσισα να αφήσω τη μαμά μου να τα δοκιμάσει και ήταν για μένα μια ανακάλυψη ότι με τη μυωπία της άρχισε να βλέπει τα μεγάλα γράμματα πιο καθαρά, αλλά δεν υπήρχε θαύμα με μικρά μεγέθη γραμματοσειράς, οπότε θα παραγγείλουμε προσαρμοσμένους φακούς από την εταιρεία.

Ως αποτέλεσμα, τα μάτια μου δεν κουράζονται πλέον, η όρασή μου προστατεύεται από το μπλε φως και τις υπεριώδεις ακτίνες. Χάρη στο γραφένιο που εμποτίζεται με ανιόντα, έχουν επίσης θεραπευτική δράση. για παράδειγμα, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στα μάτια. Αυτός, όπως κατάλαβα, είναι ο λόγος που δεν νιώθω πια κούραση στα μάτια όταν τα φοράω. ✨

Για τη διατήρηση της υγείας των ματιών, δεν έχω δει καλύτερο προϊόν σε αυτή την τιμή!

Επιπλέον πληροφορίες για τα γυαλιά πατήστε εδώ.. (υπάρχει και σχετικό βίντεο)

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

Facebook Vivamus 

 

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!