Αρχική Vivamus Οφέλη για την υγεία χάρη στις συσκευές Οζονισμού – Οζονοποιητής Απαραίτητη Συσκευή στο Σπίτι μαζί με το Φίλτρο Νερού

Οφέλη για την υγεία χάρη στις συσκευές Οζονισμού – Οζονοποιητής Απαραίτητη Συσκευή στο Σπίτι μαζί με το Φίλτρο Νερού

by NIKOLE

Ο οζονιστής- οζονοποιητής  οικιακής χρήσης είναι μια συσκευή καθαρισμού νερού, αέρα, τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσης. Τύπος καθαριστή αέρα ή νερού που χρησιμοποιεί το όζον για να σκοτώσει τα βακτήρια και να φιλτράρει ένα ευρύ φάσμα ρύπων.Χρησιμοποιώντας το όζον, εξαλείφει τα βακτήρια, τους ιούς, τις οσμές και ένα ευρύ φάσμα μολυσματικών ουσιών. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα, ότι ο οζονιστής και ο ιονιστής είναι μια και η ίδια συσκευή. Αν και ο οζονιστής παράγει ένα μικρό αριθμό ιονισμένων σωματιδίων, διαφέρουν κυρίως στο είδος των σωματιδίων που παράγουν. Πολύ εκτεταμένο πεδίο εφαρμογής του οζονιστή οικιακής χρήσης: βοηθά στην απομάκρυνση των αόρατων ρύπων στο πόσιμο νερό, τα λαχανικά και τα φρούτα, τα παιδικά παιχνίδια, τα υφάσματα, τις συσκευές κουζίνας και τις επιφάνειες για την εξάλειψη της οσμής σε μια ντουλάπα, το ψυγείο ή ολόκληρη την κατοικία.

  • Καθαρισμός νερού
  • Απολύμανση λαχανικών και φρούτων
  • Αποστείρωση παιδικών παιχνιδιών και μπουκαλιών
  • Απολύμανση υφασμάτων
  • Καθαρισμός κρέατος, ψαριών, πουλερικών
  • Αποστείρωση συσκευών κουζίνας
  • Εξάλειψη οσμών από το ντουλάπι και το ψυγείο. Η χρήση ενός οζονοποιητή δεν αφορά μόνο στην προσωπική άνεση, η οποία προκύπτει λόγω της καθαρισμένης ατμόσφαιρας στο σπίτι:  εμποδίζει αποτελεσματικά την εξάπλωση των ιογενών ασθενειών, βελτιώνει την ποιότητα του πόσιμου νερού, καταστρέφει τα παράσιτα, τα παθογόνα βακτήρια, με άλλα λόγια, συμβάλλει στην υγεία γενικά ολόκληρης της οικογένειας.

Η αρχή της λειτουργίας της συσκευής : Στη φυσική του μορφή βρίσκεται το όζον στην ατμόσφαιρα, ειδικά στα ανώτερα στρώματα, όπου βοηθά στην προστασία της Γης από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αλλά αυτό το γαλαζωπό αέριο, η γεύση του οποίου μπορούμε να νιώσουμε μετά από μια καταιγίδα, έχει μια πολύ πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητά μας. Η τεχνητή παραγωγή όζοντος συμβαίνει περνώντας ένα ισχυρό ηλεκτρικό φορτίο μέσω του αέρα, προκαλώντας το μόριο οξυγόνου O2 να διαλύεται και να συγχωνεύεται στο τριατομικό (τρία ασταθή άτομα οξυγόνου) μόριο Ο3. Δεδομένου ότι το οξυγόνο, από τη φύση του, επιδιώκει την κανονική του κατάσταση, το όζον είναι μια ασταθής, αντιδραστική μορφή αερίου. Είναι αποτελεσματικό για την απολύμανση ήδη σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις, καταστρέφει σχεδόν όλους τους γνωστούς τύπους μικροοργανισμών και δεν αφήνει τοξικά υποπροϊόντα μετά την χλωρίωση.

  • Αποστείρωση με εφαρμογές όζοντος
    (1) καθαρό κρέας, ψάρια και άλλα προϊόντα, αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους. Οδηγεί στην καταστροφή των ορμονών στα πουλερικά.
    (2) Καθαρίζει τα φρούτα και τα λαχανικά, μειώνει την ποσότητα φυτοφαρμάκων, αγροχημικών και άλλων τοξικών χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία τροφίμων.
    (3) Καθαρίζει το ρύζι, αφαιρεί το πίτυρο, Aspergillus (μανιτάρι μανιωδών) και καρκινογόνες ουσίες.
    (4) καθαρίστε τα μαχαιροπίρουνα και τα μαγειρικά σκεύη, απολυμαίνετε και αποστειρώνετε, αποτρέποντας τη διασταυρούμενη μόλυνση.Καταστρέφει τους μικροοργανισμούς
    Α) Όλοι οι τύποι Ε. Coli και Staph σε επιφάνειες
    Β) Διενέξεις του brevibacteria ( φυσικό περιβάλλον- νερό)Καταστρέφει τους μύκητες100% του πολύχρωμου Aspergillus και Penicillium
    100% του Aspergillus Niger, του Fusarium και του Fusarium του παθογόνου τουΑντιιικός παράγοντας

    Καταστρέφει τα αντιγόνα των ιών της ηπατίτιδας Α και Β
    Καταστρέφει τους ιούς της γρίπης και τον SARS

    Προσωπική υγιεινή

    (1) Χρήση οζονισμένου νερού για πλύσιμο των χεριών χωρίς σαπούνι ή άλλο μέσο ξήρανσης. Είναι βολικό και οικονομικό!
    (2) Το πλύσιμο με οζονισμένο νερό καθιστά το δέρμα πιο υγιές και ελκυστικό, βοηθά στη θεραπεία της ακμής. Καθαρίζει αποτελεσματικά το στόμα για τον καθαρισμό των δοντιών και αφαιρεί την πλάκα.
    (3) Απολυμάνετε με ασφάλεια τα προσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων μωρών χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών.
    (4) Προλαμβάνει ασθένειες και έχει θεραπευτική δράση σε περιπτώσεις όπως ελικάση (αναπνοή), η περικορονίτιδα (οδοντική διαταραχή στην οποία ο ιστός των ούλων γίνεται πρησμένος και μολυνθεί γύρω από τα δόντια της σοφίας) , οι αιμορροΐδες, η κολπίτιδα.

Για να καταστρέψει τους παθογόνους οργανισμούς, το όζον πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί τους για μερικά δευτερόλεπτα. Στην πραγματικότητα, κανένας από τους παθογόνους μικροοργανισμούς δεν μπορεί να επιβιώσει αν σε ένα λίτρο νερού περάσει 1,5 χιλιοστόγραμμα όζοντος για 5 λεπτά.

Σκεφτείτε πόσο θετικά μπορεί να επιδράσει όζον σε λαχανικά και φρούτα. Είναι ιδανικό για καθαρισμό των προϊόντων απευθείας, αποστείρωση σκευών κουζίνας, χώρων εργασίας και δοχείων αποθήκευσης. Επειδή το όζον έχει τόσο μικρό “χρόνο ημιζωής”, δεν πηγαίνει στην επιφάνεια, όπως συμβαίνει με χημικά μέσα καθαρισμού. Το όζον δεν βλάπτει τα λαχανικά και τα φρούτα σε επαφή. Παραμένουν φρέσκα περισσότερο και γίνονται πιο γευστικά εάν ξεπλένονται με οζονισμένο νερό.

Το όζον είναι ιδανικό για τον καθαρισμό κρέατος, πουλερικών, ψαριών και άλλων θαλασσινών, καθώς και όλα τα μαγειρικά σκεύη κουζίνας και αποθήκευσης.

Για να καθαρίσετε το νερό με γεννήτρια όζοντος, αρκεί να τοποθετήσετε το σωλήνα σε δοχείο υγρού για 5-10 λεπτά: όλα τα βακτηρίδια, οι ιοί και το βάρος των ακαθαρσιών (σίδηρος, αρσενικό, υδρόθειο, νιτρώδη άλατα και σύνθετες οργανικές ενώσεις που δίνουν χρώμα ) θα καθαριστούν.

  • Για να καθαρίσετε τον αέρα τοποθετήστε τη συσκευή ψηλά και ανάψτε την χωρίς τον εύκαμπτο σωλήνα για 5-20 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου.
  • Είδη τροφίμων και οικιακής χρήσης, τοποθετημένα σε δοχείο με νερό, λεκάνη ή στο νεροχύτη της κουζίνας, χρειάζονται μόλις για 10-15 λεπτά οζονοποίησης για να καθαρίσουν
  • Ο χρήστης θα διαπιστώσει την εμφάνιση αφρού κάποιες φορές στην επιφάνεια του νερού, η οποία περιέχει οργανικές και ανόργανες ακαθαρσίες από την επιφάνεια των προϊόντων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Το όζον είναι ένας φυσικός καθαριστής που καταστρέφει τα βακτήρια, τους ιούς, τις κύστεις και τους μύκητες.
  • Το όζον οξειδώνει το υδρόθειο, το σίδηρο, το μαγγάνιο και τους περισσότερους χλωριωμένους υδρογονάνθρακες, αφαιρεί σαπούνι και έλαιο.
  • Ως οξειδωτικό, το όζον 500 φορές πιο ισχυρό από το χλώριο και 3.000 φορές πιο γρήγορα στη θανάτωση των βακτηρίων και των ιών.
  • Το όζον αποτελείται από οξυγόνο και δεν αφήνει χημικές οσμές και γεύσεις, δεν προκαλεί ερεθισμό και δυσφορία.
  • Το όζον κάνει το νερό φρέσκο, καθαρό και κρυστάλλινο, μιλώντας για μια εναλλακτική λύση στα χημικά καθαριστικά.
  • Το όζον δεν είναι καρκινογόνο, μη ερεθιστικό, δεν στεγνώνει το δέρμα, δεν αφήνει χημικό φιλμ, δεν καταστρέφει και δεν θα αποχρωματίσει τα μαλλιά.

Η πρώτη εμπορική χρήση του όζοντος καταγράφηκε το 1906 στο δημοτικό σύστημα ύδρευσης. Σήμερα χρησιμοποιείται σε διάφορες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής τροφίμων και εμφιαλωμένου νερού, υδάτινων πάρκων, ενυδρείων, πισινών και θέρετρων Spa.

Για να τον προμηθευτείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που ακολουθούν. Επιπλέον πληροφορίες γενικά για τους οζονοποιητές πατήστε εδώ. Για να δείτε τον οζονοποιητή που προτείνουμε πατήστε εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!