Αρχική Vivamus ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ RIFE VIVAMUS ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ RIFE VIVAMUS ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

by NIKOLE

Σύμφωνα με δημοσιευμένο άρθρο της 12ης Αυγούστου 2016, στο περιοδικό ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, SCIENCE & TECHNOLOGY, μια  πρωτοποριακή ανακάλυψη έγινε από επιστήμονες, που αφορά σε έναν από τους πιο βασικούς πόρους του κόσμου, το ΝΕΡΟ!. Οι επιστήμονες μόλις είχαν ανακαλύψει αυτό που ονόμασαν «Η ανακάλυψη της χιλιετίας», και μια τεράστια αποκάλυψη στην ανθρώπινη συνείδηση.

Συγκεκριμένα, επιστήμονες από τη Γερμανία δήλωσαν ότι το νερό έχει μνήμη, δεδομένο που σημαίνει ότι αυτό που κάποτε θεωρήθηκε ως ένα απλό αγαθό εξετάστηκε προσεκτικά για να αποκαλύψει μια επιστημονική αποκάλυψη, αποκαλύπτοντας μια ασύλληπτη αλήθεια.

Εξετάζοντας μεμονωμένες σταγόνες νερού με απίστευτα υψηλή μεγέθυνση, οι επιστήμονες μπόρεσαν να δουν φυσικά ότι κάθε σταγόνα νερού έχει το δικό της ατομικό μικροσκοπικό μοτίβο, το καθένα διακριτό από το επόμενο και μοναδικά όμορφο.

Πραγματοποιήθηκε ένα επιστημονικό πείραμα σύμφωνα με το οποίο, όλα τα μέλη μιας ομάδας σπουδαστών ενθαρρύνθηκαν να πάρουν μία σταγόνα νερού από το ίδιο σώμα νερού, όλοι ταυτόχρονα. Μέσω της προσεκτικής εξέτασης των μεμονωμένων σταγονιδίων, διαπιστώθηκε ότι το καθένα παρήγαγε διαφορετικές εικόνες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα δεύτερο πείραμα όπου ένα πραγματικό λουλούδι τοποθετήθηκε σε ένα σώμα νερού και μετά από λίγο λήφθηκε ένα δείγμα σταγονιδίου του νερού για εξέταση. Το αποτέλεσμα παρήγαγε ένα γοητευτικό μοτίβο όταν μεγεθυνόταν πολύ, αλλά όλα τα σταγονίδια αυτού του νερού φαίνονταν πολύ παρόμοια. Όταν το ίδιο πείραμα έγινε με ένα διαφορετικό είδος λουλουδιού, το μεγενθυμένο σταγονίδιο φαινόταν εντελώς διαφορετικό, προσδιορίζοντας έτσι ότι ένα συγκεκριμένο λουλούδι ήταν εμφανές σε κάθε σταγόνα νερού.

Μέσω αυτής της ανακάλυψης που δείχνει ότι το νερό έχει μνήμη, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπόρεσε να σχηματιστεί μια νέα αντίληψη για το νερό. Οι Γερμανοί επιστήμονες πίστεψαν ότι καθώς το νερό ταξιδεύει, μαζεύει και αποθηκεύει πληροφορίες από όλα τα μέρη που έχει διανύσει, τα οποία μπορούν έτσι να συνδέσουν τους ανθρώπους με πολλά διαφορετικά μέρη και πηγές πληροφοριών όταν πίνουν αυτό το νερό, ανάλογα με το ταξίδι που ακολουθήθηκε.

Αυτό συγκρίθηκε ακόμη και με το ανθρώπινο σώμα, του οποίου το καθένα είναι απίστευτα μοναδικό και έχει ένα μεμονωμένο DNA σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο. Ενώ το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 70% νερό, θα μπορούσαν να εξαχθούν συμπεράσματα από αυτές τις νέες ανακαλύψεις ότι τα ανθρώπινα δάκρυα μπορούν να κρατήσουν μια μοναδική μνήμη ενός ατόμου, μέσω της αποθήκης νερού του σώματος που φιλοξενεί μια πλήρη αποθήκευση πληροφοριών που συνδέεται με την ατομική εμπειρία.

Υποδηλώνει ότι ο καθένας συνδέεται παγκοσμίως μέσω του νερού στο ανθρώπινο σώμα που κάνει συνεχή ταξίδια, όπου οι πληροφορίες στην πορεία αποθηκεύονται πάντα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθούμε την περιγραφή των πειραμάτων από εκπρόσωπο προφανώς του Αεροδιαστημικού Ινστιτούτου.

Πέρα από το ενδιαφέρον της πληροφορίας, ο λόγος που το συμπεριλαμβάνουμε στην ιστσοσελίδα vivamus.gr, είναι ακριβώς γιατί αυτή η ανακάλυψη, αποδεικνύει περίτρανα τη δημιουργία δομημένου νερού με συχνότητες αποκατάστασης παθήσεων με τη συσκευή Rife με μικροκύματα, που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας.

ΝΕΡΟ ΩΣ ΜΕΣΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ! Κάτι τέτοιο θυμίζει και τον τρόπο που η ομοιοπαθητική κάνει δυναμοποιήσεις και παράγει ομοιοπαθητικά φάρμακα επίσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή Rife, πατήστε εδώ. 
Για να την προμηθευτείτε πατήστε εδώ.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!