Αρχική VivamusΑνθρώπινο Σώμα Μύκητες στα νύχια των ποδιών; Αντιμετώπιση με προϊόντα Aurora, Schweden bitter,κρέμα Βάλσαμο και συσκευή Alixxor για μόνιμα αποτελέσματα

Μύκητες στα νύχια των ποδιών; Αντιμετώπιση με προϊόντα Aurora, Schweden bitter,κρέμα Βάλσαμο και συσκευή Alixxor για μόνιμα αποτελέσματα

by NIKOLE

Συχνά κυρίως γυναίκες μας επισκέπτονται με προβλήματα χρόνια μυκητίασης στα πόδια τους. Έχουν δοκιμάσει σύμφωνα με τα λεγόμενά τους τα πάντα (τεϊόδεντρο, ξύδι, οξυζενέ, χλωρίνη ακόμα και χλωρίνη ναι! αρκετοί αναφέρονται σε καλά αποτελέσματα αλλά μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για χημική ουσία ιδιαίτερα επικίνδυνη!
Για να αποφύγουμε λοιπόν οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ή να έχει πρόσκαιρα αποτελέσματα, συστήνουμε την ακόλουθη αγωγή, για την οποία άνθρωποι που την υιοθέτησαν, είχαν πολύ καλά αποτελέσματα.

Εξάλλου το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά το νύχι. Η υπερανάπτυξη επιζήμιων μικροοργανισμών, μυκήτων κλπ έχει άμεση σχέση με το εσωτερικό του ανθρώπου. Για το λόγο αυτό η κατάποση των συγκεκριμένων συμπληρωμάτων που ακολουθούν, μαζί με τα προβιοτικά,

AURORA

ARGENT MAX (κολλοειδής άργυρος), ARMATON ή SIMBION (προβιοτικά) , SOLODKA (γλυκόριζα). REDOX (ισορροπία οξέων και  μεταξύ όξινων βάσεων του σώματος)

ΑΓΩΓΗ 10 ΗΜΕΡΩΝ

Argent Max (κολλοειδής άργυρος) Αραιώστε και πιείτε 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα σε 50 g νερό.

Στη συνέχεια πιείτε armaton ή simbion 2 τεμάχια. Πίνετε για 10 ημέρες, ξεκουραστείτε για 10. Στη συνέχεια διαλύστε και ανακατέψτε με ένα κουταλάκι του γλυκού νερό,1 κάψουλα argent max & 1 armaton. Aλείψτε την περιοχή και την αφήνετε όλη τη νύχτα. Επιπλέον πίνετε Solodka (κυρίως γλυκόριζα είναι) για 10 ημέρες, -αλλά όχι για περισσότερο χρόνο-, αραιώστε 2 ταμπλέτες σε ζεστό νερό και πιείτε. Επανάληψη Argent μετά από 10 ημέρες. επαναλάβετε τη γλυκόριζα σε ένα μήνα. Η μυκητίαση νυχιών επίσης γνωστή ως ονυχομυκητίαση, είναι μια από τις πιο κοινές δερματολογικές διαταραχές που επηρεάζουν το πόδι.

Αντί για τον κολλοειδή άργυρο argent max μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Schweden bitter & την κρέμα βάλσαμο (ρωτήστε μας σχετικά), σε βαμβάκι βάζετε το ελιξήριο βοτάνων και αφού αλείψετε (φορώντας γάντια ) την περιοχή με τους μύκητες με την κρέμα βάλσαμο από βότανα, βάζετε το βαμβάκι και τυλίγετε με επίδεσμο για να μη φύγει από τη θέση του αφήνοντάς το όλη τη νύχτα. Επαναλάβετε για όσες ημέρες χρειαστεί.

Τέλος τα οφέλη του Redox είναι εκπληκτικά. Συνιστάται για καθημερινή χρήση ακόμα και όταν κάποιος δεν πάσχει από ονυχομυκητίαση.

ΠΛΗΦΟΡΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΝΥΧΙΩΝ

Συμπτώματα

Η μυκητίαση των νυχιών αρχίζει συνήθως με κηλίδες άσπρου ή κίτρινου χρώματος που εμφανίζονται στην άκρη του νυχιού.Αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, η μόλυνση προχωρά πιο βαθιά και καταλαμβάνει όλο το νύχι, το κάνει πιο χοντρό-παχύ και οι άκρες θρυμματίζονται. Η λοίμωξη μπορεί να εξαπλωθεί και σε άλλα νύχια. Σε βαριές περιπτώσεις μπορεί να δημιουργήσει επώδυνη είσφρυση επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατήσει. Επίκτητες βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί να εμφανιστούν πάνω ή γύρω από την πλάκα του νυχιού. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει αποκόλληση του νυχιού, δυσοσμία και πόνο.

Οι μύκητες που συνήθως προσβάλλουν τα νύχια και το δέρμα ονομάζονται δερματόφυτα. Άλλα είδη μυκήτων είναι οι ζυμομύκητες, κάντιντα κλπ. Οι μικροσκοπικοί αυτοί οργανισμοί ζουν σε ζεστό και υγρό περιβάλλον. Ο καθένας μας μπορεί να προσβληθεί από μύκητες, οι πιο ευπαθείς ομάδες όμως είναι οι ηλικιωμένοι, οι αθλητές, οι διαβητικοί και όσοι αντιμετωπίζουν χρόνιες κυκλοφορικές διαταραχές ή προβλήματα με το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Προσοχή! οι μύκητες μεταδίδονται.

Παράγοντες που συμβάλουν στην ανάπτυξη της ονυχομυκητίασης: Πιθανή συνέπεια της λοίμωξης είναι και η λεγόμενη ονυχόλυση, όταν δηλαδή η ονυχιαία πλάκα απομακρύνεται από την κοίτη της.Η μυκητίαση των νυχιών οφείλεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε μια κατηγορία μυκήτων που ονομάζονται δερματόφυτα. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα στη συσκευή Alixxor Rife για δερτματόφυτα και όχι μόνο μεταξύ άλλων. Οι μύκητες αγαπούν το υγρό και θερμό περιβάλλον και εισβάλλουν στον οργανισμό από μικροσκοπικές ανοιχτές πληγές ή από ένα μικρό κενό ανάμεσα στο νύχι και την κοίτη του.

Να σημειώσουμε ότι η πραγματικά εξαιρετική για τα αποτελέσματά της συσκευή Alixxor Rife συμβάλλει στην απαλλαγή σας μόνιμα από αυτή την πάθηση όπως και άλλες 1999! ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ! Ρωτήστε μας σχετικά.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!