Αρχική VivamusΣυμβουλες Κορυφαίο συμπλήρωμα Detoxadine Vivamus

Κορυφαίο συμπλήρωμα Detoxadine Vivamus

by NIKOLE

Οργανικό ιξώδες που δημιουργείται από αποθέσεις αλατιού που βρίσκονται πάνω από 7.000 πόδια κάτω από την επιφάνεια της γης. Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα ιωδίου είναι καθαρό και συμπυκνωμένο. Θρέφει το θυρεοειδή  καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά. Κάθε σταγόνα παρέχει 650 μικρογραμμάρια ιωδίου σε βάση γλυκερίνης για γρήγορη, ήπια απορρόφηση. Ως απαραίτητη διατροφή για έναν υγιή θυρεοειδή και ισορροπημένες ορμόνες, το ιώδιο εξισσοροπεί το μεταβολισμό και διατηρεί τα επίπεδα ενέργειας σας υψηλά. Δεν χρειάζεται να υπομείνετε τις επιδράσεις ενός υποτονικού θυρεοειδούς όταν το Detoxadine είναι μια βολική και οικονομικά προσιτή λύση. Κάθε φιάλη διαρκεί για περίπου τρεις μήνες όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Οφέλη για την υγεία με το Detoxadine

Το Detoxadine είναι ιώδιο υψηλής ποιότητας, το οποίο  χρειάζεται το σώμα σας για τις πιο κρίσιμες λειτουργίες του.

Υποστηρίζει την υγεία του θυρεοειδούς

Το ιώδιο είναι ένα βασικό στοιχείο από το οποίο εξαρτάται η σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς. Επιτρέπει στο σώμα να παράγει τις σημαντικές ορμόνες που ρυθμίζουν το μεταβολισμό και τη γενική ευεξία.

Αποφύγετε το χαμηλής ποιότητας ιώδιο

Το σώμα δεν παράγει ιώδιο. Πρέπει να το πάρετε από τη διατροφή σας και είναι σύνηθες να λείπει από τους ανθρώπους. Το Detoxadine παρέχει το ιώδιο που χρειάζεστε για να καλύπτετε τις καθημερινές σας θρεπτικές απαιτήσεις.

Σας κρατά σε ενέργεια

Ένας αργός θυρεοειδής θα σας αφήσει να αισθάνεστε κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Το εκκολαπτώμενο ιώδιο Detoxadine μπορεί να δώσει ώθηση στο μεταβολισμό και να ενισχύσει την ενεργητικότητα.

Οι Κορυφαίοι 5 Λόγοι που Χρειάζεστε Detoxadine

Το ιώδιο είναι μια σημαντική θρεπτική ουσία που όλοι χρειάζονται, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν αρκετά με τη διατροφή τους. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το CDC, το USGS και ακόμη και η Unicef ​​συμφωνούν ότι η έλλειψη ιωδίου αποτελεί σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Μην αφήσετε να σας επηρεάσει! Το Detoxadine είναι καθαρό, απορροφήσιμο ιώδιο σε προσιτή τιμή. Σπουδαίο να το έχετε στο σπίτι σας!

ΔΡ. EDWARD F. GROUP III, DC, NP

Προτεινόμενη χρήση

Πάρτε 3 σταγόνες από το στόμα, αμέσως μετά πιείτε καθαρό νερό φίλτρου. Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του  θεραπευτή υγείας.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δόση: 3 σταγόνες σε
δοχείο: περίπου 200

Ποσότητα ανά μερίδα % DV
Ιώδιο(ως Nascent Iodine) 1.950 mcg 1300%
* Η ημερήσια τιμή (DV) δεν έχει καθοριστεί

Άλλα συστατικά: Πιστοποιημένη οργανική φυτική γλυκερίνη, τριπλά  αποσταγμένο νερό.

Τι είναι το Detoxadine

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!