Αρχική VivamusΣυμβουλες ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ FLAVON

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ FLAVON

by NIKOLE

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ FLAVON

Πολλές φορές στο παρελθόν αποφάσισα να αλλάξω τα πράγματα. Να ακολουθήσω μια υγιεινή ζωή. Έτρεξα στο μανάβικο για λαχανικά και πεισματικά έτρωγα καρότα για πρωινό. Κατάφερα να το κρατήσω 2 ημέρες. Οι σοκολάτες σύντομα πήραν τη θέση των λαχανικών.

Σήμερα αλλάζω όλα αυτά. Ποτέ πια δεν μου λείπει η καθημερινή μου δοσολογία σε λαχανικά και φρούτα. Γιατί είναι αυτό τόσο σημαντικό;

Τα φρούτα εκτός από το ότι περιέχουν βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, περιέχουν επίσης πολύ σημαντικά ένζυμα. Φυσικά αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή επίσης. Η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα είναι 5-10 μερίδες διαφορετικών λαχανικών και φρούτων.  Ας είμαστε ειλικρινείς για αυτές τις μερίδες για λίγο.

Τρώτε 900 γραμμάρια μύρτιλλα ή 3 κιλά λεμόνια καθημερινά;Το επίπεδο των αντιοξειδωτικών και φλαβονοειδών που περιέχεται σε φρούτα και λαχανικά εκφράζεται με το δείκτη ORAC. Ενα κουταλάκι FLAVON έχει τέτοια αξία ORAC τουλάχιστον όσο η καθημερινά συνιστώμενη ποσότητα σε φρούτα και λαχανικά.

πχ. 1 κουταλάκι MAX PLUS έχει μια μοναδικά υψηλή αξία ORAC που φθάνει πα΄νω από 40000, έτσι ώστε 1 κουταλάκι Flavon καλύπτει πλήρως μια μεγάλη μερίδα της απαιτούμενης καθημερινής ποσότητας σε φρούτα και λαχανικά. Πώς;

Ακόμα και αν διάγουμε τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής, το σώμα μας δέχεται επιθέσεις από πολλές τοξικές ουσίες. Το οξυγόνο είναι ένας επικίνδυνος φίλος. Το 95% αυτού, χρησιμοποιείται καλά από το σώμα μας, αλλά το υπόλοιπο 5% πρόκειται να σχηματίσει επιθετικές ουσίες όπως πχ. ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν και επιτίθενται στα κύτταρα και όργανά μας. Αν το αντιοξειδωτικό μας σύστημα λειτουργεί καλά, μπορεί να εξισορροπήσει (αντισταθμίσει) αυτές τις επιζήμιες συνέπειες.

Έχουμε δημιουργήσει με τέτοιο τρόπο τα διαφορετικά “μέλη” της Οικογένειας Flavon, ώστε να περιέχουν συστατικά με μεγάλη αντιοξειδωτικό δράση και είναι σύνθετα διατροφικά συμπληρώματα.

Αντίθετα από τα απλά διαιτροφικά συμπληρώματα που περιέχουν 20-50 συστατικά, στα δικά μας προϊόντα, υπάρχουν περισσότερα από 1500 συστατικά.

Άλλο χαρακτηριστικό των συστατικών μας είναι ότι έχουν πολύ καλή βιοδιαθεσιμότητα και έχουν ισχυρές η συνεργιστικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους.

Το μαγείρεμα και η θερότητα καταστρέφουν τις βιταμίνες και τα ένζυμα. Αυτό εμποδίζεται από την ιδιαίτερη διαδικασία παραγωγής Flavon. Η συμπύκνωση των Flavon γίνεται από φρούτα και λαχανικά άριστης ποιότητας και είναι αποτέλεσματ προσεχτικής διαδικασίας παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο τα σημαντικά ενεργά συστατικά παραμένουν άθικτα. Όλο αυτό επιτυγχάνεται χωρίς κανένα συντηρητικό. Κατά συνέπεια η συνοχή -σταθερότητα της γέλης που παράγεται, να διασφαλίζει την καλύτερη και μεγαλύτερη απορροφητικότητα.

Σε αυτό το σημείο, ίσως σκέφτεστε ότι αυτή η μοναδική προστασία θα σας κοστίσει μια περιουσία, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορείτε να πάρετε την καθημερινή σας μερίδα Flavon στην τιμή ενός φλυτζανιού καφέ.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!